5 grunner til å se Marysville, Victoria

5 grunner til å se Marysville, Victoria

som ligger ved foten av Victorian Alps 2 timer fra Melbourne, har Marysville den følelsen av en fredelig bit Aussie -fjellby. Imidlertid er det mer med dette bitstykket av den berømte Yarra -dalen enn tilfredsstiller øyet. Fra gullrushetshistorie så vel som bushfire -tragedie til utrolig natur samt regionale råvarer, her er våre 5 grunner til å se Marysville.

Vi var ikke sikre på hva vi kan forvente da vi kjørte nordøst fra Melbourne’s Tullamarine flyplass. Yarra -dalen er kjent for sine utrolige råvarer, så vel som fjellene her, fanger den uvanlige snøen som utgjør de australske skifeltene.

Imidlertid var Marysville også en av de mest påvirkede byene i de beryktede svarte lørdagens bushfires som skurret landet i 2009.

For å være ærlig lurte vi på om denne bitbyen hadde håndtert for å komme tilbake fra et så dødelig slag.

Men da vi nådde utkanten av byen, kan vi se at vi ikke trenger å ha bekymret oss. Ja, det er en ‘nyhet’ for byen, så vel som det fremdeles er bevis på avsluttende skader rundt, men det er det Marysville handler om. Det er en del av sin ånd.

Vi var opptatt av å forstå dette området litt mye bedre i tillegg til å oppdage hva som får dette stedet til å krysse av.

5 grunner til å se Marysville, Victoria

1. Utmerket mat

Yarra -dalen er kjent for sine utrolige råvarer, så det er at maten så vel som vin i Marysville er ute av denne verden.

Bestill inn middag på Radius Bar samt Grill. Dette er åpnet i mars ’15, og dette er fin spisestue i landstil på sitt beste. Navnet kommer fra en livlig hyllest til 85% av restaurantens komponenter som kommer fra en 100 km radius fra byen.

Radius er knyttet til Vibe Hotel, så hvis du bor der, som vi vil anbefale, vil Concierge kunne tømme bestillingen din for deg. Det er på samme måte vassende avstand tilbake til rommet ditt – en ekstremt velkommen belønning vi likte!

2. Verdi snødestinasjon

Denne delen av snøen er perfekt for førstegangere, ikke-skiløpere og barn. Det er $ 54,50 inngang per biler og lastebil for å komme til Lake Mountain Alpine Resort. Utgiftene er siden de lager snø, så du alltid er sikker på å se noen.

Du kan ansette eller kjøpe tobogganer, som er egnet for denne typen snø.

I løpet av sommermånedene får vi beskjed om at det ikke er noen snø, men det er ingen utgifter å komme til Lake Mountain heller, så vel som utsikten er vel verdt den korte kjøreturen fra Marysville.

3. Nydelig natur

Landskapet i så vel som rundt Marysville er fantastisk. Du trenger ikke å gå langt fra hotellet ditt for å se det heller.

Det er massevis av turer eller turer å opptre i området, i tillegg til at det bare er en 5-minutters spasertur til basen av Steavenson faller like oppover veien fra byen. Steavenson -elven renner i seg selv med byen.

Vi kjørte bare en bit -metode ut av byen for en perfekt piknik i skogen. En nyrøkt ørretfilet samt litt laksepate fra Buxton -laksen samt ørretfarm, en nybakt oliven surdeig vi fikk fra Lolly -butikken i Marysville samt flaske regional vin så vel som vi var i perfekt form!

4. Historien

Gå i tillegg til å se Mary & Reg på det historiske sentrum i hjertet av Marysville. Forsikre deg om at du har mye tid som de har gode tilbud å fortelle deg.

Du vil overlate gode tilbud med Did-You-Knows som opp frem til 1970-tallet, Marysville var en bryllupsreise hotspot. I tillegg til høyden av gullrushet på midten av 1800-tallet, hadde Marysville, som var rett mellom gullfeltene samt Melbourne, over 75 hoteller samt vertshus, samt 750 rom.

Det er også det nøkterne Phoenix -museet der, som kroniserer skrekkene fra lørdag 7. februar 2009 – eller ‘Black Saturday’.

Det var den dagen som så betydelige områder av bushland så vel som skog, så vel som over 2.030 hus ødelagt av voldsomme branner – det verste i Victoria’s historie. 173 mennesker mister livet. Marysville var en av de mest rammede byene og var helt utslettet.

Det er ikke letthjertet så godt som kan gi en tåre for øyet, men det er en nødvendig del av denne byens sminke, samt forteller en god del av sine nåværende innbyggere.

5. Utmerkede stasjoner

De svingete veiene som vrir seg opp så vel som nedover fjellet er mye moro å kjøre – perfekt for motorsykler også. Marysville ligger 418 meter over havet, så kjøreturen opp fra Melbourne langs veien kalt Black Spur er moro i verdensklasse.

Da vi inspiserte inn på stemningen, forklarte Darren i resepsjonen den svarte sporen “som noe ut av Jurassic Park.” I tillegg til at du ikke ville bli helt overrasket over å se et T Rex -hopp ut bak den ruvende skogen som omgir denne utrolige veien.

Marysville så vel som Yarra -variantene nasjonalpark er virkelig fantastiske steder å besøke. Spesielt for å ha dette så nær Melbourne dørstokk, er dette et must hvis du leter etter en sjarmerende helgetur fra Melbourne’s City -grenser.

Har du vært iMarysville? Hvor går du for å komme deg bort fra det hele? Fortell oss i kommentarene!

Vi liker å reise rundt i Australia, besøke regionale byer i tillegg til å sjekke ut landsbygda. Inspiser ut noen av de andre stedene vi har vært på nylig:

7 grunner til å se Daylesford, Vic.

48 timer i oransje, NSW.

Hvorfor du skal se Mudgee, NSW akkurat nå.

Bilder av fru Romance ved å bruke et OM-D E-M10 Olympus-kamera, Lake Mountain-bilde av Long Zheng. Vi reiste som gjester på TFE -hoteller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *