En ginutdanning, besøkende så vel som Bondi Beach

En ginutdanning, besøkende så vel som Bondi Beach

Jeg har en tilståelse å gjøre. Denne uken så jeg på Lego -filmen. Det var ikke ideen min, men jeg kunne fremdeles ikke slutte å se den. Det må være den trippiest filmen jeg noensinne har sett. Det er vilt! Jeg beklager avansement hvis dette innlegget er litt rart. Kland det på Legomovie.

Har du sett dette sinnet rotet av en film? Nøyaktig hvor lenge måtte du bruke i terapi etter?

For en metode for å starte en arbeidsuke. Jeg er i rooken – litt bar på toppen av en kontorblokk i byen. Ja, det er mandag lunsjtid, så vel som dette er en negroni. Imidlertid er det hele en del av den enestående foredraget som er gitt av alkoholhistoriker så vel som mesterdestilleri på Sipsmith: Jared. Du kan bare se ham der i bakgrunnen som holder mikrofonen.

Denne Negroni er den aller beste jeg noensinne har hatt – jeg kan ikke vente med å gå tilbake for en til – men tingene Jared fortalte oss er utrolig. Han forstår så mye så godt som er så interessant. Jeg kan høre på ham prat om sprit hele dagen. Han minner meg også mye om Jeff Bridges!

Frokosten min i morges handler omtrent mitt foretrukne ikke-baconbaserte frokostalternativ jeg kan tro på. Det skal oppdages ved to flotte egg i Surry Hills, så vel som et kunstverk. Måltidet kalles ‘geiter på toast’ av den enkle grunnen til at det er geitost på ristet sur kirsebærbrød. Den har også knust valnøtter, en duskregn honning i tillegg til et halvt skiver skarpt eple.

Jeg liker denne retten. Jeg prøvde en side av bacon med den når det bare ikke fungerte. Jeg ble overrasket. Bacon – ikke velge noe? Muligens det er mye mer som geiter på toast å ikke velge bacon … ja, det virker mye mye mer sannsynlig!

Fru romantikk så godt som jeg er så spent. Kompisene våre fra San Diego – Mona så vel som Brendan – er her på besøk. De bor også hos oss, så vi er virkelig glade for å koste litt mer tid med dem. På Monas forespørsel har vi hatt en rask tur med QVB, hennes foretrukne bygning i Sydney. Jeg kan se hvor hun kommer fra. Det skal være et av de vakreste kjøpesentrene rundt.

Til middag i kveld er vi alle i botanikeren i Kirribilli. Vi har diskutert det et par andre ganger i fortiden, så vel som jeg tror det er verdig litt mye mer av en rop. Det er et fantastisk sted, så vel som drinkene og maten er flott.

Mona så vel som Bredan har hentet med seg fra California en relikvie fra eldgamle tider! Vi kunne ikke hjelpe det – vi måtte sammenligne disse to telefonene. Fru Romance’s er den til høyre, men Mona er til venstre har en mye lengre batterilevetid! Det virker uvanlig å nå tro at vi brukte telefoner akkurat sånn (og trodde at de var TEKNOLOGISK) for noen år siden.

Mona tekstet på det tidligere, så vel som klikk-klikk-klikk på knappene tok meg virkelig tilbake!

Vi er på throwback torsdag i dag med et skudd av oss i Milan i fjor. Det er en del av publiseringen vår rundt 10 topp ting å opptre i Milano. Det er en vakker, interessant by så vel som verdt et besøk.

Vi er ute etter noen drinker i tillegg til middag i kveld. På en eller annen måte havner vi i Hinky Dinks i Darlinghurst. Det er et ganske fantastisk sted – ekstremt 50 -talls spisestue vs tiki bar. Det er gode avtaler med moro så vel som drinkene er utmerket. Forsikre deg om at du spretter hodet inn hvis du er i området.

Fru Romance skyter noen skjønnhetsskudd i siste øyeblikk i vårt ‘Home Studio’ (lol) med den vakre Sarah-May fra Makeuputopia.com. Fru R får mest mulig ut av denne tiden med henne før hun så vel som hennes lystige store bloke pat flytting husholdningen over havet en stund. De flytter til Holland, noe som virker kjempebra. Vi kan ikke vente med å gå så bra som å gå til dem.

Uansett, jeg fikk henge med Mr Utopia en stund, men gjorde metoden min her til Bondi Beach for å ta igjen en stor kamerat av meg så vel som hans bro jeg ikke har sett på aldre. Det er på samme måte byen for byen å surfe løp, så Bondi er en bikube av aktivitet for øyeblikket. Det er en av de enestående Sydney Winter’s Days som bare er ideell for en kaffe i tillegg til å rusle langs stranden.

Og folk som ser på i dag er enda mye bedre enn det vanligvis er!

Denne kvelden har fru Romance så vel som jeg, så vel som Mona, Brendan samt et tak i kompisene fra hele verden, sammenkalt i Opera Bar for drinker samt feiringer. Himmelen ser ut til å ha fått invitasjonen vår også, i tillegg til at det har satt på det beste antrekket på. Hvordan er dette for en visning? Utrolig, er det ikke?

I morges er fru Romance i eiendommen til Alexandria-et ekstremt distinkt kaféområde-for å oppgi endelige messe-brønner til Sarah-May samt Pat før de sender ut til Holland. Ekstremt fineste hell, vennene mine. Vi ser deg snart en gang.

Har du vært på eiendommen? Nøyaktig hvor lenge ventet du på kaffe? Har du sett Lego -filmen? Nøyaktig hvor lenge varte marerittene? Fortell oss i kommentarene!

Bilder av Mr samt fru Romance gjennom Instagram: @MrandMrRomantikk, @Hairromance så vel som av program @angrybastard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *