Å utforske den kulinariske siden av Guanajuato med Mexico Street Food Tours

Å utforske den kulinariske siden av Guanajuato med Mexico Street Food Tours

som du kanskje har lagt merke til, vi har endt opp med å bli litt konsumert med meksikansk mat, i tillegg til at det å gå på en kulinarisk tur er en av de Fineste metoder å oppdage om maten som er fra regionen, i tillegg til en guidet tur i byen også.

Under oppholdet i Guanajuato (som ikke nesten var lenge nok), var vi heldige tilstrekkelige til å tilfredsstille opp med Tim Leffel. I tillegg til å være publisert forfatter, en reiseskribent så vel som en legende i reisebloggbransjen, oppdager Tim også tid til å drive denne matturen.

Mexico Street Food Tours tar sikte på å vise deg alle de beste gatemat -leverandørene, i tillegg til å gi deg detaljer samt informasjon om byenes historie så vel som de forskjellige severdighetene. Denne turen er en av de aller beste tingene å opptre i Guanajuato.

Vår gruppe var fire sterke, pluss Tim, som ga turen en intim følelse. Alle av oss fornøyde i parken, samt satte kursen for å utforske, samt enda viktigere, spise. Guanajuato er et av de aller beste stedene å se i Mexico, i tillegg til en mattur er en utmerket metode for å se byen.

Nick chatter med Tim så vel som det andre paret på turen vår

(Ikke gå glipp av den korte videoen på slutten … men vær advart, du vil være sulten etter å ha sett!)

Siden det var morgentid, var veldig første gang noen varer av frokost. Tim førte oss inn i et fremtredende bakeri, med de mest fantastiske luktene som vaftet ut av bakrommet. Etter undersøkelse oppdaget vi tre fyrer som baker ferskt brød, boller samt kaker. Vi var i stand til å velge hva vi ønsket å prøve, så vel som med en mengde herligheter som tilbys, det var vanskelig å velge.

Vi valgte Concha -rullen, som er en rund, fluffy bolle dekket av en sukkerholdig topping. Dette var noe vi ofte hadde sett spist av meksikanere i løpet av våre 2 måneder i landet, men hadde ennå ikke prøvd. Dommen? De var velsmakende så godt som vi ønsker at vi hadde prøvd dem før!

Luktene som kom ut av dette bakeriet var utrolig!
For å vaske frokosten rulle ned, stoppet vi for litt fersk juice fra en av de regionale leverandørene i nærheten av Embajadores -markedet. En fremtredende drink kalles Jugo Verde, eller miljøvennlig juice. Med sunne (og deilige) ingredienser som selleri, kaktus, appelsinjuice samt persille, var denne passende navngitte juicen alternativet blant turneringsgjengerne.

Da vi vandret fra bakeriet til juice står til et regionalt marked, krøp et betydelig smil over ansiktene våre. Guanajuato er en nydelig by så vel som vi var så glade for at vi hadde bestemt oss for å bli med på denne turen for å få en flott oversikt over området, samt oppdage den aller beste Street Eats for vårt kommende 6 -dagers opphold.

Den friske så vel som velsmakende fruktjuice står
Vi viste oss på den vakre Baratillo Plaza, som var omgitt av et bredt utvalg av fargerike bygninger. I sentrum av torget var en stor fontene, så vel som ved inngangen til en smug som ledet opp bakken, var våre neste måltider: Tamales og Gorditas!

Hva er en tamale?

Denne meksikanske favoritten er laget av maismel, som noen ganger er fylt med en erfaren kjøtt eller ost, deretter pakket inn i et maisskall samt dampet til den er kokt. Det er forskjellige typer tamales, hvorav fire prøvde på turen, samt alle var ekstremt smakfulle.

Denne spesifikke tamalen ble pakket inn i sveitsisk chard og fylt med ost! Yum

Hva er en Gordita?

En gatematklassiker, en Gordita er en maismellomme fylt med ditt alternativ av BBQ’d, stuet eller stekt kjøtt, i tillegg til ost. For vegetarianerne der ute, kan du velge bønner, egg, paprika eller kaktus i stedet. Når lommen blir fylt, stekes lommen lett på en flat toppgrill. Etter prøvetaking av BBQ’d fjærkre samt stuet svinekjøtt Gorditas på turen, kom vi tilbake to ganger til oss selv! Dette var definitivt det aller beste området i byen.

Virkelig nyter Gorditas!
Guanajuato er en fjellby, som ga sårt tiltrengt trening mellom måltidene. Vi gikk med små smug, nedover hektiske gater, så vel som til og med tok den morsomme (kabelbil-trikk) oppover åssiden for spektakulær utsikt over byen.

☞ Se flere Mexico -artikler her:

Ting å opptre i Puerto Vallarta – 20 flotte ting du ikke vil gå glipp av!

Ting å opptre i Playa del Carmen – en liste over de 21 beste

Ting å opptre i La Paz, Mexico – en liste over de 21 beste

Ting å opptre i Cabo San Lucas – en liste over de 21 beste

Ting å opptre i San Pancho – en liste over de 15 beste

Backpacking Mexico – 8 grunner til å reise akkurat her nå

Manzanillo Colima – The Ultimate Travel Guide

Men utsikten var ikke den aller beste delen. PåToppen, vi unnet oss sopes, som normalt er laget med en tykk mais tortilla som en base, i tillegg til toppet med ost, kjøtt så vel som salsas. Disse sopene var mer som en tynn skorpepizza så vel som de aller beste vi har prøvd å date. Toppet med krydret chorizo, ost samt salsas, var det ingen klager fra noen form for oss.

Turen var unik ved at Tim ga oss frie tøyler på det vi ønsket å prøve. Hvis vi så noe som så appetittvekkende ut, ville vi stoppe så vel som å oppdage hva det var, så vel som da var i stand til å prøve måltidet også. Dette var en utmerket fordel av turen, så vel som virkelig gjorde at vi kunne ha litt frihet.

Nyter den spektakulære utsikten over guanajuato

Bortsett fra å prøve bakevarer, juice, sopes, tamales og gorditas, prøvde vi også al pastor -elendige, fersk iskrem, kaffe fra Veracruz, så vel som grisetarms elendige – som Nick prøvde, men mente det minnet ham om hundemat.

Etter en utrolig dag med sightseeing, besøksmarkeder i tillegg til å spise vår metode rundt byen Guanajuato, var det på tide å dele metoder med våre nye venner. Vi foreslår ekstremt denne turen til hvem som helst, men sørg for å planlegge den de aller første dagene av turen, slik at du kan ha et konsept om hvor du skal spise i løpet av oppholdet.

Mmm, vi likte virkelig sopene på dette stoppet

Fordeler på turen:

– Fleksibilitet til å stoppe i tillegg til å prøve alt du vil.

– Tim er en rikdom av kunnskap, men ikke bombarderer deg med informasjon – han snakker akkurat riktig beløp!

– Full måltider er gitt, ikke bare prøver.

– Turgrupper med liten størrelse.

– Det er et bredt spekter av matvarer og drinker som tilbys.

– Du vil oppdage mye om Guanajuato.

– Kostnaden er utmerket til $ 33 USD / person, eller mindre hvis mer enn 2 personer blir med på turen.

Ulemper:

I all ærlighet, ingen! Maten var ekstremt god, delene var gode, vi oppdaget mye, vi spiste mye så vel som guiden var vennlig og kunnskapsrik. Hva mer kan du be om?

Å bestille turen din:

Sjekk det ut på Internett på Mexico Street Food Tours, eller ring: 473-113-2359 (Mexico) eller 615-489-4761 (USA). For mer om Tim Leffel, klikk her.

Liker du denne artikkelen? Pin det!

Hvor i all verden tror du har den aller beste gatemat? Fortell oss nedenfor!

En stor takk til Tim for å ha vist oss de aller beste gatebodene i byen. Jeg tror vi fikk 5 kilo etter matturen? Som alltid forblir alle tanker så vel som meninger angående turen våre egne.

Ansvarsfraskrivelse: Geiter på veien er en Amazon -partner i tillegg til at en tilknytning til noen andre forhandlere på samme måte. Dette betyr at vi lager provisjoner hvis du klikker på lenker på bloggen vår i tillegg til å kjøpe fra disse forhandlerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *