AK Monthly Recap: August 2020

AK Monthly Recap: August 2020

Adventuryous Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Jeg har alltid drømt om koster en sommerhopping langs Adriaterhavet. Jeg ville berøre i Venezia og ta turen til Piran i Slovenia, noe som gjorde metoden min nedover kysten av Kroatia, Montenegro, Albania, samt Hellas.

Vel, jeg har det. Jeg har aldri drømt om at det ville være under disse omstendighetene.

Jeg er over takknemlig for at Kroatia ga meg så vel som kjæresten min det vi trengte – et sted der vi kan være sammen i en tid hvor vi er utestengt fra hverandres land. Utover det tillot denne turen meg å jobbe med virksomheten som trodde arbeidet mitt betydde, selv i denne tiden av uro i reisebransjen, så vel som jeg var i stand til å forstå kroaterne mye mer intimt.

Selv om dette var min tredje tur til Kroatia, er dette aller første gang jeg endte opp med å gå over krigen med lokalbefolkningen. Forsiktig, beskyttet. Jeg satte pris på å forstå en side av Kroatia som ofte holdes skjult for besøkende.

Dette er hva jeg fikk så mye som denne måneden.

Rovinj er alltid et spektakulært reisemål.
Destinasjoner besøkt

I fastlandet Kroatia: Dubrovnik
På MLJet: Polace, Mljet nasjonalpark, Pomena
På Pelješac -halvøya: Drače, Trstenik, Orebić, Viganj, Kućište
På Vis: Vis Town, Rogačić, Komiža, installer Hum, Stiniva, Porat, samt Blue Cave
På Hvar: Hvar Town, Pakleni, Jelsa, Vrbanj, Vrboska, samt Stari Grad
I Kvarner: Opatija
I Istria: Rovinj, Poreč, Motovun, Groznjan, Pula, Bale, Vodnjan, Fažana
I Italia: Venezia

(Ja, det er en lang oppføring i en måned – men husk å ha et kjøretøy innebærer at du kan gjøre enkle dagsturer! Jeg liker å stoppe på tilfeldige steder som ser kule ut.)

Kitty var den aller beste delen av denne måneden.
Høydepunkter

Faller inn som med den aller beste pusen noensinne. Da vi bodde i Orebić, gjaldt en liten tabby kattunge for å hilse på oss – så vel som hun endte opp med å være vår konstante følgesvenn de neste tre dagene. Hun ville løpe rundt oss i tillegg til å bite tærne om morgenen. Hun ville sove på fanget mens vi jobbet. Hun ville til og med hoppe i vinduet midt på natten for å vekke oss!

Kitty var det mest fantastiske kortsiktige kjæledyret, så vel som det knuste hjertet mitt at vi måtte forlate henne. (Lokalbefolkningen uttalte at de trodde hun var av en nabo, i tillegg til å tenke på nøyaktig hvor godt betinget hun var for mennesker, jeg er spesifikk hun har en eier.)

Men det har fått meg til å tro seriøst på å få en katt eller to når livet mitt er mye mer avgjort. Hele historien om Kitty er på Patreon min.

Gjør noen nye ting i Dubrovnik. Mange av tiden min i Dubrovnik var i juli, men jeg gjorde noen nye ting jeg ikke hadde gjort før i august: Jeg dro til Lokrum Island, posert på Iron Throne, i tillegg til kajakk rundt en naken strand; Jeg spiste kapon (kastrert kylling!) På Kopun, så vel som deres gnocchi med capon samt trøfler var en av de aller beste rettene jeg har hatt i Kroatia; Jeg dro til Red History Museum, med det fantastiske interaktive gjenoppretting av hjem fra 70-tallet; I tillegg til at jeg gledet meg over en opphold på tre netter på Hotel Excelsior, en vakker high-end bolig- eller næringseiendom jeg har ønsket å bo på i årevis.

Når det gjelder turisme, skader DuBrovnik mye mer enn andre steder i Kroatia-delvis siden det hovedsakelig trekker amerikanske så vel som britiske turister, så vel som at det er et innholdsmål der mange flyreiser er kansellert, i tillegg til kanselleringen av praktisk talt alle cruise. Som et resultat var gatene luftige i hjertet av sommeren, en uhørt situasjon i disse dager.

Feirer min 36 -årsdag i MLJET. MLJet Island er et nydelig sted jeg var spent på å besøke, så vel som kompisene mine på Kroatia turisme samt MLJet Tourism organiserte en fantastisk dagstur fra Dubrovnik for meg. Vi klatret opp Montekuc, et av de største punktene på øya, med en ranger, så utforsket vi noen landsbyer i tillegg til å gå for en silkemyk svømmetur i en saltvannssjø før vi fikk meg en bursdagspizza på Pizzeria Levanat.

Charlie fikk et badass drone -bilde av meg som sto på Montekuc! Vi avviklet med en fredelig natt på Hotel Excelsior, så vel som de overrasket meg med en vakker kake.

Tilbake til Pelješac. Vi hadde tilbrakt to dager på Pelješac -halvøya i juli, så vel som i august bodde vi i fem. Jeg graver virkelig denne delen av Kroatia – naturen er fantastisk, de røde vinene er de aller beste i landet, så vel som det er en upretensiøs, avslappet del av Dalmatia.

Noen av høydepunktene skulle til den stilige vingården i Korta Katarina, og inspiserte Windsurfing -landsbyen Viganj, i tillegg til å nippe til rødvin som hadde blitt eldet under sjøen på Edivo Red Wine Bar!

Grandovac Beach i Vis var et fantastisk område for en morgensvømming.
En stilig lang litennullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *