Oppgave-liste: Før backpacking

Oppgave-liste: Før backpacking

kan det være en skremmende oppgave å finne ut hva som må gjøres før du drar på tur på en tur. Bortsett fra å bestemme hvor du skal dra, hvilken type ryggsekk du skal kjøpe, hva du bør pakke og hvor mye penger du trenger, er det så mange ting som må undersøkes og sees på. Sjekk ut denne listen for noen tips:

OPPDATERING – Sjekk ut vårt siste innlegg fra 2016: Forberedelse på en verdenstur, den reisende sjekklisten

Ta en titt på den nåværende politiske situasjonen for hvert land. Regjeringsnettsteder er vanligvis over-the-top om sikkerhet og litt paranoid, men likevel må du være klar over hva som skjer.

Finn ut om de nødvendige visumene for hvert land kan fås ved ankomst, eller om du trenger å få et på forhånd i hjemlandet. Du kan bestille visumet ditt direkte fra bunnen eller høyre for denne siden via Visahq, den mest pålitelige leverandøren av reisevisum.

Forskning hvilke vaksinasjoner som er påkrevd og/eller anbefales. Noen vaksinasjoner må administreres i god tid for å avreise.

Se på forskjellige reiseforsikringsselskaper for å finne et som fungerer for deg. Vi bruker WorldNomads, de er en fantastisk avtale og har god dekning. Du kan søke direkte fra geiter på veien uten ekstra kostnad for deg. Bruk til høyre for denne siden, eller nederst.

Sjekk værmønstrene for landene du vil reise til. Du vil ikke være i Midt -Østen om sommeren eller Nepal om vinteren!

Finn ut om du kan komme inn i de valgte landene dine med land, eller om du trenger å fly? Å bestille din første flytur eller to på forhånd kan ende opp med å spare deg for mye penger.

Finn ut hvor mye penger du trenger per dag/per måned/per år. Inkluder kostnader som visum, flyreiser, overnatting, mat, transport, underholdning og alt ekstra (dykking, safari, å se dyre severdigheter osv.). Sjekk ut reisestilen vår for å få informasjon og detaljer om budsjettet vårt for landene vi har vært på.

Gå inn i banken din og snakk med dem om en ‘reisebankkonto/utenlandsk konto’. ATM -tilbaketrekningsgebyr fra den lokale maskinen kan koste en formue mens du er borte. Så på toppen av det, vil du også unngå å ha banken din per uttak også. I Canada har vi en konto hos TD Canada Trust. Ingen tilbaketrekningsgebyrer – Hvis $ 5000 holdes på kontoen til enhver tid, ellers er det et gebyr på $ 30/måned.

Sjekk om du trenger en internasjonal førerstillatelse. Noen land krever at du har et når du leier et kjøretøy, andre ikke.

Du må velge en ryggsekk som passer dine behov.

Du må da lage en liste over hva du skal pakke. Du kan få noen tips på vår essensielle sekk!

Hvordan spare penger for reise

Hvor skal jeg reise til?

Velge en ryggsekk

Hva du skal pakke

Førstehjelpsutstyrssjekkliste

Reiser som et par

Vår reisestil

Planlegger du en tur nå?

Geiter på veien gir noen enkle verktøy for å spare deg for tid og penger!

Søk om den beste reiseforsikringen for backpackere!
World Nomads er enkelt, budsjettvennlig og tilgjengelig på farten! [widget id = ”Text-55 ″]

Ansvarsfraskrivelse: Eventuelle bestillinger, bestillinger eller tjenester som er betalt for gjennom geiter på veien, vil absolutt ikke være ekstra kostnad for leserne våre. Kjøpet ditt hjelper til med å holde geitene på veien gjennom tilknyttet salg, så vi takker for det!

Liker det? Pin det! ?

Ansvarsfraskrivelse: Geiter på veien er en Amazon -tilknyttet og også et tilknyttet selskap for noen andre forhandlere. Dette betyr at vi tjener provisjoner hvis du klikker på lenker på bloggen vår og kjøper fra disse forhandlerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *