En lignende historie fra Taiwan

En lignende historie fra Taiwan

Denne historien ble kuttet fra kapittelet om romantikk på veien fordi den, så mye som jeg liker vår opprinnelseshistorie, ikke virkelig ledet noe sted. De to større forbindelsene i boka hadde mye mer å gjøre med bokens generelle bu i tillegg til min fremgang som person.

Men mens dette ble kuttet, liker jeg fortsatt historien (selv om den ikke har en gledelig avslutning). Her er historien som ble kuttet fra det første til det andre utkastet til boken. Jeg redigerte det litt prøvde å beholde originaen …

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Dette innlegget er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir besøkende som deg selv tilgang til bonusblogginnlegg. Medlemmene får også gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, få tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, spesielle pengebesparende reiserabatter, samt mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler til å gjøre dine reiser rimeligere, men du hjelper oss med å fortsette å produsere det grundige reisematerialet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn utgiftene til lunsj!

Hvis du vil få tilgang til dette innlegget (i tillegg til 100+ andre artikler på bare medlemmer), samt alle de andre utrolige fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus i tillegg til å begynne å få mye mer ut av dine reiser i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *