Walnut Creek Cheese, Holmes County, Ohio

Walnut Creek Cheese, Holmes County, Ohio

En dagligvarebutikk kan virke som et uvanlig spisested, men for husholdninger som slynger seg med de bølgende åsene i Amish Country, er Walnut Creek Cheese et rimelig reisende stopp. Pakking av en dagligvarebutikk, bakeri, kafé, rømmegrøter, deli, cannery, test kjøkkenområde samt gavebutikk til 15 000 kvadratmeter, ett trinn med de bevegelige dører så vel som det er åpenbart hvorfor Walnut Creek Cheese -telefonsamtaler seg en landsby med butikker .

Walnut Creek Cheese, som tegner en typisk for 13 000 kunder med butikken på alle typer medfølgende uke, henvender seg til behovene til turister så vel som det regionale samfunnet. Den største leverandøren av bulkmat i Amish Country, butikksjef Bruce King kreditt rangerer suksessen til det 30 år gamle selskapets design for å “tilby lavest mulig kostnad som mulig, samt gjøre det i volum.” King sammenligner sine produktpriser med Wal*Mart. Den største selgeren av ost i Holmes County, Ohio, Walnut Creek Cheese er også en av de største arbeidsgiverne i området. Av de 125 butikkansatte holdes 95 stillinger av enkeltpersoner som bor i det nært Amish-samfunnet. “Halvparten av våre betalende kunder på nettet i Walnut Creek,” forklarte King. “Vi tilbyr smøret Amish spiser.”

Åpent torsdag med lørdag, Ella’s Test Kitchen-Located på baksiden av butikken av bakeriet-er et fremtredende prøvetakingssted. Butikk kokker tilbereder nye måltider på kjøkkenet, og tilbyr kunder med en oppskrift samt liste over komponenter (tilgjengelig før de forlater butikken, selvfølgelig). Prøvetaking syltetøy så vel som gelé fra kobberkokeren Cannery er også motivert (mange en kjeksentusiast har ansett dette som høydepunktet på turen). Flavours of Homemade Custard fra Mudd Valley Creamery Modification Daily, og det samme gjør lunsjspesialiteter på Mudd Valley Café . Med 99 prosent av menyproduktene under $ 5,00, har Mudd Valley Café justert prisene med resten av butikken. Akk, selv i Amish Country, kan ungdommer velge mellom en varm hjørnetann samt en junior cheeseburger (trøste deg i sidemålsalternativer som spenner fra brokkolisalat samt yoghurt til en fruktkopp). Andre, mye mer eksotiske menyprodukter inkluderer Path & Swiss (en spesialitetssandwich toppet med den originale Troyers-prøve Bologna, samt nummer én som selger Walnut Creek Swiss Cheese; servert på en hjemmelaget bolle for $ 3,99) eller en BBQ Rib Sandwich med hjemmelaget Apple smør grillsaus for 2,29 dollar.

Over det primære detaljhandelnivået er et 200-seters spisestue i andre etasje som gir et tydelig utsiktspunkt for folk som ser på, i tillegg til å sette pris på den omfattende skjermen til antikviteter så vel som livlige samleobjekter. Regionale kunstverk, inkludert malerier så vel som innrammet fotografier, tilbys på samme måte å kjøpe. Igjen, med en fornuftig kostnadsmerke. I en Wisconsinites mening, ikke en ekte ostebutikk uten en ostehule, har Walnut Creek Cheese dyktig satt “hulen” nær frontregistrene. Synd å spise med en ensom pinne av onkel Mike’s Beef Jerky, Walnut Creek sitt eget merke av rykk, velger mellom 50 forskjellige ostespekter som spenner fra sveitsisk til Munster. Avrunding av opplevelsen med en tur med Butter Churn Kitchenwares -butikken, velg en suvenirbordduk, stearinlys eller, ostekniv du legger ut til utnyttelse før dagen er ferdig.

I slekt

Giraffe -observasjoner i Amish Country, Ohioif Det var noen gang noen form for tvil, Amish har ikke en sans for humor, sjekket ut side tre av The Farm Guidebook, en 31 -siders fargefil som diskuterer spørsmålet som er gården på Walnut Lita elv, bekk. Ohio, det vil si. Viser frem sin Amish -innflytelse like mye som samlingen av …
27. september 2011in “Midwest”

Little Home Pilgrimage: Walnut Grove til Mankato, Minnesotawhile kjøring med Sør -Minnesota for noen år siden, innså jeg at vi var i hjertet av Laura Ingalls Wilder Country. Pioneer-forfatteren ble kjent av Bit Home på Prairie-TV-serien, Laura Ingalls Wilder bosatt i Iowa, Minnesota, Kansas, Missouri, South Dakota, samt Wisconsin i løpet av livet. …
10. februar 2016in “Episke bilturer”

Oregon -kysten: Kontrollere Tillamook the Tillamook Region -linjen går sør for Neskowin samt nord for Manzanita; et 1,5 timers spenn langs motorvei 101. Byen Tillamook er muligens den mest godt forståtte destinasjonen i regionen; gjort kjent av Tillamook Cheese Factory, så vel som de mange gårdene som lever inn i det regionale meierikooperativet.
23. juli 2017in “Beach Vacations”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *