TNN: Ballin ‘på en budsjettplan mens du bor i utlandet

TNN: Ballin ‘på en budsjettplan mens du bor i utlandet

Hei alle sammen,

Drømmer du om å bo utenlands? Har du noen gang ønsket å handle for din vanlige skapelse på gatene i Bangkok, Brasil, Belize, Budapest eller Bali? Har du noen gang ønsket å online i et strandsamfunn i Ghana, Guyana, Grenada eller Guatemala? Har du noen gang ønsket å hoppe over hele verden koster hver helg i et annet land?

Men seriøst, nøyaktig hvordan kan du betale for å gjøre det?! Krever du ikke massevis av penger for å reise fritt?

Den korte responsen er “nei”. Penger skal ikke være din barriere for å reise. JEG…

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Dette innlegget er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir lesere som deg selv å få tilgang til til fordel for blogginnlegg. Medlemmene får også gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, få tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, eksklusive pengebesparende reiserabatter, samt mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler for å gjøre dine reiser rimeligere, men du hjelper oss med å lage det dyptgående reisematerialet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn utgiftene til lunsj!

Hvis du vil få tilgang til dette innlegget (samt 100+ andre artikler på bare medlemmer), samt alle de andre bemerkelsesverdige fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus, så vel som å begynne å få mye mer ut av dine reiser i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *