Hvorfor denne uavhengige backpacking -nomaden skal på cruise

Hvorfor denne uavhengige backpacking -nomaden skal på cruise

Skrevet: 06/14/2012 | 14. juni 2012

Mange mennesker hater cruise. “Overdimensjonerte båter fylt med store mennesker.” Det er en spesiell forakt for dem blant ryggsekkturister og andre “ekte” reisende. “Cruise reiser ikke,” sier folk. “Du får ikke oppleve den lokale kulturen. Du får ikke utforske stedene du besøker. Du er skutt fra sted til sted i pre-fabrikerte turer i enorme grupper. ” Cruise anses som falske reiser for folk som vil late som de reiser et sted uten å måtte gjøre noen faktiske reiser.

Jeg har vært på tre cruise hele livet. Den første var da jeg var 16 år og dro med familien rundt Karibia. Jeg husker at jeg dro til Cozumel, Mexico og sneket seg for å drikke Kahlúa på stranden. (Beklager, mor og pappa. Jeg antar at du måtte finne ut av det en gang!)

Neste cruise var et Dave Matthews -cruise med noen venner (jeg er en betydelig Dave Matthews -fan). Det var tre dager til Bahamas og så Dave Matthews -bandet spille på en båt. Det var episk.

Mitt siste cruise var for fem år siden. Jeg gikk med familien oppover i Alaska. Det var vakkert å se isbreer, og jeg fikk til og med se spekkemaskiner jage, drepe og spise en marsvin. Hele turen var mye moro.

Jeg elsker cruise av samme grunn som alle andre hater dem: fordi cruise ikke er reise.

Et cruise er en voksen lekeplass på sjøen. Det er som Las Vegas bortsett fra på vann. Det er en enorm buffé, basseng, tilfeldige aktiviteter, høye glass fruktige drinker og ren gluttony. Det er bacchanalian moro.

Et cruise er en ferie.

For meg er definisjonen av reiser ut, utforsker og lærer om verden og kulturene som bebor den. Det handler om oppdagelse. En ferie er derimot ganske enkelt en pause fra det daglige livet der du kan slappe av og ikke gjøre noe.

Og jeg tror at skillet vanligvis blir savnet av cruisehaterne. Å komme seg hjemmefra trenger ikke alltid å handle om å utforske ukjente land, vandre gjennom primordial skog eller navigere i busssystemet til Calcutta. Nei, i noen tilfeller er alt du vil gjøre å slappe av. Du vil ikke takle noe eller planlegge noe. Du vil ha en pause. Du vil lukke tankene litt.

Hvis du ser på et cruise som reise, vil du bli skuffet. Hvis du ser på det som en ferie, synes jeg det er enklere å akseptere den Disney-lignende atmosfæren i det hele.

Tross alt tjener alle reiser et formål.

Så neste uke skal jeg på et Royal Caribbean -cruise med vennen min Jason, mitt mål er å bare sitte ved bassenget, cocktail i hånden og jobbe med solbrunen min. Jeg planlegger å skaffe meg 10 kilo på buffeen og deretter jobbe den av på treningsstudioet. Jeg skal til Mini-Golf på en båt og sove sent. Jeg kommer til å holde datamaskinen lukket.

Jeg skal på ferie.

Og jeg gleder meg veldig. Jeg kunne bruke en pause. Jeg er litt utbrent. Mellom tre konferanser den siste måneden redigerer de endelige bokene mine, reiser frem og tilbake fra Asia, en tur i Japan, kjører dette nettstedet, og bare prøver å leve livet, er jeg sprø.

Mange mennesker tror reise og det jeg gjør er en 24/7 ferie. Det er ikke. Det krever arbeid å prøve å finne ut av deg rundt i verden. Det er morsomt arbeid – men det fungerer fortsatt. Kast inn å drive et selskap på toppen av det, og du finner deg selv å løpe uten stopp fra daggry til de små timene om morgenen. Det drenerer deg, spesielt når du gjør det 365 dager per år.

Så utmattet og utmattet, jeg går på ferie for å lade batteriene mine.

Jeg innrømmer at det har gått lenge fordi jeg har vært på cruise. Jeg aner ikke hva jeg kan forvente. Jeg har aldri vært voksen på et vanlig cruise bare å prøve å slappe av og være en “turist.” Dette er nytt territorium for meg.

Jeg hater det. Jeg vet allerede at jeg ikke gleder meg til landutfluktene. Jeg hater disse tingene. Jeg ser dem rundt om i Europa, og det er bare en stor masse mennesker. Prøv å se Acropolis i Athen når 937.439.282.349 turgrupper fra cruiseskipet også er der. Det er skjerpende. I plan to make my own ship excursions.

Moreover, I’m going on the largest boat in the world — the Oasis of the Seas — and I may find that to be just too large and too overwhelming. hvem kan si? All I know best now is that I’m giddy with excitement about my vacation.

But I’m not going to pretend that a cruise is anything much more than it really is: a vacation. It’s a week where your mind can shut down, someone else can plan your life, and your only issue is what time the buffet starts.

Because we all need a getaway sometimes.

So that is why this intrepid nomad is taking a cruise — and who knows, I may even delight in myself.

Hvordan reise verden rundt på $ 50 om dagen

My new York Times best-selling paperback guide to world travel will instruct you how to master the art of travel so that you’ll get off the beaten path, save money, and have a deeper travel experience. It’s your A to Z planning guide that the BBC called the “bible for budget travelers. ”

Klikk her for å lære mye mer og begynn å lese den i dag!

Bestill turen: Logistiske forslag og triks
Bestill flyet ditt
Finn en rimelig flytur ved å bruke Skyscanner. Det er min favoritt søkemotor fordi den søker på nettsteder og flyselskaper over hele kloden, slik at du alltid vet at ingen stein er igjen.

Bestill innkvarteringen din
Du kan bestille vandrerhjemmet ditt med Hostelworld. Hvis du vil bo et annet sted enn et herberge, kan du bruke booking.com, da de konsekvent returnerer de rimeligste prisene for gjestehus og hotell.

Ikke glem reiseforsikring
Reiseforsikring vil ivareta deg mot sykdom, skade, tyveri og kanselleringer. Det er omfattende beskyttelse i tilfelle noe går galt. Jeg drar aldri på tur uten det, da jeg har måttet bruke den flere ganger i fortiden. Mine favorittbedrifter som tilbyr den beste servicen og verdien er:

Safetywing (best for alle)

Forsikre turen min (for de over 70)

MedJet (for ytterligere evakueringsdekning)

Klar til å bestille turen?
Sjekk ut ressurssiden min for de beste selskapene å bruke når du reiser. Jeg lister opp alle de jeg bruker når jeg reiser. De er de beste i klassen, og du kan ikke gå galt ved å bruke dem på turen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *