TNN: Hvordan reise på lang sikt som et par

TNN: Hvordan reise på lang sikt som et par

Hei alle sammen,

Jeg ønsket å dele en annen video fra et nylig nomadisk nettverksarrangement. Denne handler om langsiktige par reiser.

Carmela og Raymund vokste opp på motsatte sider av NJ-Ny-grensen. Til tross for at de bare bodde 30 minutter unna hverandre, tok det en skjebnesvangert tur til Hawaii i 2005 for dem å møtes. Dette tilfeldige møtet har satt tonen for årene som fulgte.

De ble forlovet på Newark Airport, feiret ekteskapet i Mexico og brukte praktisk talt fire måneder på å finpusse …

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Denne korte artikkelen er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir lesere som deg selv tilgang til bonusblogginnlegg. Medlemmene får også helt gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, eksklusive pengebesparende reiserabatter og mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler for å gjøre reisene dine rimeligere, men du hjelper oss med å fortsette å lage det omfattende reiseinnholdet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn lunsjkostnadene!

Hvis du vil ha tilgang til denne korte artikkelen (samt 100+ andre artikler på bare medlemmer) og alle de andre fantastiske fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus og begynne å få mye mer ut av reisene dine i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *