Tre viktige ting å gjøre i Las Vegas

Tre viktige ting å gjøre i Las Vegas

Viva Las Vegas! Verdens såkalte voksenfesthovedstad. Las Vegas er absolutt et sted med mye å tilby i løpet av en relativt liten plass. Selve stripen er bare noen få kvartaler lang, men det er sentrum for moro og spenning for millioner av mennesker hvert år.

Hvor du skal bo

Finn familievennlige overnattingssteder i Las Vegas fra Standard Hotels til Private Holiday Rentals gjennom Stay22.com:

Det er faktisk så mye å gjøre i Sin City at mange mennesker gjør gjentatte besøk gjennom året. Fra å spille roulette til å rusle gjennom Cæsars palass, det er nesten for mange alternativer å passe inn på en kort helg. Hvis du har sjekket ut Las Vegas for første gang, kan du starte med disse tre viktige tingene:

Gå gambling

Dette alternativet er ganske tydelig (vi vet), men som ordtaket sier: “Når i Roma, gjør som romerne gjør.” Fra blackjack til poker til spilleautomater og til og med hesteveddeløp, er Las Vegas stedet å gamble i USA. Vi anbefaler å sette en tapsgrense tidlig på kvelden, slik at du kan holde deg til det tallet og unngå potensielt å blåse resten av feriefondene dine.

Se Grand Canyon

Grand Canyon nasjonalpark, som er en fire timers kjøretur fra Las Vegas, er en “må se” hvis du har reist et stort avstand. Å være så nær en av USAs største kasserer er en mulighet internasjonale reisende ikke må gå glipp av. Alternativene for å utforske regionen spenner fra guidede utflukter til personlig utforskning eller – bedre ennå – å se Grand Canyon på en helikoptertur.

Helikopterutflukter er kanskje ikke så dyre som du tror og tilbyr utsikt over canyon mange mennesker til ikke ofte har sjansen til å oppleve. Flyreiser kan bli chartret fra Las Vegas, og visp lånetakerne gjennom de sterke lysene i storbyen til den kontrasterende ensomheten i nasjonalparken.

Ta inn et show

Nesten like populær som kasinoer og pengespill er byens natteliv. Alt fra populære sangere og utøvere til komikere som Britney Spears og Carrot Top til “One Off” Broadway -show, kan reisende forvente å bli både underholdt og fascinert av ekstravagansen og spenningen i et Las Vegas -show. En av de største utfordringene på en tur til byen er å begrense det som viser å delta.

I slekt

Familiemoro i Las Vegas i januar på et budsjett for de siste årene jeg har deltatt på et stort stevne i Las Vegas. Som det skjer, er det alltid i januar eller begynnelsen av februar, noe som indikerer at været kan være iffy – noen ganger hyggelig, ofte iskaldt, ofte regnfullt. Og hotellbassengene er stengt for sesongen, noe som indikerer at hvis du er …
20. oktober 2019in “Big Cities”

Topp 10 ting å gjøre i Vegaslas Vegas er et av de mest populære feriedestinasjonene i USA. Byen er kjent for å være høyden på luksus, og har noe for enhver smak. Enten du tar en familiebolig eller utforsker byen med venner, er det en rekke spesielle attraksjoner å besøke i Nevada …
7. september 2017in “Gjestepost”

Å besøke Las Vegas i midten av juniittene var helt sikkert skje. . . Jeg måtte til Las Vegas om sommeren. Etter 10 år på rad med å dra til Las Vegas i januar for en konferanse, presset Covid konferansen tilbake til juni. I år hadde jeg ikke noe annet valg enn å gå. Hva…
6. august 2021in “Big Cities”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *