10 grunner til at digitale nomader skal gå på en bootcamp

10 grunner til at digitale nomader skal gå på en bootcamp

Mange mennesker misunner digitale nomader av flere årsaker. For det første kan vi jobbe praktisk talt hvor som helst. Det kan være i en flott strand eller på et elegant hotell i Gud – forstår – hvor. De fleste av oss overholder heller ikke en rutine fra 9 til 5 som gir andre mennesker en oppfatning om at vi har en mer balansert livsstil.

De er sanne. Imidlertid ikke hva som helst med digitale nomader er regnbuer så vel som sommerfugler. Den har noen ulemper også. Selvfølgelig savner vi mange ting, spesielt husholdningsarrangementer eller gjenforeninger. Men hvis det er en vanskelighetsgrad som digitale nomader ofte møter, vil jeg si at det handler om å bevare en god helse.

Vi har også samarbeidet med World TESOL Academy for å tilby et online TESOL -akkrediteringsprogram for den laveste prisen du vil oppdage hvor som helst – $ 34 USD! Vi anerkjente nøyaktig hvor veldig påvirket mange mennesker over hele verden har vært av Covid / Coronavirus -situasjonen. Så vi brukte mye tid på å diskutere med denne fantastiske virksomheten nøyaktig hvordan de kan komme med en billig løsning for å hjelpe folk med å betale for sjansene for at en på internett TEFL / TESOL -akkreditering kan gi.

Bare slik at det fjernes når jeg oppgir digitale nomader, mener jeg at folk som ikke har en husbase i tillegg til å flytte fra ett sted til ett til så ofte som mulig. La oss prøve å utelate først først menneskene som jobber fra hus, så vel som å reise når de har lyst til det.

Noen av dere tenker kanskje, “Digitale nomader kan ikke være usunne. De online en aktiv livsstil. Ikke de? ”

Realitetssjekk, venner! Å flytte fra ett land til ett til tilsvarer ikke en aktiv livsstil. Jeg er ganske sikker på at en strikkhoppopplevelse eller noen vandreturer ikke vil hjelpe deg med å miste eller kaste søtsaker eller gatemat du hadde i løpet av dine ‘lave’ eller ‘inaktive dager’ når du reiser.

Innholdsfortegnelse

Vanlige helse- og velværeproblemer av digital nomadesvikt gevinst
Svekket immunforsvar

1. Kroppen din trenger å hvile
2. Du krever å revurdere din sunne livsstil
3. Du krever å komme deg ut av din stillesittende livsstil
4. Du må være sterkere
5. Du kommer til å jobbe som et team
6. Du etablerer nye forhold
7. Du kan ha mye bedre så vel som nye ideer
8. Du endte opp med å bli mer disiplinert
9. Du får raskere resultater
10. Du kan fortsatt jobbe online

Vanlige helse- og velværeproblemer av digitale nomader

De aller første månedene vil du ikke nøyaktig føle virkningene av å være en digital nomad for helsen din. Men hvis du har vært en i årevis, kan du se i tillegg til å føle det. Bare prøv å bla gjennom de gamle bildene dine, så godt du vil forstå hva jeg mener. Uansett, basert på min erfaring, var disse to utfordringene mine:

Vektøkning

Hvis du er en digital nomad så vel som du drar til forskjellige land, er det alltid dette ønsket om å prøve ut regionale delikatesser. Selv om du kan prøve å kaste den ut, er det heller en vanskelighetsgrad hvis du har frister å slå. I mitt tilfelle forlater langdistansefly og lange togturer meg utmattet, så vel som sultne! Så i stedet for å prøve å løpe eller jogge eller gå når jeg når målet, vil jeg ofte velge bare å spise så vel som søvn, noe vi alle forstår er den perfekte kombinasjonen for å få kilo.

Svekket immunforsvar

Å reise uten å virkelig gi betydning for din helse og velvære kan gjøre deg svak. Nylig la jeg merke til at jeg alltid ville bli syk. Jeg mener, jeg besøkte 69 land, i tillegg til at du bare kan forestille deg de forskjellige vektene kroppen min måtte tåle. Siden vi beveger oss mye, ga det ikke mye tid for kroppen min å tilpasse seg. Dermed ville jeg alltid forkjøles eller influensa.

Ikke misforstå, jeg liker fortsatt å reise, så vel som jeg vil legge flere land til listen min. Imidlertid kan jeg ikke fortsette reisen min hvis det betyr at jeg må sette helsen min i fare. For alle digitale nomader, eller for de som planlegger å ende opp med å være en, er det viktig å hvile så vel som å “tilbakestille” til en sunnere livsstil. Det er ingen mye bedre beliggenhet å gjøre det enn i en fysisk treningsleir. I tillegg til her er grunnene til at jeg foreslår digitale nomader for å prøve det.

1. Kroppen din trenger å hvile

Dette er en ikke-brainer, men de fleste av oss tar kroppene våre for gitt. Jeg forstår at du fremdeles er ung, så vel som fremdeles tåler forskjellige aktiviteter hver dag selv uten tilstrekkelig søvn eller å spise riktig mat. Imidlertid vil kroppen din ha sin metode for å fortelle deg å stoppe. Hvis du blir syk mesteparten av tiden, er det signalet ditt for å gi det en hvile. En fysisk treningsleir er et fantastisk sted å bo i et par måneder for å gi kroppen din resten den fortjener. Det er på tide å stå opp uten å bekymre deg for fly- eller togplanene dine.

2. Du krever å revurdere din sunne livsstil

En sunn livsstil handler ikke bare om å være i form, eller å ha en bikini – perfekt kropp er imidlertid mer sammensatt enn det. Man må spørre mange bekymringernull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *