Boksigneringer og lunsjer

Boksigneringer og lunsjer

nå og da, setter Sydney på et utrolig show ved solnedgang. Denne kvelden var en av dem, regner du ikke med? La oss håpe resten av denne ukens like opplysende!

Og så boom! Neste dag starter like utrolig som i går ble avsluttet! Fru Romance er ute og er tidlig igjen i morges og er på rett sted til rett tid.

Aldri sett St Mary’s Cathedral ser like bra ut som dette … Jeg antar at teknisk sett har jeg fremdeles ikke sett det – dette er et bilde. Men jeg har en følelse av at dette er så nært som jeg får se den virkelige tingen.

Jeg er komfortabel med det!

I kveld er vi på vei til Berkelouw Bookstore i Paddington. Vår kjære venn Nikki fra Styling Du har endelig lansert sin første papirkopier ‘Lås opp din stil’. Så spent på henne.

Her er en lenke til Nikkis forlag, Hatchette, for mer informasjon om hennes utmerkede bok.

Vi spiste nylig en utrolig lunsj i byen. Mr Tipply’s gjør disse fantastiske Char Sui korte ribbeina stort sett de beste ribbeina på jorden! Myk, klissete, mør … Jeg kunne stort sett spise dem bare resten av livet!

Her er vår anmeldelse om Mr Tipplys, ribbeina og mye av den andre maten du kan sluke.

Romance Media Weekly Møtetid! Vi er på Paramount Coffee Project i dag for å diskutere hva arbeidsuken skal innebære. Og ta en god kaffe også, selvfølgelig. Fru R er veldig glad fordi de lager sin egen macadamia -melk her.

Fru R og jeg går på våre egne veier for lunsj i dag. Jeg er nede i matretten på hjørnet av Park St og Elizabeth St for å prøve ut den hainanesiske kyllingrisen på Ito’s.

Jeg møter opp med OB fra @thejugernauts (takk for bruken av bildet ditt forresten Bob!), Tony fra @Asktalyfood, Michael fra Men at Work Comms (@sydmichael) og Simon fra @SimonFoodFavourites!

I mellomtiden har fru Romance sushi på Stanley Street i Darlinghurst. Ser ganske bra ut, ikke sant?!

I dag på stedet ser vi på matkoblinger med Shiraz. Jeg har stort sett bare stolt på vinhelgenene våre for informasjon om dette – jeg vet ikke så mye om det. Det er et fascinerende tema, og så viktig hvis du vil sette pris på vinen du drikker og mat du spiser.

Dette er hva vi har oppdaget om sammenkobling av mat med Shiraz.

Og her går vi! Helgen er endelig her, og vi zoomer opp motorveien, krysser den vakre havnebroen og gjør vår måte å se fru Rs mamma.

Og så her er vi endelig: søndag. Ganske mange mennesker vi kjenner ikke liker denne dagen i uken. Jeg kan se hvor de kommer fra. Det er slutten av helgen, noe som betyr at morgendagen er mandag.

Det er litt sånn siste dag av ferien – du skal ha det bra, men alt du kan tenke på er å komme til flyplassen på en riktig måte og arbeidet du vil møte når du kommer hjem … Ja, de gutta har et poeng. Søndager suger.

Uansett, her er vårt forsvar mot søndagsblå. En stor biff, sautert spinat og courgette, og min spesielle røykfylte, sprø stekte poteter. Og den beste biten: et glass St Hallett Sonntag Shiraz … se ovenfor for detaljene i denne deilige, kraftige røde.

Hvordan har du det med søndager? Hva liker du å spise når du drikker Shiraz? Hvor går du for fantastiske ribbeina? Fortell oss i kommentarene!

Bilder av Mr og Mrs Romance via Instagram: @MrandMrsromance, @Hairromance og selvfølgelig @angrybastard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *