10 ting du må planlegge når du besøker Hunter Valley

10 ting du må planlegge når du besøker Hunter Valley

med så mye å se, gjøre, spise og drikke i Australias eldste hvitvinregion, det er vanskelig å vite hvor du skal begynne. Så her er 10 av favorittene våre du absolutt må huske på når du sjekker ut Hunter Valley.

Det er ikke ofte du har et sted å besøke som er flott hele året. Men Hunter Valley, et par timer nord for Sydney, er akkurat det.

Enten det er den frysende muntre fra midtvinterfestivaler, langsomme lunsjer i februar sommeren, Breezy kjører gjennom det høstlige landskapet eller nyter fargene på våren, jegeren har du dekket.

Du trenger bare en plan.

Her er 10 av våre høyt elskede steder å gå og ting å gjøre i Hunter Valley uansett hvilken tid på året det er.

1. Vacationer Route 33 og Wollombi

De sier at reiser handler like mye om reisen som destinasjonen, og hvis du kjører fra Sydney, er det å ta den pittoreske kjøreturen til jegeren akkurat det.

Turistrute 33 (alias The Great North Road) er en vakker svingete vei som fører deg gjennom skoger og åkrer, forbi den utmerket navngitte landsbyen Buckety og til den pittoreske grenda Wollombi. Det er et godt sted å komme seg ut og strekke bena før du kommer i orden i hvitt vin.

2. Første brann på Blaxland Inn

Det kan virke rart å gå på pub og bryggeri i White Wine Country, men Blaxland Inn bruker noen av de beste ølalternativene i regionen.

Hvis du er på tide om det ideelt og ankommer den første helgen i juni, må du sørge for å bestille plass ved Banquette -bordet til Hunter Valley White Wine and Food Festival’s First Fire Night. Blaxland Inn tenner et stort bål og serverer en rovdyrdepustasjon sammen med matchende øl.

Enhver annen tid på året er dette fremdeles et flott sted å trekke opp en stol og prøve en ale eller to.

3. Olive Long Table Luncheon på Whispering Brook Winery

Sett midt i smugene til oliventrær, er oliven lange bord lunsj på Whispering Brook virkelig en av de mest minneverdige tingene du kan gjøre i jegeren. Denne lunsj er en spesiell begivenhet som har blitt en pilar i Hunter Valley White Wine and Food Festival hver juni.

I løpet av resten av året er Whispering Brook imidlertid en skive av ro borte fra folkemengdene hvor du kan smake på sofistikerte portugisiske sorter og overdådig olivenolje presset fra frukt av vingårdens frukthage.

Det er også verdt å ta en vandring gjennom olivenlundene for den ekstra biten av europeisk romantikk.

Du kan lese mye mer om Whispering Brook og Olive Long Table Luncheon her.

4. En dag på greenen på Bimbadgen

Denne berømte musikkfestivalen går fra oktober til mars årlig flere steder, men Bimbadgen (som betyr ‘sted for god utsikt’ på det lokale urfolksspråket) er vår favoritt.

Og selv om du ikke er her for konsertene, er Bimbadgens viner verdt å reise for. Enda bedre, trebrannpizzaovnen i hagen viser seg eksepsjonell mat. Og for det neste nivået opp, vil et bord ved vingårdens prisbelønte restaurant ESCA vise deg den aller beste Bimbadgen har å tilby.

Du kan lese mye mer om en dag på greenen på Bimbadgen her.

5. Grange vs jegeren på White Wine House

Å pitte en av verdens mange populære viner mot det beste Hunter Valley har å tilby er en morsom måte å oppleve vin på.

Under Hunter Valley White Wine and Food Festival hver vinter, driver White Wine House denne morsomme blinde horisontale smaken der besøkende gjetter hvilken som er grange, men også hvilken hvitvin som er deres høyt elskede over alt.

White Wine House er mye mer enn en butikk. Det er en kjellerdør for Hunter -vingårder som er for små til å ha sine egne og en statskasse av noen av de fineste vinene i regionen. Så du kan smake og få noen utrolige viner her hele året.

Her er mye mer om vår Grange vs Hunter -opplevelse.

6. Smaker opplever en Scarborough -viner

Vår høyt elskede Hunter Winery, Scarborough er en lynchpin i regionen. Familien Scarborough har laget fantastiske jegerviner her i to generasjoner. Deres besettende Chardonnay er å dø for.

Du kan velge mellom flere forskjellige smaksopplevelser, som hver gir deg en grundig innsikt i hvitvinen og dens opprinnelse som du kan bestille her.

Vi var heldige nok til å møte alle i Scarborough -familien og lære så mye om dem, deres historie og deres vingård – hvordan kunne vi ikke bli forelsket i denne vingården? Du kan lese mye mer om det her.

7. Skala til hale på Margan Wines

Et av Margan hovedfokus – annet enn å lage vakker hvitvin og lage deilig mat – er miljøet.

Skalaen til haleopplevelsen vi gjorde under June Hunter Valley White Wine and Food Festival var ikke bare en matlaging av mesterklasse, det var en utstilling for å minimere matavfall der vi lærte å bryte ned og bruke en hel laks.

Vi ble også vist rundt i markedshagen kjøkkenet her bruker det ekstraordinæreRetter og lunsj etterpå ble sammenkoblet med noen av de beste hvitvinene Margan har å tilby.

Du kan lese mye mer om denne opplevelsen og se videoen vår her.

For resten av året kan du bestille smaksprøver, måltider, matlagingskurs og vingårdopplevelser på Margan som du aldri vil glemme.

8. Still Life Paint & Nip at Keith Tulloch Wines

Et besøk i Tullochs er ikke omsettelig når du uansett kommer til Hunter Valley, men når du får sjansen til å lære å male stilleben mens du prøver denne vingårdens berømte viner, er det en ikke-brainer.

Under Hunter Valley White Wine and Food Festival lærer The Art Social, med kreative trinn-for-trinn-instruksjoner, hvordan du lager ditt eget kunstverk. Det er veldig morsomt.

9. Port og ost på Tintilla Estate

Tintilla Estate er en familiedrevet vingård som lager eksepsjonell hvitvin og olivenolje, men også havn.

Gjennom Hunter Valley White Wine and Food Festival tilbyr Tintilla en ost- og portsmaking, hvor du får prøve deres fire befestninger, hvorav to er oppkalt etter eierne av eierne.

I løpet av resten av året har Tintilla fortsatt portene sine tilgjengelige for å prøve (og få selvfølgelig!) Men du kan også prøve deres utvalg av viner for å velge en osteplate eller olivenvalg, og glede seg over utsikten over fredelig Vingård fra deres hjemmekoselige kjellerdør.

10. Peppers Creek Shopping Village

I sentrum av Pokolbins White Wine Hub ligger Peppers Creek Shopping Village. Når du har fått fylt hvitvinsmaking, vil du ha litt detaljhandel eller prøver å finne et av de beste frokoststedene i området, dette er ditt sted.

Stopp inn på Cafe Enzo for kaffe av topp kvalitet og virkelig deilig mat. sterkt anbefalt.

Har du noen elskede steder å besøke i Hunter Valley? Hva liker du å gjøre når du er i hvitvinland (bortsett fra det åpenbare!)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *