TNN: Reisefotografering 101: Forslag for å ta mye bedre reisebilder

TNN: Reisefotografering 101: Forslag for å ta mye bedre reisebilder

Hei alle sammen,

Det anføres at “et bilde er verdt tusen ord”, så når det angår reisens verden, er det ikke noe mye bedre enn et sett med inspirerende visuals som kan fortelle en historie mens du fanger essensen av en destinasjon. Travel med oss ​​på en Online bildetur med Usbekistan, Nepal, Marokko, Vietnam, samt San Francisco! Bli med Preethi Chandrasekhar fra “The Spent Traveler” for å høre om nøyaktig hvordan du kan ringe opp reisefotografiet ditt med enkle tips, enten du bruker et videokamera eller en…

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Denne korte artikkelen er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir besøkende som deg selv å få tilgang til bonusofferblogginnlegg. Medlemmene får på samme måte helt gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, få tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, spesielle pengebesparende reiserabatter, samt mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler til å gjøre reisene dine rimeligere, men du hjelper oss med å fortsette å produsere det omfattende reisematerialet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn utgiftene til lunsj!

Hvis du vil få tilgang til denne korte artikkelen (samt 100+ andre artikler på bare medlemmer), samt alle de andre fremragende fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus, så vel som å begynne å få mye mer ut av dine reiser i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *