Min solotur til Papua New Guinea-High-end hotellopplevelse med Hilton Port Moresby

Min solotur til Papua New Guinea-High-end hotellopplevelse med Hilton Port Moresby

Papua New Guinea er mitt 141. land! Jeg var litt engstelig hvis jeg vil være i stand til å gå ombord på flyturen siden de ble fullstendig bokført siden mange flyreiser med Air Niugini ble kansellert på grunn av taal vulkanutbrudd. Selv om det var en times forsinkelse med flyets ankomst til Port Moresby, ble jeg lykkelig samlet fra flytterminalen av personellet fra Hilton Port Moresby, som holdt hele oppholdet mitt.

Papua New Guinea er et gratis visum-på-ankomst i 60 dager for filippinske passholdere; Imidlertid bestemte jeg meg for å få en e-visa for 50 dollar for en mye enklere prosess. Det er en god del filippinske OFW -er som jobber i PNG, så jeg er glad for å tilfredsstille dem under reisen min. Papua New Guinea var ikke “farlig eller kjedelig”, men det var fullt av moro så vel som vennlige lokale. Mitt opphold på Hilton Port Moresby var også fantastisk. Her er min evaluering av dette hotellet i Papua New Guinea.

Andre artikler du kan lese:

Visa gratis guide til Papua ny -Guinea

Liste over de aller beste avanserte hotellene i Papua New Guinea

Ultimate listing av de aller beste hotellene i Australia – Backpacking to Luxury

Beste avanserte hoteller i New Zealand

Liste over de aller beste hotellene i Arkansas, USA-fra billig til high-end hotell

Innholdsfortegnelse

Om Hilton Port Moresby
Mitt rom
Maten
Service i Hilton Port Moresby
plassering
Ting å opptre i Port Moresby
Ofte spurte bekymringer på Hilton Port Moresby
Hvorfor jeg liker å bo på Hilton Port Moresby

Om Hilton Port Moresby

Hilton Port Moresby er et hotell i Hohola -distriktet som viser PNGs livsstil samt arv. Det har imponerende fasiliteter; 5 restauranter, et svømmebasseng utenfra, samt et fysisk treningssenter. Dette 5-stjerners hotellet er ikke bare et fantastisk sted for å sove eller sparke tilbake, men gir også fantastisk utsikt så vel som i nærheten av kjøpesentre så vel som Kutubu Convention Center. Nyt 212 elegante rom samt suiter dette hotellet tilbyr.

Mitt rom

Jeg fikk en kongeplass i Hilton Port Moresby. Den har de vanlige Hilton -vibber, så vel som jeg var glad siden jeg fikk velkomstblomster samt sett med en suvenir til Jonathan. Plassen var ekstremt romslig med en stor komfortabel seng i tillegg til fire fluffy puter. Badet var også enormt med en dusj så vel som jeg likte den enkle stilen så vel som det runde speilet. Toalettsaker var bedårende så vel som inne i en boks. Min plass inneholdt også en flatskjerm-TV, så vel som en fantastisk utsikt over byen så vel som fjell. Stilen på hodegjerden har også Papua New Guineas unike stil.

Her er også rom som tilbys i Hilton Port Moresby:

King Space (med funksjonshemming så vel som tilgang til ikke-sykdommer)-et luftkondisjonert rom med en ekstra stor seng som gir utsikt over hagen, fjellet eller byen

Dobbelt plass-et luftkondisjonert plass med to dobbeltsenger som kan være bra for så mye som tre gjester

Executive King Suite-En airconditions to-roms suite med stue, personlig King Bed-soverom med toalett for gjester. Det er også spesiell gevinst tilgang til salongen

Maten

Jeg inviterte få mennesker til å bli med meg på en middag med meg i en av Hilton Port Moresbys restaurant – Mumu, Tito Eddie, så vel som sønnen, Eryk, som jeg fornøyd med flyturen, så vel som en av leserne våre, Wella. Mumu Restaurant serverer regionale retter, måltidene er enorme så vel som det var satt til en familiestil. Flott ting jeg ikke var alene siden det kommer til å være vanskelig å spise alt dette.

Bildene gjør ikke rettferdighet; De ser saftige så vel som velsmakende ut på bildene – så vel som ja, de er ekstremt deilige i tillegg til å overgå forventningene.

Service i Hilton Port Moresby

Arbeiderne er ekstremt imøtekommende så vel som full av høy energi. Selv om vi ble forsinket, ventet skyttelen på meg. Den viktigste concierge, mamma Raga (mamma i PNG), ble med meg i løpet av dagsturen min i Port Moresby selv på hennes fridag. Personellet er definitivt i verdensklasse, ettersom de er utrolig gjestfrie, godt trente så vel som vennlige.

plassering

Hotellet, Hilton Port Moresby, finnes i Hohola, Port Moresby. Det er bare 7 kilometer fra flyterminalen så vel som i regjeringsdistriktet. Det er også koblet til en vei til Kutubu Convention Center som er et fantastisk område for kunstarrangementer. Hotellet ligger også bare noen få minutter unna turistattraksjoner eller rekreasjonsområde i Port Moresby. Dette er et utmerket alternativ for de som vil streife rundt rundt i finansieringsbyen!

Ting å opptre i Port Moresby

Til å begynne med ønsket jeg å dykke dykking, men på grunn av influensa, endret jeg jegnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *