Oppdag funksjon på en gård i Sør -Afrika

Oppdag funksjon på en gård i Sør -Afrika

Skrevet: 3/19/15 | 19. mars 2015

Hver måned komponerer Kristin Addis fra Be My Travel Muse en gjestesøyle med forslag samt veiledning om Solo Female Travel. Det er et tema jeg ikke kan dekke godt, så jeg hentet inn en profesjonell for å dele rådene hennes. I denne spalten deler Kristin en av hennes mange gledelige reiseopplevelser, samt nøyaktig hvordan det stimulerte hennes rente for bærekraftig turisme.

Etter en dag med gjeter storfe i den sørafrikanske busken, kollapset jeg på sofaen i gårdshytta. Jeg hadde nettopp sluppet under elektriske gjerder, kropp til bakken så nær at jeg etterlot en oppfatning i jorden; hoppet over bekker; så vel som tipset med myrer da jeg gjeter storfe. De mooed, bekymringsløse, i tillegg til at jeg så mistenkelig på meg mens jeg beveget meg nærmere, en gren i begge hender, og prøvde å overtale dem om at jeg var et gjerde.

Tre uker tidligere hadde jeg fløyet til Johannesburg med ingenting, men en gjennomføring av ryggsekk så vel som uten noe begrep om hva jeg skulle avslutte med de to månedene foran meg.

Nå, etter en serie mulighetsmøter med andre reisende så vel som lokalbefolkningen som alle ledet meg i retning Karoo, var jeg på resten gården midt i den sørafrikanske busken.

Gården ligger midt i Karoo, et tørt, steinete, hovedsakelig treløst område som finnes midt i Sør -Afrika. Det er først og fremst besøkt av lokalbefolkningen, det er et stopp over natten når du kjører fra Johannesburg til Cape Town.

Karoo ser ut til å være en tøff, tøff atmosfære der bare den sterkeste overlever, og er en ørken. Den er full av slanger så vel som store firedoblinger den telefonsammenhenger hjem. De oransje canyonene så vel som mangel på avansement gjør det til en skjønnhet.

På mange steder på gården kan man se i alle retninger i tillegg til å se ingenting, men skrånende, flat-toppede fjell som reiser seg ut av dalene, sporadiske krøllete og hornede og høstede kudu, en sebra eller to, så vel som Ikke mye av noe annet. Ingen kolleger så vel som ingen struktur forstyrrer utsikten.

Gården ble overtatt av Paula etter at foreldrene hennes endte opp med å være like gammel for å passe på den. Det har fordi det er blitt et spirende gjestehus, et opplevelsesmål, samt et valg for de som søker etter en arbeidsutvekslingstype. Mennesker fra hele verden oppdager det gjennom arbeidskraft eller, som meg, gjennom jungeltelegrafen.

I løpet av dagen spiste jeg måltider med familien, gikk for soloppganger, samt vandret rundt eiendommens rockelabyrinter samt Zorse (Zebra + Horse) staller. Etter å ha vokst opp i Metropolitan California, følte jeg meg som en gårdskvinne for aller første gang i mitt liv.

Vi kokte sammen, drakk vin, så vel som snakket filosofi. Jeg begynte i husholdningen i Regional Tennis Club for Braais (BBQs), bidro med konsepter for nettstedet deres for å markedsføre deres retrettsvirksomhet, samt assistert utvikle en hytte ut av gjørme så vel som andre materialer.

Mens jeg gjeter storfe på gården i tillegg til å hjelpe til med å utvikle det som snart vil være et sted for åndelige workshops, skjønte jeg hva jeg vil at mange av livet er å gjøre en positiv effekt på nabolagene jeg besøker. Jeg har bestemt meg for å stemme med turistdollarene mine mye mer, så vel som å inkludere meg mye mer i bærekraftig turisme.

Jeg vil oppdage mye flere metoder for å gi tilbake til nabolagene så vel som destinasjoner jeg besøker.

Jeg dukket opp i Sør -Afrika uten noe begrep om hva som lå foran meg. Med Chance endte jeg opp av allfarvei, tilfredsstillende utrolige mennesker, fikk forstå regionalt gårdsliv, samt etterlot det et mye bedre sted.

Det er her reisene mine vil gå. Sjanser som dette gir en bedre, rikere reiseopplevelse som fremmer den typen kulturelle utveksling jeg ønsket før jeg dro utenlands.

Dette er grunnen til at det er så viktig å velge strømning. La veien utfolde seg naturlig. Når du planlegger en tur, må du gi deg området for å være spontan.

For en dag stirrer du ut på den afrikanske busken og innser til slutt hva du virkelig vil ha ut av livet.

Kristin Addis er en solo kvinnelig reiseprofesjonell som påvirker kvinner til å reise verden rundt på en autentisk så vel som eventyrlig måte. En tidligere investeringsbankmann som tilbød alle hennes personlige eiendeler samt forlot California i 2012, Kristin har solo reist verden rundt i over åtte år, og dekker hvert kontinent (bortsett fra Antarktis, men det er på listen hennes). Du kan oppdage mye mer av henne på Be My Travel Muse eller på Instagram så vel som Facebook.

Bestill turen til Sør -Afrika: Logistiske forslag samt triks
Bestill flyet ditt
Bruk Skyscanner eller Momondo for å oppdage en rimelig flytur. De er mine to foretrukne bla gjennom motorer siden de blar gjennom nettsteder, så vel som flyselskaper over hele kloden, slik at du alltid forstår at ingen stein er igjen. Begynn med Skyscanner veldig først, men siden de har den viktigste rekkevidden!

Bestill innkvarteringen din
Du kan bestille vandrerhjemmet ditt med Hostelworld ettersom de har MOst viktige aksjer så vel som fineste avtaler. Hvis du vil bo et annet sted enn et herberge, kan du bruke booking.com, da de konsekvent returnerer de rimeligste prisene for gjestehus så vel som rimelige hoteller.

Ikke klarer ikke å huske reiseforsikring
Reiseforsikringsdekning vil ivareta deg mot sykdom, skade, tyveri, samt kanselleringer. Det er omfattende sikkerhet i situasjonen noe går galt. Jeg drar aldri på tur uten det, da jeg har måttet bruke den flere ganger i fortiden. Min foretrukne virksomhet som tilbyr den aller beste servicen og verdien er:

Sikkerhetsving (for alle under 70)

Forsikre turen min (for de over 70)

MedJet (for ekstra hjemsendelsesdekning)

Leter du etter den aller beste virksomheten å spare penger med?
Sjekk ut ressurssiden min for den aller beste virksomheten å bruke når du reiser. Jeg viser alle de jeg bruker for å spare penger når jeg er på vei. De vil spare deg for penger når du også reiser.

Vil du ha mye mer info om Sør -Afrika?
Sørg for å se vår robuste destinasjonsguide til Sør -Afrika for enda mye flere planleggingstips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *