Solo kvinnelig reise i San Francisco – er det trygt?

Solo kvinnelig reise i San Francisco – er det trygt?

eventyrlystne Kate inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Er det risikofritt for en dame å reise alene i San Francisco? Absolutt! Jeg tror San Francisco er en av de aller beste byene for Solo Female Travel i USA! Mens mange mennesker tror at San Francisco er en destinasjon som er finest besøkt med en partner, eller venner eller familie, fungerer det bare i tillegg til en destinasjon for å glede seg over solo.

Jeg har reist til San Francisco siden jeg var tenåring i tillegg til å reise solo her siden jeg var i tjueårene. Det er en by med mye å tilby, den endrer seg stadig, så vel som jeg alltid har en fantastisk tid her.

Innholdsfortegnelse

Hvorfor reise solo til San Francisco?
De beste tingene å opptre i San Francisco på en solotur
Er San Francisco trygg?
San Francisco reiser så vel som sikkerhetstips
Solo vinsmaking i San Francisco
Hvor du kan bo i San Francisco på en solotur
Hvordan tilfredsstille folk i San Francisco
Hvor du skal gå etter San Francisco
Reiseforsikringsdekning for San Francisco
San Francisco venter på deg!

Hvorfor reise solo til San Francisco?

San Francisco er et reisemål som fungerer bra for alle typer solo -reisende. Uansett hvilken type reisende du er, kan du oppdage hva du leter etter i San Francisco.

For det første er San Francisco et utmerket reisemål for førstegangs kvinnelige reisende. Det er enkelt, det er mange ting å gjøre, det er trygt, så vel som det ikke er noen språkbarriere. Hvis du er nysgjerrig på å reise solo, men aldri har gjort det, tror jeg at en helgetur til San Francisco er den perfekte metoden for å få føttene våte i tillegg til å se nøyaktig hvordan du takler det.

Men selv erfarne solo kvinnelige reisende kan glede seg over San Francisco. Du vil mest sannsynlig trekke seg tilbake på turistfiskerens kai, men du vil mest sannsynlig være mer villig til å sjekke ut samfunn som målet som er mye moro, men litt overveldende for nybegynner turister.

Er du en hardcore sightseer? San Francisco har severdighetene, fra Golden Entrance Bridge så vel som Alcatraz til museer som San Francisco Museum of Contemporary Art samt Oaklands Museum of California.

Er du i mat? San Francisco har utrolig god mat, fra lav ende til high-end, inkludert noen av de aller beste kinesiske maten i nasjonen. I tillegg til at du er i vin, er du et steinkast fra Napa så vel som Sonoma fylker.

Liker du utendørs? San Francisco har enkel gevinst tilgang til skog, strender, sykkelstier, samt mer.

Leter du etter gode Instagram -bilder? San Francisco er full av ikoniske områder som vil få deg likes, fra de malte kvinnelige hjemmene til krøllete, skjeve Lombard Street, samt av programmet de berømte taubanene.

Er du queer? San Francisco er en av de mest queer-vennlige byene i verden for mennesker rundt kjønn så vel som seksualitetsspekter.

Når det gjelder meg, liker jeg å bruke gode tilbud på å gå med fascinerende nabolag, ta bilder, i tillegg til å sitte i flotte kaffeshops. San Francisco er et utmerket sted å gjøre alle disse tingene.

Fremfor alt er San Francisco en by der kvinner på nettet så vel som jobber – det er ikke bare for reisende. Å være solo -reisende vil ikke merke deg som en utenforstående her; Du vil bare være en av menneskene i byen. Hvis du er heldig, kan du til og med ta feil av en lokal!

De beste tingene å opptre i San Francisco på en solotur

Jeg har besøkt San Francisco i mange år, i tillegg til at jeg har skåret ut min bitskive av byen. Mens mange av de verdsatte områdene mine dessverre har stengt med årene, er noen av mine foretrukne ting å opptre i byen.

Ta en mattur med North Beach. North Beach var da huset til San Franciscos italiensk-amerikanske samfunn, samt mange italienske områder holder seg til i dag. Jeg hadde en av de aller beste matturene i livet mitt med smak av byen, så vel som turguide Tom er en karakter så vel som halvparten.

Utforsk Haight-Ashbury. Dette pulserende samfunnet var historisk hus til motkulturbevegelsen på 1960 -tallet, i tillegg til hus til artister som Jimi Hendrix samt Janis Joplin, så vel som hippieånden har aldri forlatt nabolaget. Det er et utmerket sted å sjekke ut, så vel som det er gode tilbud med gode kafeer, butikker, samt platebutikker.

Delta på en singalong på Castro Theatre. Castro var da episenteret for det homofile nabolaget i USA, i tillegg til at det forblir et levende så vel som velkommen destinasjon for alle. Kinoen gjør alle typer spesielle arrangementer, men hvis du er i byen under en av singalongene deres, som for Grease eller Moana eller Annie, vil du ikke gå glipp av det!

Gå en tur tidlig på morgenen. Hvis du flyr inn fra øst, vil du sannsynligvis våkne jarlY fra jet-lag uansett, så dra nytte av i tillegg til en tidlig tur mens Karl tåken ruller inn! Byen ser så annerledes ut på dette tidspunktet rundt dagen, så vel som det er mye moro å fotografere.

Besøk Oakland Museum of California. Jepp, Oakland er verdt å se – så vel som mens jeg vanligvis ikke er et museumsperson, dette er et av mine foretrukne museer i USA, og fremhever så mange kulturelle elementer i California, fra historien til Black Panthers til de Miljøatmosfære i Coachella Valley.

Ta fergen til Alcatraz. Jeg trodde ikke at jeg ville være inne på denne beryktede fengselsøya, men jeg hadde det kjempegøy! Det er en av de super-turistiske aktivitetene i San Francisco som du bare må gjøre. Hvis du er i cheesy Nicolas Cage -filmer, foreslår jeg å parre den med visning av berget.

Dykk dypt ned i Chinatown. San Francisco har en lang historie med kinesiske nybyggere, så vel som i dag er San Franciscos Chinatown den største i Amerika. Du kan søke i butikkene så vel som markeder, se på Portsmouth Square, gå te-smaker på Vital Tea Leaf, inspisere det kinesiske historiske samfunnet, samt selvfølgelig spise på restauranter fra regioner rundt i Kina.

Sjekk ut Sausalito. Denne byen over Golden Entrance Bridge er et nydelig bitområde så vel som så annerledes enn San Francisco. Du kan komme dit fra San Francisco på en ferge, men hvis du er opptatt av noe mer aktivt, kan du bli med på en sykkeltur!

Spis på In & Out Burger. Gitt, dette er en vestkysten ting, ikke San Francisco-spesifikk, men inn og ut er sinnsykt bra. Det er en grunn til at California gode venner furuer for dem når de er borte fra hjemmet. sjekket ut på deres “hemmelige” meny her før du drar.

Ha en margarita med en saltsky på Calavera i Oakland. Blir du brukt til å nyte en margarita med en saltet felg? Calavera lager margaritas med en flytende saltsky på toppen. Jeg liker dem en million ganger mer enn rutinemessige margaritas. Saltskyer er den perfekte margarita -toppingen!

LES MER:

Ikke gå glipp av Oakland på en San Francisco -tur!

Er San Francisco trygg?

San Francisco, generelt sett, er et risikofritt reisemål for reisende. Det ligner de fleste andre amerikanske byer, men den heftige straffbare forholdet er mye lavere enn andre fremtredende turisthotell som New Orleans, Las Vegas, samt Washington, DC.

Når det er sagt, er San Francisco en ekstremt turistby, så vel som alle typer destinasjoner full av naive turister er et mål for svindlere. Du bør spesielt være årvåken i turisttette destinasjoner som Fisherman’s Wharf, Union Square, så vel som fergene til så vel som fra Alcatraz. I tillegg er hjemløshetsspørsmålet i San Francisco alvorlig, så vel som det kan være skurrende hvis du ikke er forberedt. sjekket ut mer om det lenger ned.

Likevel kan alt oppstå hvor som helst, så vel som du bør være klar for det verste med sikkerhetstips samt reiseforsikring. Sjekket ut for spesifikke sikkerhetstips for San Francisco.

San Francisco reiser så vel som sikkerhetstips

San Francisco er ikke den typen beliggenhet der du krever å håndtere hyperspesifikke reisesikkerhetstips utover grunnleggende forsiktighet så vel som typisk sans-men det er noen ting du bør vite. Akkurat her er noen tips som vil resultere i en mye bedre solotur til San Francisco for deg:

Kjenn konteksten til gentrifisering, enorm teknologi, samt spiralende boligkostnader i San Francisco. Bay Area er det mest kostbare stedet for online i Amerika, så vel som San Franciscos boligkostnader er enda høyere enn New York Citys. Dette skyldes delvis San Franciscos begrensede geografi, og er omgitt på tre sider av vann, samt forverret av teknologibransjens hovedkvarter i nært Silicon Valley.

På dette tidspunktet blir byen til en lekeplass for de rike, med mange teknologiske virksomheter som gir skyttelbusser fra San Francisco til sine kontorer. Det er nesten umulig for en lavlønnsarbeider å online i byen med mindre han eller hun bor i en husleiekontrollert leilighet med familie, pendler langdistanse eller bor sovesal med en rekke romkamerater. Inntekter i Amerika er alvorlig tilstrekkelig som det er, men i San Francisco er det enda mer.

Hvorfor er det viktig å forstå dette? Det betyr at du vil ha en dypere forståelse av San Francisco så vel som de nåværende problemene. Uansett hvor viktigere er at du vil kunne fremheve med menneskene du besøker, spesielt de som serverer deg kaffe, rengjør fortauet eller ringer opp bestillingen din på apoteket.

San Francisco har et stort hjemløshetsproblem. Hvis du ikke er fra en storby, vil du mest sannsynlig oppdage at det skurrer, så vel som en New Yorker, er jeg sjokkert over nivået av hjemløshet i San Francisco. Dette har vært et stort spørsmål for byen i heller en tid, så vel som som turist, det kan være vanskelig å se så mange mennesker i vondt.

Annet enn panhandlers som ber om endring,Hjemløse mennesker vil ikke henvende seg til deg. Det er helt greit å holde avstand eller ignorere dem; Hvis du vil gi dem penger, er det ditt valg, eller du kan gi en donasjon til koalisjonen for det hjemløse San Francisco. Hvis du ser en konfrontasjon eller noen som gjør en oppstyr, må du holde avstand. Hvis du er vitne til en nødsituasjon, telefonsamtale 911.

Det er ingen metode for å forhindre hjemløse helt i San Francisco, men det er noen områder der det er spesielt tett, som i Tenderloin -området. Jeg motiverer deg til å se San Franciscos hjemløse med empati i stedet for å føle seg ulempet av deres eksistens.

San Francisco er ekstremt kupert, noe som gjør tilgjengeligheten til en utfordring. Ganske mange av San Franciscos åser er ekstremt bratte, noe som kan være vanskelig hvis du har vanskeligheter med å gå. Jeg brukte sandaler til det meste av besøket mitt, men det var tider da jeg ville at jeg hadde joggesko for å navigere i de bratteste åsene.

Bilinnbrudd er typiske i San Francisco. Mens voldsom straffekrenkelse i San Francisco er lav, er biler og lastebilinnbrudd et stort straffbart forhold. Det er ingen grunn til å ta med biler og lastebil til San Francisco – du kan komme deg raskt rundt i byen uten en.

Jeg foreslår at du kommer rundt San Francisco ved å bruke en kombinasjon av offentlig transport – BART (Subway), streetcars, trikker, samt busser – samt drosjer/Uber/Lyft. Disse vil dekke flertallet av dine reiser i San Francisco så vel som området. Hvis du tenker på å gjøre en dagstur med bil, kan du bare leie biler og lastebil for den dagen.

San Franciscos værforhold endrer seg konstant, så vel som du krever kjole i flere sesonger. De fleste morgener ruller Karl tåken i, så vel som den er grå, så vel som bra som skyer konvolutt byens åsene. Senere kan den tåken kaste seg ut i solskinn, eller du kan få litt regn, eller det kan bare holde seg overskyet hele dagen.

Av denne grunn kjole i San Franciscans i lag året rundt. Jeg foreslår at du tar en genser eller lysjakke uansett hvilken tid på året det er. Ta med en liten, sterk paraply, ellers vil du ende opp med å kjøpe en paraply av lav kvalitet når det regner.

Vurder å ta med et Speakeasy reisetilførselskjerf. Disse nydelige skjerfene er designet, så vel som sydd av min gode venn, i tillegg til å ha en skjult passlomme i seg. Jeg liker disse skjerfene (jeg har til og med designet min egen!) I tillegg til at de er så flinke til å holde verdisakene dine skjult. De er også ekstremt elegante, tilstrekkelige til å jobbe i en motebevisst by som San Francisco.

Mens lommetyv generelt ikke er så vanlig i USA som i Europa, opererer lommetyver i de turistiske områdene i San Francisco. Du bør alltid holde dine personlige eiendeler i nærheten, men vær spesielt forsiktig i så vel som rundt Fisherman’s Wharf, Union Square, Alcatraz Ferries, samt på offentlig transport.

Hvis du tar med deg en veske, hold den nær deg. Jeg anbefaler en veske på tverrbody, konstruert av et tøft materiale som skinn eller falskt skinn, som glidelås stengte. Jeg foreslår mange vesker i dette innlegget. La det aldri henge bak deg – hold den alltid på et sted hvor du kan se det, samt holde hånden på den hvis du er i en mengde.

Hvis du tar med deg en lommebok uten veske, ikke hold den i lommen. Dette er åpenbart for tyver så vel som de vil ta det og løpe.

Hvis du bruker en liten ryggsekk, lås den. Jeg bruker en pacsafe -ryggsekk hvor du kan låse rommene.

La aldri sekkene dine ligge uten tilsyn. Ta dine personlige eiendeler med deg. Hvis du holder vesken under bordet eller på annen måte ute av syne, må du holde den mellom føttene eller koble stroppen rundt et av stolbeina.

Ikke ta med deg mange penger. Du kan bruke kreditthistoriekort på de fleste steder i San Francisco, i tillegg til at du gir gode tilbud på penger som er sårbare for tyveri. Ikke vær den reisende som får lommeboken hennes stjålet med 500 dollar i den.

Hold verdisakene dine innelåst i losji så vel som bare ta med deg det du krever den dagen. Jeg gjør dette med Pacsafe Travelsafe, så vel som jeg tenker på det det viktigste jeg pakker. Hold et ekstra debetkort i tillegg til minst $ 100 skjult i obskure deler av bagasjen.

Få et ekstra debetkort. Du bør ha to debetkort til to forskjellige bankkontoer. Hvis du bare har et, foreslår jeg at du får et debetkort fra TransferWise. Hold noen hundre dollar på kontoen din, skjul kortet dypt i bagasjen, samt bruk det hvis hoved debetkortet ditt blir stjålet.

Hvis noen frarøver deg, gi dem det de vil. Ting kan erstattes. Ingenting er verdt livet ditt.

Bruk bare minibanker i banker om mulig. Hvis kortet ditt blir spist, er det mye lettere å hente det fra en ekte banks minibank. Hvis du ikke kan oppdage en bank så godt som den er om natten, kan du bruke en minibank innendørs, i en vestibyle eller i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *