Flytte bagasjen til utlandet med bagasjen min: Gjennomgang

Flytte bagasjen til utlandet med bagasjen min: Gjennomgang

eventyrlystne Kate inkluderer tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Når du flytter utenlands, hvordan sender du bagasjen til ditt nye hjem? Dette er noe jeg måtte takle nylig, med min flytting fra USA til Tsjekkia.

Det var en tid da det store flertallet av verdisakene mine passet inn i en ryggsekk-en tid da jeg utelukkende kledde meg i hippiebukser og øl-t-skjorter. Det er ikke tilfelle lenger (og heldigvis det!). Jeg har skaffet meg mange ting som gjør meg fornøyd med årene.

Jeg flyttet ut av huset mitt i New York i november 2019. Jeg beholdt mange av møblene, bøkene og verdisakene mine i en lagringsenhet for tiden; Jeg tok med en SUVs verdt personlige ting til mammas hus.

Planen min var å tilbringe de neste månedene på Cuba, Mexico, Peru og Ecuador, og kom deretter hjem og flyttes til Praha i mai; Da Covid traff, gikk planene mine høydyr.

Jeg endte opp med å fly fra USA til Serbia med to kofferter, pluss min gjennomføring av ryggsekk og veske. Jeg planla opprinnelig å reise hjem i september og muligens igjen til jul; Hadde det vært tilfelle, hadde jeg kanskje brakt ekstra poser når jeg flyr. Men med Covid hadde jeg ikke det valget.

Så hva gjorde jeg? Jeg brukte bagasjen min, et selskap som spesialiserer seg på dør-til-dør internasjonal bagasjefrakt. På denne måten fikk jeg sende alle varene jeg ønsket å ha med meg i Praha – og motta dem bare en uke senere.

I fjor høst rakte bagasjen ut til meg og ba om potensiell promotering. Det var ideell timing! De tilbød meg med helt gratis frakt for fire poser, en verdi av $ 964, i bytte for denne gjennomgangen. Jeg betalte ytterligere $ 179 ut av lommen fordi to poser var store.

Bagasjeanmeldelsen min

Hvorfor bruke et selskap som bagasjen min i stedet for å jobbe med et leveringsselskap? Det fungerer å være rimeligere enn å sende med en konvensjonell leverandør. I tillegg er det lettere: de gir deg alle skjemaene klare til å gå, det blir sendt fra dør til dør, og de hjelper deg med tollprosessen.

MyBaggage startet i Storbritannia da administrerende direktør Paul, opprinnelig fra Skottland, studerte i Nord -Irland. Å få verdisakene hans frem og tilbake mellom Edinburgh og Belfast var et betydelig problem – for ikke å nevne dyrt. Og det er bare en innenlandsk reise!

Han visste at det måtte være en bedre måte og grunnla Uni Bagage, et selskap utviklet for å hjelpe studenter med å sende verdisakene sine lett frem og tilbake. Åtte år senere ble selskapet omdirigert til bagasjen og fokuset deres ble mennesker som reiste og flyttet til utlandet.

I dag har rutene deres vokst fra tre til 40 000 (!) Og de donerer 5% av overskuddet til veldedighet, inkludert Downs syndromforening og komisk lettelse.

Nå som Covid har truffet, har de hjulpet folk med å sende verdisakene sine frem og tilbake.

Vakuumforseglede vesker hjelper deg med å pakke mye mer!
Hvorfor sende bagasje?

Det er tider hvor du kanskje vil sende bagasjen i stedet for å vente måneder på dem. Spesielt hvis de har en tendens til å være bulkere gjenstander.

Mange mennesker sier: “Du kan kjøpe hva du trenger der!” Men det er ikke alltid tilfelle. Prøv å finne undertøy større enn størrelse 2 hvis du er i Thailand. Eller god vintersesongklær hvor som helst temperaturen synker sjelden under 50.

Jeg var spesielt engstelig for min tunge vintersesongfrakk og snøsko. Det ble kaldere, og hva om jeg fikk en vintersesongkampanje i et landlig område? (Ja, ingen vintersesongkampanjer endte opp med å skje, til og med innenlands.) Jeg kunne kjøpe noe lokalt, men klærvalget i Tsjekkia er ikke bra. Noen av mine tsjekkiske venner kjører to timer til Dresden, Tyskland, for å kjøpe klær!

Jeg ville også ha mye mer av hjemmeinnredningen min. I løpet av de fire årene i New York pyntet jeg sakte og vakkert leiligheten min. Når det gjelder her, trenger dette huset litt innredning. Du husker kanskje fra innlegget mitt om å pusse opp huset vårt som vi i hovedsak startet med en tom skifer.

Dette vil gi meg muligheten til å få mitt nye tsjekkiske hus til å føle seg mye mer som hjemme.

Moren min sendte meg bilder, og jeg farget i det jeg ville at hun skulle pakke!
Hva kan du sende?

Du kan sende ganske mange ting – klær og personlige ting er ikke noe problem for det meste. Men det er noen ting som er litt dystre.

De fleste av de forbudte varene er ikke uventede – du kan ikke sende skytevåpen, levende dyr, alkohol, tobakk, kontanter, lodd. Du kan se hele listen over forbudte gjenstander her.

Men husk at neglelakk og væsker (inkludert kremer og geler) også er forbudt. Det kan være et problem hvis du planlegger å sende kosmetikksamlingen din.

I tillegg er det en lang liste over elementer du kan sende, men som du ikke vil motta kompensasjon: kunst, elektronikk, musikkinstrumenter, konfektnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *