Krav til ikke-essensiell verdensomspennende reise for Filipinos

Krav til ikke-essensiell verdensomspennende reise for Filipinos

Sist oppdatert: 17. juli 2020. Ta kontakt med myndighetene for de siste oppdateringene.

Den filippinske regjeringen har løftet suspensjonen av ikke-essensiell utgående reiser av filippinere. Dette er i henhold til Resolution No. 52, som på samme måte er blitt avslørt av Malacañang 7. juli 2020.

Imidlertid er ikke-essensielle verdensomspennende reiser av filippinere underlagt forholdene:

Bekreftede turnummer for de som reiser på turistvisum

Reise så vel som helse- og velværeforsikringsdekning som dekker ombooking samt overnattingssteder i situasjonen med å bli strandet, samt sykehusinnleggelse i infeksjonssituasjonen

En utført uttalelse som erkjenner risikoen, inkludert muligheten for forsinkelse i hjemturen, som må gis ved innsjekking.

Destinasjonslandet skal ikke ha noe inngangsforbud mot filippinske reisende

I tillegg må reisende overholde den nasjonale arbeidsgruppens retningslinjer for å returnere utenlandske filippinere når de kommer inn i Filippinene på nytt. Dette inkluderer obligatorisk testing samt karantene ved ankomst.

Bureau of Immigration Commissioner Jaime Morente, i en pressemelding publisert 17. juli, advarte imidlertid om at det “ikke betyr at noen nå kan forlate landet når som helst som han eller hun vil.”

“Med mindre din funksjon i å dra til utlandet virkelig er ekstremt viktig at du ikke kan avstå fra, anbefaler vi deg å holde deg oppe til denne pandemien er over, da faren for at du blir smittet av viruset fremdeles er ekstremt alvorlig,” advarte Morente. “Ingen er unntatt fra å overholde vilkårene som er pålagt alle utgående filippinere, med mindre de er langvarig bosatt, utenlandske filippinske arbeidere (OFW), samt innehavere av forskningsstudievisum i destinasjonslandet.”

Disse er også på toppen av den eksisterende innvandringspolitikken som er på stedet her på Filippinene så vel som din destinasjon, som varierer fra land til land.

Her er en kopi av IATF -resolusjonen som publisert av Inquirer.

Se: IATF Resolution 52 On Whole of Nation Approach vs Spredning av ny svineinfluensa-belastning, samt løfting av suspensjon på ikke-essensiell reise, reisebegrensning på utgående reiser av filippinere. | @Jmaurelioinq pic.twitter.com/fdxswucvgl

– Forespørsel (@inquirerdotnet) 7. juli 2020

Vi foreslår på samme måte at du kommer i kontakt med både den regionale regjeringen i din opprinnelse (på Filippinene) så vel som din destinasjon i utlandet for å inspisere for andre ekstra krav så vel som politikk. Noen land så vel som territorier har sine egne regler samt nødvendige dokumenter. Det er viktig at du er kjent med dem.

Merk at denne artikkelen ikke er en godkjenning av å reise på dette tidspunktet. Personlig vil vi fremdeles ikke reise noen type tid snart, så vi kan ikke foreslå at reise for fritid ga den nåværende situasjonen. Men det er bare oss. Hvis du virkelig vil reise, kan du holde deg trygg, overholde helse- og velværepolitikken, samt sørge for at du har alle nødvendige dokumenter.

Oppdateringslogg:

2020 17. juli – Lagt til sitater fra pressemelding fra Bureau of Immigration.

Flere tips på YouTube ⬇

Relaterte innlegg:

2022 Liste over DOH-BOQ-akkrediterte karantenehoteller i Metro Manila & nær NAIA (DOT-godkjent)

Davao flyplass: Nye reisekrav og retningslinjer

Cagayan de Oro: Nye reisekrav og retningslinjer

NAIA Terminal 3 Guide: Hva du skal gjøre før en verdensomspennende flytur

Liste over operasjonelle flyplasser på Filippinene: Fra 17. juli 2020

Kalibo flyplass: Nye retningslinjer og krav

NAIA (Manila Airport): Verdensomspennende ankomstprosess (trinn-for-trinns guide)

NY BORACAY & KALIBO Reisekrav og nye typiske retningslinjer 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *