Å sparke tilbake på Ma’in Hot Springs

Å sparke tilbake på Ma’in Hot Springs

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Tror Dødehavet er det eneste helsestudioetferien i Jordan? Tenk igjen.

Ikke langt fra Dødehavet er Ma’in Hot Springs så vel som Evason Ma’in Resort samt Six Senses Spa. Dette området holder seg varmt året rundt siden det er 264 meter under havoverflaten, så vel som det er dekket av nydelige fossefall.

Varmt fossefall, det vil si!

Fossene ved Ma’in varme kilder er av forskjellige størrelser så vel som temperaturer, men de er alle utrolig varme. Selv om ikke alle områdene var åpne under mitt besøk, klarte jeg å glede meg over en rekke – i tillegg til at jeg sto under den varme fossen i den personlige damens del av helseklubben i heller lang tid.

Jeg likte nøyaktig hvor naturlig helsestudioet var. I stedet for en normal badstue, har Six Senses Health Club en naturlig hulebadstue. Du må scoot inn på treplatene, i tillegg til å være forsiktige med å ikke slå hodet på stalaktittene eller berøre det nesten kokende vannet, men det gir fantastisk tung damp i den mest naturlige metoden som mulig!

Ma’in Hot Springs er ganske nær feriestedet i det døde havet, men jeg sjekket ut hver av dem en rekke dager fra hverandre, delvis på grunn av min virvelvindutine som prøvde å i form så mye som mulig inn i en uke .

Det var typen flott at de ble spredt litt – oaser av avslapning mellom klatring, fotturer så vel som sightseeing – men hvis du har mindre tid eller vil gjøre mindre kjøring, foreslår jeg at du sjekker dem etter hverandre. Du kan raskt gjøre en dagstur fra Dødehavet til Ma’in Hot Springs eller omvendt. Hvis du ikke har en bil, kjører Evason dagsturer til Dødehavet.

Hvis du skal til Jordan for Health Club -pauser, eller bare ønsker å skrubbe av skitten fra Petra så vel som Wadi Rum, er Ma’in Hot Springs absolutt verdt et besøk. Jeg forstår at når jeg ender opp med å komme tilbake til Jordan – så vel som jeg tror jeg vil neste høst – vil jeg få Jordans fantastiske helsestudio til å bryte en hjørnestein i reiseplanen min når igjen!

Tusen takk til Jordan Tourism Board for å ha holdt meg i Jordan. Alle meninger, som alltid, er mine egne.

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *