Båtfester, fiskemarkeder fester samt bobler på kino

Båtfester, fiskemarkeder fester samt bobler på kino

En stor kompis av oss bevarer at året virkelig begynner 1. februar. I tillegg til at jeg tror dette året har vist det perfekt. Jeg mener, hvor har januar gått?

For å sikre at vi ikke har glemt de aller beste bitene, er her et raskt høydepunkter de siste ukene.

Begynnelsen til 2021 har inkludert fantastiske båtfeiringer med noen få nære reiseskribentvenner, friluftskino på fru Macquarie’s Chair, Date Nights at Our Preferred Indian, Lunch Feasts at the Fish Market samt en interessant Aussie -film.

Vi håper du gleder deg over denne vanlige utgaven.

Skål – Jim & Christina xx

Du forstår når du har laget det når du har en kompis med en yacht. Den primære fyren med gebyr for det fantastiske Travmedia -reisekommunikasjonsfirmaet Nick Wayland har invitert oss til en svømmetur i tillegg til en drink rundt Sydney Harbor.

Det er en ideell dag så vel som ombord med oss ​​er noen av de sanne glitterati fra reisekomponeringsindustrien.

Vannet er helt fantastisk – jeg ventet en kald dukkert, i stedet er det en treg rygg i den varme midtre havnen. I tillegg til at jeg kan berolige problemene dine om haier-jeg bruker min Sharkbanz Anti-Jaws-enhet.

Du kan sjekke ut mye mer om det her, men jeg har fortsatt begge bena, så jeg er overtalt at det fungerer!

Du kan virkelig ikke slå en dag på havnen. I tillegg til at du lurer på nøyaktig hvordan vi har fått disse skuddene, bruker Christina sin iPhone mens hun svømmer.

Siden hun droppet den i havnen i fjor, så vel som den fremdeles fungerer, har det virkelig gitt henne mye tro på nøyaktig hvor vannavstøtende telefonen er. Hmm.

Siden det ikke regner for en gangs skyld, har vi tatt ettermiddagen for litt backgammon, så vel som noe nydelig Riesling fra Petaluma Estate.

Hvis du aldri har hatt denne rødvinen før så godt du liker din Riesling sprø, mineralt så vel som vakkert balansert, forstår du hva du skal gjøre!

Jeg glir på samme måte i en frekk sigar – en Montecristo Edmundo jeg har hatt staset en stund. Ikke verst. Ikke dårlig i det hele tatt.

Denne kvelden er vi ekstremt begeistret for å bli invitert til den aller første natten at friluftskino har klart å åpne i aldre. Masker på, alle sammen!

Her hos fru Macquaries stol med utsikt over Harbor Bridge så vel som Opera Home for å glede seg over, må filmen være en virkelig flott en for å holde oppmerksomheten.

Men før filmen gleder vi oss over de tilbøyelige godbitene i VIP Croser Garden. Jeg må si, Cromer er virkelig en undervurdert Aussie glitrende vin.

Maten her er fra kjøkkenområdet av Mike, så vel som er virkelig deilig. I tillegg til at det er tabelltjeneste for øyeblikket takket være Covid, får du virkelig en mulighet til å glede seg over innstillingen.

Personellet her er fantastisk, så vel som virkelig er verdig en shoutout for å gjøre det som kjører så jevnt.

Filmen er i ferd med å begynne så godt som vi fremdeles har en reduksjon av Croer -delegert, holder oss oppdatert.

Når det gjelder utsikten i fare for å trekke fokus fra filmen, er det ingen mulighet for det. Vi er her for å se feil oppførsel – et meningsfylt komediedrama om presentasjonene på Miss World Charm -arrangementet fra 1970.

Det er like rørende som det er underholdende. ekstremt anbefalt.

I ettermiddag er vi prydet med kameraten James tilstedeværelse. Han har nylig overført til New South Wales fra Melbourne, så vi trodde vi ville gjøre en av de mest Sydney -tingene du kan fullføre med ham.

Lunsj på Sydney Fish Market!

Jeg forteller deg hva, en ting som den verdensomspennende grenseavslutningen har gjort, er gjort det til en mye morsommere opplevelse her på fiskemarkedet.

Jeg tror ikke det noen gang ble utviklet for det store antall besøkende som ville komme hit, spesielt om sommeren.

Det var praktisk talt pinlig å oppdage at mye flere ville gå til fiskemarkedet hvert år enn hele Vest -Australia. samt doble besøkende til Cairns.

Fiskemarkedene er – eller var – det mest gikk til sted i Australia etter operahuset! I tillegg til å la oss takle det, kjøres det ned.

Det er imidlertid i ferd med å avslutte, med det nye stedet som kommer raskt oppover bukta. Ser frem til det.

I mellomtiden gleder vi oss over den enestående ferske sjømaten du kan komme hit. Hvis du ikke har vært her på en stund siden folkemengdene, søpla, stanken så vel som parkering, kan du prøve fiskemarkedet nå. Det er en helt annen opplevelse.

Det er klart at jeg ville valgt å ha et overfylt fiskemarked enn denne pandemien, men vi må se etter sølvforinger jeg antar.

I kveld har vi blitt invitert til å oppleve denne fantastiske pop-up-takbaren på Intercontinental Sydney kalt Panorama Lounge Bar.

Vanligvis er dette dette området utelukkende for gjester på klubbnivå på hotellet, men denne sommeren er det tilgjengelig for publikum – så vel som utsikten er sinnssyke.

Maten så vel som drikke på Panorama Lounge er også enestående – vi har gått for kokkens CHoice tallerken, som har mange av de aller beste bitene fra osten så vel som Charcuterie -menyen.

Det er også en type tapas -meny å sjekke ut så vel som – som du forventer – en fantastisk blandet drink så vel som rødvinliste.

Hva med det. Er det ikke fantastisk. Vi har en full evaluering av Panorama Lounge Bar du kan se her.

Tilbake til jorden har vi tatt oss av for en datakveld i kveld. Vi har kommet til vår foretrukne regionale indiske restaurant – de merkelig navngitte ikke bare karriretter i Balmain. De gjør virkelig bare karriretter her.

Men de er virkelig gode! Jeg mener, nøyaktig hvor velsmakende ser disse hovedrettene ut?

Videre til det primære programmet så vel som vi trodde vi var konvensjonelle med antall retter, overtalt at vi måtte kjøpe mer. I stedet kan vi ikke overflate alt, som er en ny opplevelse for meg!

Vi er ute en natt til på kino i kveld – denne gangen til palasset på Leichhardt. Vi liker å komme hit-så mye for å sikre at Christina er et kortbærende medlem, noe som innebærer at vi får spesielle avanserte visninger av nye filmer.

Denne filmen, High Ground, er bare suveren. Gripende, hjerteskjærende, blodig så vel som i noen tilfeller morsomt, det er en historie om hvite australske pionerer så vel som deres kamp med en innfødt stamme.

Sterkt anbefalt, håper jeg, i tillegg til at jeg stoler på at dette får alle prisene.

Jeg har hørt det er lovgivning at du i Leichhardt bør ha pizza til middag. Christina så vel som jeg tenker på oss selv lovlydige borgere-spesielt når lovgivningen er like velsmakende som dette.

Moretti Pizzeria er best vegg i vegg med kino så vel som – som du kan se – pizzaene er fantastiske.

Vi håper du har gledet deg over vår vanlige utgave denne gangen, så vel som vi også håper at du er risikofri så vel som du er i verden.

Skål – Jim & Christina xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *