9 viner samt fantastiske rødvinverktøy til jul

9 viner samt fantastiske rødvinverktøy til jul

Hvis det noen gang er en tid for et glass flott vin, er det jul. Disse ubrukelige viner så vel som geniale rødvintilbehør er de ideelle julegavene, så vel som tillegg til alle typer vinelskers gledelige moro.

Australia har etablert en ekte entusiasme for vin, og er velsignet med så mange fremragende rødvinregioner rundt om i landet. Vår fascinasjon for rødvin innebærer en flaske eller to under juletreet er bare fornuftig.

Vi har satt sammen noen av våre foretrukne viner, i tillegg til noen få fantastiske verktøy, tilbehør samt morsomme vinbaserte produkter som vi tror lager utrolige gaver til jul.

Så det er ikke bare en liste over viner her. Du vil oppdage dekanter, konserveringssystemer for rødvin samt til og med ‘dekorasjoner’ til julelunsjbordet her. så vel som til og med noen alkoholfrie konsepter også.

Dette er en del av vår digitale guide til julegaver – Hint Magazine – som du kan se her.

Klikk her for din helt gratis kopi av Hint Magazine 2021

Vintid ved Yuletide

1. Grant Burge Chardonnay Pinot Noir Sparkling Bonbons

Imidlertid er disse 200 ml flasker med en av Australias fineste glitrende viner som er fullstendig dannet, et slag av lite geni.

Hver og en er individuelt bokset i sitt eget bonbon, så i stedet for dårlige vitser så vel som søppeldumpeleker, vil årets julemiddag være full av bobler!

Det er ingenting annet enn størrelse som skiller disse flaskene fra full størrelse versjon fra Grant Burge.

Den konvensjonelle blandingen av Chardonnay så vel som Pinot Noir -druer som gir en vakkert balansert glitrende rødvin med bemerkelsesverdig perlestørrelse så vel som elegant kropp.

$ 10,00 RRP

2. Pirie Sparkling Vintage 2017

Tasmanias gnistviner er blant de aller beste i verden, så vel som Piries vintagesamlinger er verdig et sete ved dette bordet.

Disse glitrende viner er et usungt ‘brormerke’ av Tamar Ridge, og disse glitrende viner tilbyr fantastisk kropp så vel som struktur sammen med herlig fine perlebakker.

Vintage 2017 gir en skarp eple -knase sammen med Moreish Biscuit Notes fra både 48% Chardonnay og 52% Pinot Noir -druer som holder seg på Lees i tre år. Denne lyse gyldne glitrende rødvinen er den ideelle juledagsfeiringsstarten.

$ 50,00 RRP

3. Lyres Classico Grande ikke-alkoholholdig glitrende

Fra skaperne av en av de aller beste så vel som mange forskjellige alkoholfrie åndsortiseringer i verden kommer en helt ny metode for å få feiringen i gang.

Lyres ikke-alkoholfrie Sparkling har alle bobler, nese, gane og struktur av en tradisjonell champagne, prosecco eller Sekt, men ingen av ‘Jeg kan ikke kjøre hus nå’. Se dette området for mye mer alkoholfrie viner fra disse mennene også.

$ 18.99 RRP

4. Coravin Sparkling Red Wine Preservation System

Har du noen gang åpnet en flaske champagne, hellet ut i glass og la flasken tilbake i kjøleskapet med en skje i toppen for å holde den fizzy? Dårlige nyheter: Det fungerer ikke.

Det som fungerer – i tillegg til at du vil holde boblene dine boble i så mye som fire uker – er koravinen glitrende.

Denne nyeste utviklingen i Red Wine Preservation Systems lader karbondioksid inn i rommet til champagneflasken med en spesialutviklet hette som låser seg over alle typer glitrende rødvinflaskehalser. Det er et genialt verk!

Vi satte Coravin glitrende med en fire ukers test for å se om den virkelig kan holde en flaske champagne fersk så vel som fizzy i en måned.

Her er vår evaluering så vel som på samme måte videoen vår av nøyaktig hvordan Coravin Sparkling presterte.

$ 699.99 RRP

5. Coravin Ageless Design 6+ Red Wine Preservation System

Coravin er perfekt for vinelskeren, og er et konserveringssystem for rødvin som injiserer inert argongass med korken eller spesialutviklede skruecaps i rommet i den røde vinflasken, slik at rødvin kan strømme ut i glasset ditt uten at oksygen kommer til resten av vinen.

Dette gjør at du kan glede deg over bare et enkelt glass med den spesielle flasken du har holdt på, så vel som fortsatt har den i samlingen din i mange år. Coravin -utvikler Greg Lambrecht har bevis på at rødvin varer i 15 år som dette.

Du kan sjekke ut mye mer i vår evaluering av Coravin Design 6 her.

649,95 dollar RRP

6. Tamar Ridge Reserve Pinot Noir 2019

Med rette refererer til seg selv som Pinot Noir -produsenter aller først så vel som vinprodusenter andre, produserer Tamar Ridge noen av de mest eksepsjonelle iterasjonene av denne utfordrende sorten.

Denne tasmaniske rødvinen utnytter all skjønnheten så vel som strukturen til Pinot Noir, og gir fantastisk rikdom, konsentrerte fruktnotater samt en overflate som varer livet ut.

Drikker godt nå, vil denne Tamar Ridge Reserve Pinot Noir 2019 på samme måte kjeller godt for ekstremt sterk vilje i så mye som 10 år.

$ 65,00 RRP

7. Millon Wines ‘The Impressionist Variety Sensory Experience

Legg bort de gamle brettspillene også aS Pictionary Aisle, dette er akkurat slik juledagskvelden burde brukes. Det er en vinsmakende aktivitetspakke som går metoden utover den typiske snusen, nipp til og noter.

Ved å bruke fire viner fra deres nye impresjonistiske variasjon (Pinot Grigio, Riesling, Tempranillo samt Shiraz), har familieeide vingård Millon Wines produsert et kassesett med det som også inkluderer en full sensorisk opplevelse som tar deg til vinmarkene i Sør-Australia.

Med vinene kommer fire vakkert skapte sorterguider som snakker om hver rødvintype, en vinsmakende notisblokk for å bestemme smakene, aromaene samt farger på viner, samt et hefte med en ekspert vin-smitts svar mot de fire flasker i pakken.

Den sensoriske opplevelsen inkluderer på samme måte en spesialprodusert Spotify -spilleliste for hver flaske, et tehåndkle som gir deg matparingsanbefalinger, samt mange imponerende et online sannhetshodesett med lenker til 360 graders videoer av Millon Vineyard.

$ 85,00 RRP direkte fra Millon Wines

Individuelle flasker med impresjonistisk variasjon er $ 18,00 RRP.

8. Waterford Crystal Lismore Nouveau Decanting Carafe

Det er mye å si for dekantering. Ikke bare luftes den vinen, slik at den kan puste, glatte tanniner samt vekke de skjulte sovende smakene, det bringer også ekte skjønnhet så vel som teater på middagsselskapet.

Og når karaffen er like nydelig som Waterford Crystal’s Lismore Nouveau Decanting Carafe, er rødvinen forhøyet til et helt nytt nivå. De stilige kuttene i den brede så vel som tilfredsstillende tunge base produserer lysglimt over bordet, mens den slanke nakken gir glatt, enkel helling.

$ 389,00 RRP

9. Nakne liv ikke-alkoholholdig RTD-cocktailer

OK, ikke vin, men en fantastisk metode for å overflate denne listen, Naked Life er en ny australsk alkoholfri åndsort som virkelig lager bølger. Hvis du også vil se gaveguiden for Spirits, klikk her.

Naked Lifes enestående (og fremdeles voksende) variasjon av klar til å drikke alkoholfrie blandede drinker er her for å redde julen. Disse drikkene er laget med destillerte botanikaler, de andre elementene i hver cocktail. De er også sukkerfrie.

Det er for tiden 11 i serien, som du kan oppdage i pakker med fire i Woolworth’s samt valgte Coles:

Klassisk G&T, Wimbledon Spritz, Yuzu Sake, Negroni Spritz, italiensk Spritz, Scottish Sour, Margarita, Aussie Cane Spirit (slags rum) samt Cola, American Malt Spirit (slags som Bourbon), kanadisk rye ånd med tørr som som Dry as American Malt Spirit (slags Bourbon), kanadisk rye ånd med tørr som Dry as American Malt Spirit (slags Bourbon) i tillegg til kalk, så vel som krydret karibisk ånd med tørr så vel som kalk.

$ 15,00 RRP x4 250 ml bokser

Sjekk ut vårt julegaveguide Hint Magazine her:

Laster PDF 4% …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *