Solo kvinnelig reise i Midt -Østen – er det trygt?

Solo kvinnelig reise i Midt -Østen – er det trygt?

eventyrlystne Kate inkluderer tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Er det trygt for en kvinne å reise alene i Midt -Østen? Det er langt tryggere enn media ville ha det til å vises, og med riktig planlegging og forholdsregler kan det absolutt være trygt.

For dette stykket tok jeg en beslutning om å få inn en ekspert på Solo Female Travel i Midt -Østen: Sabina Lohr, som har tilbrakt år på å bo og reise rundt i regionen på egen hånd.

Du har reist mye i Midt -Østen. Hva er det med Midt -Østen som bringer deg tilbake igjen og igjen?

Jeg elsker å bli kjent med forskjellige kulturer, og av regionene jeg har utforsket, fascinerer Midtøsten -kulturer meg mest. Mennesker i Vesten har en tendens til å tenke på Midt -Østen som en enkelt enhet, en slags stor klatt, men å reise gjennom de forskjellige landene mye og bo i tre av dem i totalt et par år har lært meg at det er Mange, mange forskjellige kulturer og mennesker i denne regionen.

Å snakke med folket i disse landene, bli kjent med deres tro og bli kjent med deres liv er bare spennende for meg. Denne regionen er at jeg tror det største kulturelle og religiøse hoppet bort fra hjemlandet mitt i Amerika og dets mangfold av forskjeller fra livet, og menneskene jeg alltid har kjent er overbevisende og fullstendig fascinerer meg.

Hvor i Midt -Østen har du reist?

Jeg startet i Israel i 2008, som ikke er så for mange år siden, men for livets tid siden når det gjelder hva jeg har opplevd og oppdaget med tanke på det da. Jeg har reist også til Oman to ganger og Qatar, Bahrain og Jordan en gang. Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde sjekket ut Syria før krigen og håper å dra dit når den endte med en venn av meg som flyktet.

Jeg var også bosatt i U.A.E. I tre måneder, Egypt i omtrent syv måneder og deretter Israel i omtrent et år.

Midtøsten er en region som er frisk med stereotyper. Hvilke av disse stereotypiene har du funnet å være unøyaktig?

Det viktigste er at hele “Midt -Østen er farlig” mentalitet er usant. Jeg føler meg tryggere mye av tiden i midten av østlige land enn jeg gjør hjemme. De har selvfølgelig problemer der, men de er av en så annen variasjon enn i USA

Selv om det ofte i noen land i Midtøsten er terrorisme og krig, lider ikke denne regionen på noen måte i den grad vi gjør fra voldtekter, ran, våpenvåpen, invasjoner i hjemmet og andre forbrytelser som er så vanlige i USA tror jeg når folk hører At Midt -Østen er farlig, tror de at krig og terrorisme blir stablet på topp andre forbrytelser som vi ser hjemme og det får hele regionen til å virke umulig farlig. Det er ikke.

Kriminalitet i Midt -Østen som helhet er lav; Det er veldig liten sjanse for at du kommer til å bli et offer for terrorisme eller at ethvert individ til og med kommer til å skade deg. Midt -Østen er trygt. Det er virkelig.

Hvordan kan kvinner sikre seg når de reiser i Midt -Østen?

Bruker samme sunn fornuft som når du reiser i andre fremmede land. Ikke vær uforsiktig, ikke helt avhengig av noen du nettopp har møtt og ikke drikker for mye (i motsetning til vanlig tro, alkohol og barer eksisterer i store deler av Midt -Østen). Vær oppmerksom på noen måte tider at du er i en verden veldig annerledes enn din egen, i en kultur som består av mennesker som tenker og oppfører seg veldig annerledes enn du er vant til. Kjole beskjedent og oppfør respektfullt.

Jeg har funnet ut at det i persiske gulfland sjelden er kvinner på gata alene. Hvis du er alene i denne regionen, vil du sannsynligvis bli stirret på ganske mye. Selv om dette kan gjøre deg ukomfortabel, bare forsømmer det, fortsett å bevege deg og ikke bekymre deg for at noen personer vil gjøre noe mye mer enn å stirre.

Hvis du utforsker alene hvor som helst i Midt -Østen, kan du ta et servicekort fra hotellet ditt, eller hvis de ikke har et, få en medarbeider til å skrive ned hotellets adresse på arabisk med deg så vel som telefonnummeret deres. Hvis du går deg vill eller ender opp med en drosjebilist som ikke finner hotellet ditt, kan dette hjelpe.

Hvordan må kvinnelige reisende kle seg i Midt -Østen? Hva anbefaler du for pakking, og anbefaler du å velge forskjellige varer?

I motsetning til mange andre land der du kan kle deg som du ønsker, må du virkelig kle deg mye mer beskjedent i Midt-Østen, spesielt i den ultra-konservative persiske gulfen. Befolkningen i denne regionen viser ikke så mye hud som vi opptrer i Vesten, og vi må bli mye mer beskjedne i kjole mens vi er i deres land.

Shorts og tank topper er ute. Lange, løstsittende skjørt er flotte, sammen med løstsittende bluser med ermer som i det minste dekker skuldrene. Dekk spaltningen din. Du kan bruke bukser og til og med capris, som jeg gjør mye ofte. I Israel kan du bruke hva du vil, til og med kortS og tank topper, bortsett fra arabiske områder og religiøse jødiske nabolag, hvor du må skjule mer.

Siden Midt-Østen normalt er veldig varmt, er ett triks for å holde deg kjølig på en blemmer dag å bruke en ermeløs eller kort ermet tee-skjorte med et stort skjerf eller pashmina drapert over skuldrene. Du vil bli dekket opp og kjølig samtidig. Det viktigste, hvis du kommer til å være i denne regionen når været kommer til å bli veldig varmt, bruk klær som ikke viser svette. Dette inkluderer bluser, bukser og skjørt. Jeg oppdaget dette på den harde måten!

Har du funnet at det er en forskjell i hvordan du skal kle deg og handle i mange mer turistområder (dvs. Petra eller spa som serverer vestlige turister på Dødehavet) og mye mer standardområder?

Ja. Hvis du skal sjekke ut byene Muscat, Oman, for eksempel eller Manama, Bahrain, må du være på mye beskjeden, med et langt skjørt og armene dekket på et minimum forbi skuldrene. Etter denne politikken på områder som omhandler turister, men som Dahab, Egypt; Petra, Jordan; Eller strandhoteller hvor som helst, vil du bli unødvendig overdresset.

I områder som ser mange turister kan du virkelig sparke tilbake kjolen din og til og med stort sett ha på deg det du gjør hjemme. Jeg ser kvinner gå rundt Dahab daglig i korte shorts og ermeløse topper. Dette er akseptabelt for lokalbefolkningen, ettersom de er vant til å se mennesker kledd slik på grunn av antall turister der. Selv i ultra-konservative Sharjah, U.A.E. var det bikinier og speedos på Beach Hotels.

Hvis du skal bo på et strandhotell eller tilbringe tid i en by som har like mange turister som det gjør lokalbefolkningen, må du bruke det du ønsker. Ta fortsatt med beskjedne klær, for dine satsinger inn i mindre turistområder.

Hvordan har den arabiske våren påvirket miljøet for internasjonale reisende?

Det har gjort regionen mye mer skremmende for folk, tror jeg. Mens den arabiske våren begynte og endte for omtrent tre år siden, danser bilder av voldelige protester fremdeles i mange av hodet. Mange land i Midtøsten styrte ikke sine regjeringer i løpet av denne perioden, og til og med de som gjorde det er trygt å reise til nå.

Dessverre har ett land blitt utslettet av reisekartet foreløpig. Syria er utenfor grensene for turister til deres arabiske vår, nå en krig, avsluttes. Egypt har gjennomgått mye forandring med tanke på at de avsatte lederen sin, to ganger, men det er i ferd med å gjenopprette og er trygt for turister.

Et positivt aspekt av den arabiske våren på reisende er nedgangen i turister det har brakt til land som Jordan og Egypt, hvor du nå kan ha en stor fordel med å forhandle ned prisene og glede seg over å se severdighetene uten folkemengder. Et eksempel på mangelen på folkemengder er pyramidene. Første gang jeg sjekket ut pyramidene i 2009 før revolusjonen, var det flere hundre om ikke utallige vestlige turister som gikk rundt. Forrige gang jeg dro til pyramidene i februar 2014, så jeg en total sum av syv ikke-egyptiske turister. Syv.

Å være en kvinne i en konservativ region som Midt -Østen gir deg sjansen til å bli kjent med kvinner intimt i å sette seg der menn ikke ville bli ønsket velkommen. Har du hatt noen minneverdige opplevelser som disse?

Jeg har fra tid til annen sjekket ut beduinske kvinner og barn i husene sine, og en gang diskutert temaet kjønnslemlestelse av kvinner, som fremdeles praktiseres i denne regionen. En kvinne fortalte meg at hennes erfaring med dette ikke var dårlig i det hele tatt, med alt som ble kuttet fra at hun ikke utgjorde mye mer enn tilsvarende litt sand, sa hun. Det var så fascinerende å høre hennes versjon, så i motsetning til regnskapene til FGM vi leste om i nyhetene. Kanskje hun bagatelliserte hva som skjedde med henne, eller kanskje det egentlig ikke var så ille i hennes tilfelle; Jeg vet ikke. Det er ikke en praksis jeg er enig i.

Jeg vet imidlertid at kvinnene i Midt -Østen ikke setter pris på bildet av oss i den vestlige verden har av dem. Dette er sterke og glade kvinner, ofte informerte og har profesjonelle stillinger, ikke hjelpeløse, passive sekundære borgere som er administrert av mennene sine, da mange utenforstående har en tendens til å tenke på dem.

Jeg har faktisk oppdaget en måte å krysse av fra en muslimsk kvinne i Midtøsten, er å antyde at en mann tvinger henne til å dekke hodet. Kanskje i noen land, i noen tilfeller, ønsker kvinner ikke å bruke hijab, men ofte gjør de det. Ofte kan ikke små jenter vente med å vokse opp slik at de kan skjule som de voksne kvinnene gjør. Kvinner som dekker seg selv i Midt -Østen er ikke et produkt av mannlig makt og dominans, snarere er det deres kultur.

Anbefaler du Midt-Østen for første gangs kvinnelige reisende, eller anbefaler du at de starter et eller annet mye lettere?

Hvis du prøver å finne mye vakker natur, en fantastisk pedagogisk opplevelse, mange historie og årtusener gamle arkeologiske severdigheter, er Midt-Østen det ideelle stedet å ta turen. Jeg må si, tHough, det er ikke den enkleste regionen hvis du er en vestlending som aldri har reist før. Kulturene er bare så veldig forskjellige fra vår.

Flertallet av Midt-Østen har heller ikke et partimiljø, noe som ofte er noe som førstegangs reisende søker. Du kan absolutt reise til Midt -Østen som din første reise, men forstå at dette ikke er den vestlige verden. Studer opp på å reise i denne regionen, slik at du kan ha en vellykket og glad tur.

Hvilke land eller regioner i Midt-Østen vil du anbefale for en første gangs reisende til regionen eller en første gangs internasjonal reisende?

Definitivt Israel og Jordan. De er hovedsakelig mye mer progressive enn andre land i Midtøsten, og leverer derfor ikke så mye av et kultursjokk. Folket er imøtekommende og vennlige, moderne fordeler florerer og det er enkelt å komme seg rundt ved offentlig overføring. Både Israel og Jordan tilbyr eksepsjonelle og trygge introduksjoner til Midt -Østen og vil gi deg en positiv første opplevelse.

Hvilke land eller regioner i Midt -Østen vil du anbefale for mange mer erfarne reisende?

Jeg må si Oman, Qatar og Bahrain, ettersom disse landene er veldig konservative i kjole, oppførsel og generell kultur, og du må allerede ha litt erfaring med å håndtere andre kulturer før du går inn i disse. Det er heller ikke mange vestlige turister i disse landene, så du vil absolutt skille deg ut, noe som kanskje ikke er komfortabel, spesielt som en kvinne som reiser alene eller til og med noen andre.

U.A.E. Kan gjøres som en første gangs reisende, spesielt hvis du blir i Dubai, der det er mange vestlige utvandrere og turister, så du vil ikke føle deg ubehagelig iøynefallende. Egypt er et must-see-land, men gir andre utfordringer enn resten av Midt-Østen, da det er mindre utviklet og folket mye mer emosjonelt og livlig enn i nabolandene, slik at de kan være litt skremmende.

Få en liten reiseopplevelse under beltet, så vil du kunne glede deg over Egypt, og hele Midt -Østen, mye mer enn du noen gang har forestilt deg.

Sabina Lohr er en amerikansk reisende som har tilbrakt år med å bo i og reise gjennom Midt -Østen. Gjennom sine erfaringer og mange venner hun har fått, har hun oppdaget viktig informasjon om politikken og forskjellige kulturer i regionen, noe som hjelper henne med å innse at det ikke er det du leser i nyhetene som virkelig får Midt -Østen til å krysse av.

Har du vært i Midt -Østen? Hvordan var din erfaring?

Få e -postoppdateringer fra KateNever Miss et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *