5 grunner til at Waldorf Astoria Amsterdam er best for bryllupsreise

5 grunner til at Waldorf Astoria Amsterdam er best for bryllupsreise

Det er alt siden badekåpen deres! Tuller til side! Hvis du likte vår online video på Facebook, kan du høre meg om å si ‘Herregud!’ Flere ganger. Det alene beskriver nøyaktig hvor bemerkelsesverdig Waldorf Astoria Amsterdam er for meg. Hotellets lobby skriker sofistikering overalt, fra den store trappen til de komplekse møblene. Ethvert individ med eksepsjonell smak vil høsten som med dette hotellet.

Og snakker om kjærlighet, Jonathan så godt som jeg var så heldig å ha blitt invitert til å bo på Waldorf Astoria Amsterdam under bryllupsreisen! Noen vil spørre, er dette foreslått for par etter bryllupet deres?

Vel, la meg fortelle deg 5 grunner til at Waldorf Astoria Amsterdam er et av de aller beste (om ikke de beste) hotellene for bryllupsreise i Europa!

(Du kan inspisere gjeldende diskonterte kostnader her eller på deres hjemmeside)

Innholdsfortegnelse

1. søteste sted i Amsterdam
2. Intime rom best for par
3. Sjarmerende utsikt fra alle rommene
4. Fantastiske hotellfasiliteter
5. Lidenskapelig service fra personalet

1. søteste sted i Amsterdam

Når du velger hotellet ditt, må du sørge for at stedet er best for din organiserte reiserute. Du vil ikke bestille et rom i et område der du krever å reise timer fra ferierende stedene. Du er på bryllupsreisen for å gråte høyt! Ha litt intim tid med partneren din i stedet for å kaste bort den som reiser fra de populære områdene til hotellet ditt.

Foto av VV Nincic CC med 2.0
Spør alle personer som booket på Waldorf Astoria Amsterdam så godt som de alle ville rose hotellets beliggenhet. Det er i hjertet av Amsterdam der museer, kulturarv, samt high-end butikker er innen rekkevidde. Nå kan du raskt få dine gaver etter bryllupet! Jeg gir deg noen konsepter her, damer. ? Imidlertid seriøst, hvis du vil glede deg over hva Amsterdam har for deg, få en plass på dette hotellet.

Hvis du vil forstå attraksjonene du kan oppdage i nærheten av dette bemerkelsesverdige hotellet, kan du inspisere oppføringen nedenfor (liste fra hotellets nettsted):

Van Gogh Museum, Vondelpark)

Personellet må kunne hjelpe deg hvis du trenger hjelp med reiseruten din.

2. Intime rom best for par

Vi bodde i et av de aller beste områdene innen Waldorf Astoria Amsterdam som finnes på hotellets loft. Da jeg så rommet vårt, ønsket jeg at noen skulle klype meg siden jeg fremdeles ikke tror at jeg blir plassert i denne elegante så vel som sofistikerte boligeiendommer i Amsterdam. Du skjønner, jeg kan fremdeles huske på våre dager i Sør -Amerika da vi nesten var blakk så godt som jeg fortalte Jonathan at jeg kommer til å luksuriøst reise rundt i Europa. I tillegg til endelig skjer det ideelt for øynene mine.

Forstår du hva som er flott med mellomrommene i Waldorf Astoria Amsterdam? Hver er ekstremt unik, men alle er på samme måte oppsiktsvekkende på sin måte. Du kan velge mellom gjesterommene deres, suiter, S A, samt lett tilgjengelige rom som varierer fra 28 – 123 kvadratmeter. Det er ganske vanskelig å velge hvilke som spesielt skal bestille siden hva som er et must-try.

Hva gjør det enda mye mer best for bryllupsreise? Sengen! Mitt ord, det er så behagelig så vel som best etter å ha turnert Amsterdam. Du kan få en flott natts søvn – eller andre ‘gode ting’ sent på kvelden. ?

Alle rommene inkluderer å overholde:

42 – tommers flatskjerm -TV

Underholdningssystem

Wi-Fii (denne gledet meg så mye. Hvis du likte vår online video, kan du fortelle at forbindelsen er sterk og pålitelig.)

Skrivebord

Baderoms -TV

Salvatore Ferragamo dusjrom

Espressomaskin

Dette er like godt avslappende.
3. Sjarmerende utsikt fra alle rommene

Som nygifte vil du alltid begynne å begynne dagen din den aller beste metoden du kunne. Synet av partneren din aller første om morgenen er allerede en godbit, men utsikten over kanalen eller gårdsplassen fra Waldorf Astoria Amsterdam vil gjøre det enda mye mer romantisk. Rommene har store vinduer som vil hjelpe deg med å nyte utsikten enda mer.

Foto av Sombilon Studios CC By-ND 2.0
4. Fantastiske hotellfasiliteter

Jeg er ganske mye materiale med det plassen vår har å tilby. Imidlertid var Waldorf Astoria Amsterdam akkurat i gang. Da jeg inspiserte fasilitetene deres, ønsket jeg allerede å trekke Jonathan fra rommet vårt for å prøve disse ut (han brukte badekåpen i vårt rom da jeg gjorde online -videoen). ?

Guerlain Spa

Foto av Insert Magazine CC By-NC 2.0
Å forberede seg på et bryllupsarrangement kan være morsomt, men veldig utmattende. Derfor er en massasjebehandling etter bryllup fra Waldorf Astoria Amsterdam best å roe ned nervene. Det er til og med et område der kvinner kan retusjere seg medHigh-end sminkeprodukter etter behandlingene deres.

I – Hjemme restauranter

Librije’s Zusje Amsterdam

Vil du ha en 2 Michelin – Star -opplevelse? Du trenger ikke å forlate hotellet siden du kan ha det på Librije’s Zusje Amsterdam. Executive Chef Sidney Schutte vil gi deg de mest deilige rettene laget med fine så vel som ofte eksotiske ingredienser.

Goldfinch Brasserie

Executive Chef Sidney Schutte & Sous-Chef Tomas Bron vil gi deg standard retter med moderne vendinger.

Hvelvbar

Få de aller beste blandede drinkene fra hotellets hvelv
Dette er et fascinerende område å slappe av. Dette er tenkt på et ekstremt eksepsjonelt blandet drikkested. I tillegg til ja, det ligger i et faktisk hvelv!

Påfuglhall

Ingen tvil om at jeg får vekt

Den nydelige armillærfæren
Hvis du er i humør for å ta en ettermiddagste, er dette det beste området for deg. Ta en titt på utsikten over hagen, så vel som overrasket over den berømte Armillary Sphere.

Gårdsplass

Vil du fornye bryllupsarrangementsløftene dine? Da vil gårdsplassen være det aller beste valget med det majestetiske utsikten så vel som kjevelåpende landskap.

5. Lidenskapelig service fra personalet

Personellet fra Waldorf Astoria Amsterdam er så fantastisk. Du kan inspisere noen få av dem fra videoen min. De er så varme så vel som så ekte. ‘Lidenskapelig’ er den mest riktige beskrivelsen jeg kanskje gir dem. De burde ha et tregt klapp for det. ?

Kan du tro at det var Jonathans aller første gang å sjekke ut Amsterdam? Hele nederlandske – erfaring som gis av Waldorf Astoria Amsterdam får meg til å ønske å komme tilbake når mer. Det var en høysesong da vi sjekket ut Amsterdam, men hotellet fikk oss til å føle oss noe annet. Det var så romslig i tillegg til å sparke tilbake alt i alt. Noen kan si at områdene er kostbare. Men hvis du evaluerer tjenesteklassen, hotellets beliggenhet, så vel som alle fasiliteter du kan få fra det – vil jeg oppgi at det er verdt det.

Du kan glede deg over vår online videoutflukt her:

Merk: Vi var gjester på hotellet så vel som alle meninger, så vel som tekster er alle gruver!

Er du på Pinterest? Pin disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *