Kan turplanlegging redde forholdet ditt?

Kan turplanlegging redde forholdet ditt?

En av måtene par alltid har vært i stand til å håndtere lykken og tilfredsheten i forholdet deres var tid borte. Selv bare en datakveld en gang i måneden mens bestemor og bestefar liker barna hjelper. Det gjør at mamma og pappa får tid borte fra huset, ansvaret og barna i minst kort tid.

Å planlegge lengre ferier som bilturer eller ferieturer til steder med fantastiske alpinanlegg som Hawaii var typisk drømmene som holdt forhold i gang. Forskning har vist at handlingen med å planlegge en tur (Cornell University 2014). . . Bare handlingen om å forutse det. . . øker en persons lykke vesentlig, til og med mye mer enn forventningen om å få materielle varer. En tidligere studie, publisert av University of Surrey i 2002, fant at folk er på sitt lykkeligste når de har planlagt ferie.

Turplanlegging øker lykke

En av forfatterne av Cornell -studien sa at når folk planlegger en tur, har de en tendens til å snakke om den. De spør hva andre menneskers opplevelser var, de ber om råd, de deler sine egne erfaringer. Med andre ord, de kobler mye mer med mennesker.

En av pandemens mange utfordringer som den har kastet mot oss, minimerer vår evne til å få kontakt med andre mennesker. Men samtidig ønsker vi disse forbindelsene mye mer enn noen gang. Det kan være fristende å ønske å begynne å planlegge en tur ideal nå. Tross alt er bensin rimelige og hotell og flyvninger bruker bedre tilbud enn noen gang. Men det kan også være stressende å bruke penger og tid på å planlegge en tur og bruke penger på noe du ikke er sikker på at du faktisk vil kunne ta. Ville fordelene ved å forutse noe morsomt hjelpe så mye ideelt nå?

Vi trenger mye flere reisedager

Når voksne fortsetter å jobbe hjemmefra i mange mer stressende situasjoner, hold barna hjemme hver dag og tar mindre feriedager, er forhold mellom alle i hjemmet bundet til å lide. En fersk studie fra 2015 i Journal of Travel Research (Serious … som visste at det var et helt forskningsjournal som ble viet til reisestudier? Det gjorde jeg ikke.) Forsøkte å forstå “hvordan feriestillelse kan forbedre forholdet til forholdet og muligens bygge sterkere forhold og Minimer sjansen for relasjonsavslutning for voksne par. ” Det høres ut som en fancy måte å si “Vi ønsket å se hvordan reiser kunne hindre par i å bryte opp.” Dette var selvfølgelig før pandemien, men de fant ut at forholdsoppfyllelse er en god prediktor for forholdsengasjement. De fant også at oppfyllelse med høytider hjelper til med å beskrive parens forholdsengasjement.

Jeg er ikke en terapeut, men jeg er her for å si at det å ikke planlegge en tur eller krangle om turplanlegging kan indikere noen større problemer i forholdet ditt. Hvis du tror at forholdet ditt kan dra nytte av parrådgivning eller til og med individuell rådgivning, kan du sjekke gjenvinning i dag for å lære mer.

I slekt

Hvordan utforske amerikanske nasjonalparker: Solide anbefalinger fra erfarne familieferiebloggere. (S) er på listen. Skrevet av noen av de mest erfarne bloggene og journalistene fra familie fra …
3. juli 2015in “Nasjonalparker”

Topp 10: Beste nettsted for biltur nettsteder er over oss og mange mennesker bruker reise nettsteder og blogger for å planlegge sommerferien. Mens vi gjør vårt beste for å anbefale et bredt spekter av familievennlige destinasjoner, restauranter, parker, festivaler og overnattingssteder, vet vi at mange andre reise nettsteder streber mot det samme målet. Faktisk vi …
27. mai 2016in “Topp 10”

Sunn biltur tipsfamilie bilturer er en tids æret tradisjon. Men de kan også være slitsomme, frustrerende og resultere i altfor masse baksete. Hvordan holde alle komfortable, sunne og godt matte på veien? Vi spurte Melanie Haiken, om helsebevisste reiser for å gi oss noen tips.
20. september 2010in “Gjestepost”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *