Boksing i Thailand

Boksing i Thailand

som vokste opp i en liten forstad utenfor Boston, jeg følte alltid at jeg førte litt av et skjermet liv. Så jeg ønsket å bruke min aller første tur rundt om i verden til … vel, fest. Jeg var tjuefem og forberedt på å kutte løs. I mitt sinn var det det backpacking handlet om.

Jeg ønsket å si frem til alt.

Inkludert å komme inn i en bokselyd i Ko Phi Phi.

Før turen benyttet jeg nettstedet MySpace for å tilfredsstille noen reisende på forhånd, siden jeg som en introvert var ekstremt bekymret for at jeg ville …

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Denne artikkelen er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir besøkende som deg selv å få tilgang til til fordel for blogginnlegg. Medlemmene får også gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, få tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, spesielle pengebesparende reiserabatter, samt mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler til å gjøre dine reiser billigere, men du hjelper oss med å fortsette å produsere det dyptgående reisematerialet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn utgiftene til lunsj!

Hvis du vil få tilgang til denne artikkelen (samt 100+ andre artikler på bare medlemmer), samt alle de andre fantastiske fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus, så vel som å begynne å få mer ut av dine reiser i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *