Family Fun i Litchfield Hills Connecticut

Family Fun i Litchfield Hills Connecticut

Amusement Parks Nature Centers and History!

Start din morsomme tur gjennom Litchfield Hills i Bristol, Connecticut ved Tema Park Lake Compounce, America’s First Family Theme Park. Denne nyrenoverte og utvidede parken ble åpnet i 1846, og kombinerer nå en attraktiv innsjøinnstilling og viktoriansk sjarm med noen av de mest spennende oppdaterte rittene som finnes hvor som helst.

Lake Compounce Theme Park

Rides av spesiell interesse inkluderer en historisk karusell fra 1911, en “Wildcat” -baner “fra 1927 blitt bygget inn på siden av et fjell). Andre populære ritt er toppspinn og Zoomerang og den nye fobien, den første trippeloppskytingsbanen i New England med en inversjon på 150 fot i luften en 180 graders vertikal vri på heisen og en tur som går 65 mil i timen.

Lake Compounce Theme Park er også hjemsted for Connecticuts største vannpark og Bear Creek campingplass med telt- og bobilsteder, Deluxe Tipi’s, en Cub -hytte og en og to soveromshytter.

New England Carousel Museum

Hvor du skal bo

Finn familievennlige overnattingssteder i Litchfield Hills, Connecticut fra konvensjonelle hoteller til private getaway-utleie gjennom Stay22.com:

Deretter kan du sjekke ut Carousel Museum of New England, som viser New Englands største samling av karusellkunst fra knallmalte antikke utskårne hester til bandorganer og vogner som er inngått med skimrende glass juveler. Ulike utskjæringsstiler av kjente karusellhåndverkere blir fremhevet av mangfoldet av karusellhester og menageriefigurer som vises. Museet har også to kunstgallerier, den ene med skiftende show og den andre med arbeidet med Glo -økter.

Ovenpå finner du det nyåpnede Museum of Fire History, som huser memorabilia og samlinger fra brannhus over hele verden, så vel som Carousel Museums restaureringsområde. Når butikken er åpen, ser besøkende på håndverkere omhyggelig å bringe karusellstykker tilbake til livet. Det greske historiemuseet ligger også ovenpå.

American Clock and View Museum

En utsjekking til Bristol ville ikke være komplett uten stopp på American Clock and View Museum hvor du finner landets fineste samling av amerikanske produserte klokker på offentlig visning i Miles Lewis House (ca. 1801) og tilstøtende gallerier. I dag er denne enestående arven bevart gjennom museets visning av over 3000 timepieces, klokker, saksklokker, hylleur, veggklokker, presisjonsregulatorer, nyhetsklokker, tårn, kirkeklokker og vekkerklokker.

Utstillingene sporer begynnelsen av klokkeindustrien fra en gammel klokkeprodusentbutikk til en tidlig fabrikk for å vise hvordan Connecticut Clock Manufacturing ga opphav til kommersielle masseproduksjonsteknikker. Den viktigste vektleggingen av museet er fortsatt Connecticut -produsert klokke, og museets samling er verdens ledende offentlige visning på dette feltet.

Quassy fornøyelsespark

Din neste stopp er Quassy Amusement Park, som ligger i Middlebury på RTE. 64, en kort tur på I-84 og innen 40 minutter etter innsjøen. Denne 108 år gamle familieeide fornøyelsesparken som ligger på STUNNING Lake Quassapaug har mange morsomme klassiske og nyere temarurer i tillegg til et badeland i Lakeside. Quassy har også et bredt valg av kiddie-ritt inkludert en karusell og en tresoller.

Forlater Middlebury, ta RTE. 64 til RTE. 6 øst gjennom vakre Woodbury. Her kan du stoppe inn for å se en tinn som viser demonstrasjon på Woodbury Pewter Factory Outlet (ligger på Rte. 6) og stikk innom Glebe House (ligger like ved Rte. 6 på Hollow Rd).

Glebe House

Glebe -huset stammer fra 1740 -tallet; Besøkende lærer hvordan John og Sarah Marshall og deres ni barn og tre slaver levde i løpet av den revolusjonære tiden. Huset er møblert med periodemøbler og har den eneste hagen utviklet av Gertrude Jekyll, en av de mest kjente britiske gartnerne fra det 20. århundre. Glebe -huset er også der den første episkopale biskopen ble valgt bare uker etter den amerikanske uavhengigheten i et skritt som antok separasjonen av kirke og stat.

Fortsetter på RTE. 6 øst, ta rte. 47 til Washington, en av de første byene i USA som ble oppkalt etter general Washington. Her finner du Institute for American Indian Studies (Rte. 199 av Rte. 47 til Curtis Rd.). Instituttets primære utstilling er “som vi forteller historiene våre”, en samling gjenstander, kunst, historier og kart om de varige forbindelsene til landet, ånden til forfedre, kunnskap om leire, mais og hjort, boarealer, utveksling , og omsorg for jorden.

American Indian Institute

Ytterligere utstillinger inkluderer en gjenoppretting av et innendørs algonkisk langhus, inkludert både originale og replikerte gjenstander, et veggmaleri som skildrer dagliglivet til Algonkian Peoples før ankomstnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *