Hvordan planlegger du din ferie i siste øyeblikk

Hvordan planlegger du din ferie i siste øyeblikk

, klør du av å jet av, men har ikke en ferie booket? Ikke få panikk! Avtaler i siste øyeblikk betyr at du kan fly bort i solnedgangen i løpet av neste uke eller to, med den ekstra bonusen på mye lavere priser. Men hvis du aldri har bestilt en avtale i siste øyeblikk før prosessen kan være litt skremmende; Her er noen tips som hjelper deg med å lede deg gjennom prosessen:

Har fleksible datoer
Hvis du reiser med familien og bare kan reise i skolepauser, kan det være vanskelig å holde datoene fleksible. Imidlertid er det fortsatt verdt å forske på prisene på forskjellige datoer og flytid som er innenfor dine barns høytider. For familier som reiser med babyer eller veldig små barn som ennå ikke er på skolen, kan du prøve å plukke datoer som ikke overlapper hverandre med toppsesongen.

Vurder mer enn ett sted
Selv om du kan ha hjertet ditt satt på en Lanzarote -ferie, vil du holde et åpent sinn og vurdere flere steder gi deg den beste sjansen til å finne en uslåelig avtale. Du kan til og med finne et reisemål du aldri en gang har vurdert å besøke før og ende opp med å bli forelsket i det! I tillegg er det ikke noe mer spennende enn å oppdage et sted som er helt friskt, og lære alt om historie og kultur gjennom besøket ditt.

Finn morsomme aktiviteter
Er du en inderlig foodie, en ivrig eventyrer eller en familie av historieelskere? Internett er din venn! Undersøk spesifikke ferieaktiviteter som du og din familie, vil være interessert i. Ta en titt på lokale turisme -nettsteder først for å finne hovedattraksjonene i det valgte destinasjonen og lag en liste over tingene du ikke vil gå glipp av. Prøv deretter å planlegge dagene dine rundt å besøke dem. Du kan til og med bestille opptaksbillettene dine på nettet for å spare deg fra å bruke tid i kø!

Bilde av Johnny Jet brukt under CC -lisens.

Unngå de dyrere spisestedene på turistattraksjoner, og gjør i stedet litt research på områdene rundt ved å se på blogger som er opprettholdt av lokale mennesker. Anbefalinger fra lokalbefolkningen resulterer vanligvis i noen av de beste, og mest billige måltidene du har på ferie – å få det lave ned før du går er uunnværlig når du ønsker å holde utgiftene lave.

Ferier trenger ikke å være dyre, og tilbud i siste øyeblikk kan åpne dører til destinasjoner du aldri har tenkt på! Kom deg dit og oppdag noe nytt, og du og din familie kan ha en virkelig minneverdig ferie uten å bryte banken.

Ferier trenger ikke å være dyre, og tilbud i siste øyeblikk kan åpne dører til destinasjoner du aldri har tenkt på! Hvis du vil gå i siste øyeblikk, men har litt kort på kontanter, kan du sjekke anmeldelser på Lending Tree – Creditful.com for mulig fondhjelp. Kom deg dit og oppdag noe nytt, og du og din familie kan ha en virkelig minneverdig ferie uten å bryte banken.

Bilder av Tommie Hansen og Johnny Jet brukt under CC -lisens.

I slekt

Topptips for å spare penger på en familieferiehave du brukte tid på å sjekke ut råd fra eksperter som Skyscanner, om hvordan du kan gjøre ferien til en fantastisk opplevelse for alle? Nå, alt du trenger å gjøre er å glede deg over det, ikke sant? Dessverre, for hver familieferie er det en økonomisk kostnad som følger med på turen. Du trenger…
5. juli 2017in “Gjestepost”

Billigste steder å reise hver måned i året en gang i måneden høres ut som en drøm for folk flest. Selv de med fleksible tidsplaner kan synes det er vanskelig å være hjemmefra så mye. Men jeg for en vil gjerne være! Jeg tror ikke jeg kan svinge vi ferier i år, men hvis jeg kunne, …
25. januar 2021in “Turplanlegging”

Gjestepost: Reiser med tweens og tidlig Teenson en langrennsreis med en nesten tenåring, og Pals-tempoet og Kyeli tilbyr råd for feriesuksess med tweens og yngre tenåringer.
14. februar 2011in “Guest Post”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *