Bostons nordlige ende i svart så vel som hvite

Bostons nordlige ende i svart så vel som hvite

eventyrlystne Kate inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Store nyheter: Etter mange års fylling av denne bloggen med iPhone -bildene mine, har jeg oppgradert til min aller første DSLR! Jeg er nå den stolte eieren av en Nikon D5100 og en Tamron 17-50 objektiv, sistnevnte et forslag fra min fantastiske profesjonelle fotograf Good Friend Ed.

Kamerakroppen selges for $ 496,95 uten setobjektivet (jeg kjøpte det benyttet “som ny” fra Amazon for $ 439 med frakt), objektivet for $ 499 (jeg kjøpte det brukt “som ny” fra Amazon for $ 400,49 med frakt).

Kjøpt også: UV -filter ($ 12,68), polarisatorfilter ($ 8,05), kamera -rengjøringssett ($ 9,99) samt et 32 ​​GB minnekort ($ 23,98).

Manuell skyting

På av mine gode venner er en mester for skyting i manual, samt har insistert fra begynnelsen av at jeg bare skyter i manuell, og finner ut de kryptiske kombinasjonene av blenderåpning, lukkerhastighet, samt ISO for å gi den aller beste eksponering som mulig . Han ville bla ut hvis han så meg hemmelig flytte kameraet inn i auto!

Det er litt frustrerende, spesielt etter å ha blitt så utnyttet til å skyte hva som helst på iPhone, men jeg blir mye bedre på det. Og kameraet så vel som linsen er virkelig fantastisk. Her er noen bilder som jeg tok i nordenden i går.

Nordenden

De fleste som ser Boston oppgir at North End er deres foretrukne nabolag. Det er et av de eldste samfunnene i Boston så vel som mens det var førsteklasses ekte eiendom rundt den amerikanske revolusjonens tid, det gikk i tilbakegang og endte opp med å være hold til forskjellige etniske minoriteter – de frie svarte, irene rundt tiden av hungersnøden, portugiserne, østeuropeiske jøder. På midten av 1800-tallet kom italienerne-så vel som de aldri har forlatt.

Nordenden i dag er fantastisk pittoreske så vel som fortsatt hus for mange italienere. Vil det alltid være tilfelle? Jeg stiller spørsmål ved det. Nordenden er ganske rimelig sammenlignet med andre sentrumssamfunn (delvis siden leilighetene er så små), så det ender opp med å bli gradvis yuppifisert med elegante butikker så vel som yogastudioer.

Men foreløpig er nordenden et utrolig italiensk sted. Hanover Street er det viktigste draget, så vel som den er full av flere italienske restauranter så vel som kafeer enn du kan telle.

Det overrasker meg alltid at Boston er så streng om natteliv – du kan ikke få alkohol noe sted etter 02.00, T -stenger T av 12:30, så vel som happy hour er virkelig forbudt – men sigarsalonger florerer. Nordenden er hus for noen få av dem, totalt med gigantiske sigarskilt.

Jeg tidsbestemte meg litt tidlig i år-Boston-området har hatt en lang, sen vinter, så ekstremt få trær blomstrer, selv om det er midten av april. Denne, på toppen av St. Leonard’s Peace Garden, var et strålende unntak!

Beste stedet å sitte i tillegg til å ta en drink eller dessert? Caffe Vittoria på Hanover Street. Jeg liker denne kafeen. Mens de fleste italienske kafeer er ostete, er dette den ekte avtalen. Og deres cappuccino er den aller beste i Boston.

Nordenden er hus for mange italienske restauranter – noen er flotte; Noen er turistfeller. Men hvis du leter etter et virkelig fint (og kostbart) måltid, ser Mamma Maria, avbildet over, alltid ut til å toppe alle kritikernes lister.

Mine personlige anbefalinger? Pizzeria Regina for utmerket pizza samt en hyggelig atmosfære, Caffe Pompeii for en lavmælt billig opplevelse, Taranta for italiensk-peruansk fusjon, så vel som en het hurtig rulle).

Italiensk tankesett regjerer.

Det er ikke bare en gammel dør – det er Paul Reveres dør. Han er den desidert mest kjente beboeren i North End, så vel som hjemmet hans er et fremtredende stopp på fleksibilitetsløypa.

Her blir han minnet mens han gestikulerer i retning den gamle nordkirken. “En hvis ved land, to hvis til sjøs” refererer til lyktene som ble tent i den gamle nordkirken – to lykter betegnet at den britiske hæren invaderte til sjøs. Jeg oppdaget nylig at de bare var tent slik i mindre enn ett minutt, for ikke å vekke mistanken til britene.

Paul Revere så vel som William Dawes, Reveres partner så vel som en usunget helt hvis det noen gang var en, syklet til hver Middlesex -landsby samt gårdsvarsel som kolonistene skulle forberede seg som milits.

Etter å ha ruslet rundt i tillegg til å ta inn historien, henter du noen italienske godbiter på en av de mange butikkene i byen. Dette ble tatt på modernenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *