Planlegger en tur til Sørøst -Asia: En guide for reisende

Planlegger en tur til Sørøst -Asia: En guide for reisende

Så du planlegger en tur til Sørøst -Asia. Som vi gjorde, har du sannsynligvis mange spørsmål. Hvor sover jeg? Hvor mye vil det koste? Hvor mange land kan jeg se og hvor lenge jeg skal bo i hver enkelt? Hvor burde jeg gå? Hvordan kommer jeg dit? Hvilke severdigheter burde jeg absolutt ikke gå glipp av? Vel, etter å ha reist sørøst i Asia i nesten halvannet år, anser vi oss for å være profesjonelle i denne regionen av verden. Vi elsker Sørøst -Asia! Alle gjør det, og det vil du også, men absolutt litt planlegging kan gå langt. Du vil ikke overplanlegge turen, du vil legge igjen god plass til spontanitet, men samtidig vil du ikke gå i blind og muligens gå glipp av noen bemerkelsesverdige opplevelser.

Har du plukket opp din Sørøst -Asia -guidebok ennå?
Vi anbefaler Lonely Planet på det sterkeste som den beste guideboken i Sørøst -Asia. Vi elsker det lettleste formatet og nyttige forslag som finnes i hele denne boken. Det er en grunn til at Lonely Planet er den mest solgte guideboken over hele verden!

Vakker Leela Beach, Koh Phangan, Thailand.
[widget id = ”tekst-83 ″]

Det er grunnen til at vi har laget denne guiden. Det vil hjelpe deg med å stryke ut alle detaljene og få en ide om hva du er i for uten å ødelegge din helt gratis livsstil med reiseruter og ruter. Sørøst -Asia er alt du håper på og mer.

Den har de vakre strendene, kulturen og kjøkkenet, templene og stammene, dykking og sovesaler, toget rir og trekking, cocktailer og campingplasser, jungler og strikkhopp, strandhytter og strandbarer, ravene og den feriesteder. Det gir en reisende alt i en kompakt pakke.

Men ikke gjør feilen ved å dra til Sørøst-Asia på en flere måneders drikkende overstadig og finne deg selv å dra hjem og være skuffet. Det er så mye å se her som er godt utenfor Traveller Trail. Vi hjelper deg med å komme deg ut av allfarvei, komme inn i den tykke av den og virkelig se Sørøst -Asia om hva det er underforstått å være: et reisende paradis.

[widget id = ”tekst-70 ″]

Klikk på en knapp nedenfor og begynn planleggingen!

Hvor mye vil det koste?

10 steder utenfor allfarvei

Hva du skal pakke

Visakostnader og forskrifter
[widget id = ”tekst-60 ″]

Liker det? Pin det! ?

Ansvarsfraskrivelse: Geiter på veien er en Amazon -partner og også tilknyttet noen andre forhandlere. Dette innebærer at vi tjener provisjoner hvis du klikker på lenker på bloggen vår og kjøper fra disse forhandlerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *