10 aktiviteter for par i Florida Secrets #seizethekeys

10 aktiviteter for par i Florida Secrets #seizethekeys

som strekker seg fra den sørligste spissen av Florida i en naturlig bue med sand, palmelinjer, er Florida-hemmelighetene en verden bortsett fra resten av USA. Klimaet så vel som den avslappede øyens livsstil er mer beslektet med Keys ‘karibiske naboer lenger sør.

Forskjellen i stil, kultur så vel som holdninger mellom serien med bitøyer er så enorm at mange viktige innbyggere i West knapt tenker på seg selv en del av USA, og foretrekker i stedet å gjenkjenne den symbolske selvtilliten til Conch Republic, som erklært tilbake I 1982 da var ordfører Dennis Wardlow i demonstrasjon av veisperringer samt tilfeldige søk på kjøretøyer tilbake til fastlandet – bare en av mange fantastiske eksentrisiteter i Florida Keys!

Av alle disse grunnene så vel som et tak i andre, så snart du setter foten av flyet på Key West Worldwide flyplass, får du den unike følelsen av at du virkelig kommer inn i ett land til, med sine egne unike kulturer, tradisjoner som samt personligheter. For par som leter etter et sjarmerende reisemål med mer å tilby enn den grunnleggende stearinlys-middagen så vel som solnedgangsvisning, tilbyr Florida-hemmelighetene mer unike opplevelser å dele enn du kan forestille deg.

Andre artikler du kan lese:

Liste over fineste hoteller i Key West så vel som resten av Florida -nøklene

Luksushelg på Cheeca Lodge samt Medical Spa – Tropical Paradise in the Florida Keys

5 steder du må se i Florida når du reiser solo

Luksus tilfredsstiller unike Florida Secrets -tradisjoner på Gates Hotel Key West

Liste over de aller beste herberger i Florida, USA

Her er våre anbefalinger til andre reisekouer for sjarmerende aktiviteter i Florida Keys!

Innholdsfortegnelse

1. Kadling eller paddle -ombordstigning i Mangrovene
2. Middagsdato på Latitude’s at Sunset Key
3. Sjøfugltur til Dry Tortugas
4. Sykkeltur på 7 mils bro
5. Sunset -arrangement i Key West
6. Jetski rundt øya
7. Dykking
8. Key West Nature så vel som sommerfuglkonservatorium
9. Ernest Hemingway House så vel som museum
10. Gå til Key Largo Chocolates
Innkvartering så vel som hotell i Florida -nøklene

1. Kadling eller paddle -ombordstigning i Mangrovene

Nattetiden alt har et snev av romantikk om det; Lyset bleknet til mørket, stjernene skinner ut bak skyer sprutet over himmelen, luftkjøling, så beveger seg langs vannet sammen med mangroveskoger med fargerike lys som kaster en uhyggelig glød under deg, må være noe av det mest sjarmerende tingene i verden!

Enten du velger å sjekke ut det marine livet ved stand-up paddle board eller fjerne bunnkajakk, tilbyr begge en rolig, men likevel interessant opplevelse. Kajakkene med sine gjennomsiktige bunner så vel som LED-lys gjør at du kan se alle slags havliv fra hummer så vel som krabber til blekksprut mens den vennlige guiden deler sin profesjonelle forståelse på det enorme økosystemet i området. Et virkelig unikt møte!

Romantiske aktiviteter i Florida Secrets – Night Paddle Boarding – (Foto – Ibis Bay Paddle Sports)

2. Middagsdato på Latitude’s at Sunset Key

Vi tok en båttur til denne unike, atmosfæriske restauranten som ligger på en feriested i Key West Harbor. Reisen er absolutt verdt å ta inn den tropiske atmosfæren i omgivelsene, noe som gjør breddegrad til et ekstremt fremtredende reisemål for par som leter etter et sjarmerende middagsmål (husk å foreta en forhåndsbestilling!)

Romantiske aktiviteter i Florida Secrets – Middag på Latitude – Sunset Key West

Enhver opplevelse som bare er tilgjengelig av personlig introdusering for en øy som er dekket i palmer pakket inn i gyldne lys, samt bord på bredden av en rolig bukt, har allerede oppskriften på romantikk.

Romantiske aktiviteter i Florida Secrets – Middag på Latitude – Sunset Key West

Menyen endrer seg alltid avhengig av hvilken lokal fisk og komponenter som tilbys den gangen. Den prisbelønte utøvende kokken Brendan Orr har perfeksjonert en blanding av klassiske metoder samt dyktig forberedelse i hver rett. På sin ‘Arbeid of Art’ -meny kan spisesteder forvente å oppdage kombinasjoner av regional sjømat som Yellowtail Snapper eller grillet Florida hummerhale (vår anbefaling!) Med tropisk frukt så vel som grønnsaker i tillegg til mange andre kjøtt og vegetariske alternativer. En må-besøk for en romantisk, elegant matopplevelse.

Romantiske aktiviteter i Florida Secrets – Middag på Latitude – Sunset Key West

I tillegg til å dele et tre-lags tårn av forretter, prøvde vi den blandede sjømatrisotto så vel som Wagyu-biffbiffen, overholdt av et valg av matkomainduserende desserter!

For å bestille en bestilling på forhånd, ta kontakt med dem her.

3. Sjøfugltur til Dry Tortugas

Den sørligste spissen av Key West markerer på samme måte det sørlige befolkede landet i USA. bare 70 mil vest for det ernullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *