En dag på Birmingham Christmas Market

En dag på Birmingham Christmas Market

Adventurous Kate inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Jeg hadde aldri hørt om Birmingham julemarked før ganske nylig – og fikk snart vite at det var det største julemarkedet i Storbritannia.

Det var nok av en grunn for meg å gå!

Birmingham, i West Midlands -regionen i England, er den nest største byen i Storbritannia, og du finner enkle togforbindelser fra hele verden. Fra Chester tok det oss to timer på en rute med mange stopp. (Forsøk å ta offentlig transport, som parkering er dyrt og vanskelig å finne.)

Fra slutten av november til 23. desember blir Birmingham sentrum forvandlet – det fylles med hundrevis av juleboder som selger alt fra tradisjonelle tyske kunsthåndverk til deilig julemat.

Å vandre disse bodene og se på de vakre kunsthåndverkene var en fin måte å komme inn i julestemningen.

Det jeg imidlertid ikke forventet, er at det ville være så kaldt! Temperaturene holdt på 4 grader (37 f), men det var ganske vind. Å være i sentrum av en gigantisk landmasse, blir Birmingham mye kaldere enn områder nærmere kysten som Chester.

Heldigvis har ethvert tysk julemarked Gluwein – tysk varm gløgg – for å varme deg opp!

Det var så mange typer Gluwein på Birmingham -julemarkedet – jeg hadde det med en slags tyttebær -snapper i seg, og Dave hadde Gluwein med Amaretto. Det var flere typer varm cider og rikelig med alkoholfrie drikkevarer også.

Likevel kan Gluwein bare gjøre så mye. Vi måtte ta mange turer innendørs av nødvendighet, bare for å la tærne tine en stund. Heldigvis er Birmingham godt utstyrt for dette med mange butikker og Bullring kjøpesenter, et stort kjøpesenter. Så mye som jeg hater å handle i høytiden, kunne jeg sette pris på det som det mest amerikanske kjøpesenteret jeg har sett utenlands. Komplett med Hot Krispy Kremes (som jeg fikk Dave til å prøve for første gang noensinne!).

Håndverket kan være et stort trekkplaster til Julemarkedet i Birmingham, men for meg handlet det om maten.

Som Lebkuchen – eller tysk pepperkake!

Og godteri.

(Hvor pene ser de posene med godteri ut?)

Men mest fremtredende var det den mannligste grillen på planeten.

Jeg har ennå ikke møtt en mann hvis øyne ikke ville glasere i spenning ved tanken på å manøvrere en spinnende kjøttdekket grill over en stor ild.

Birmingham så vakreste ut om natten, med alle julebodene opplyst.

Vår dag i Birmingham gjorde en veldig fin dagstur og en nydelig introduksjon til West Midlands. Jeg anbefaler absolutt å besøke i jula for å nyte markedene – og selvfølgelig Gluwein og pølsene!

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *