Memories of Thailand, New Choc herligheter så vel som grunnene til Alexandria, setter på et show

Memories of Thailand, New Choc herligheter så vel som grunnene til Alexandria, setter på et show

vinteren virkelig slått opp i denne uken. Vi har ventet det her i Sydney en stund, men det varme været holdt oss i håp om at frysedagene ikke ville komme.

Uansett, denne ukens fikk oss til å tro på turen til Asia for nylig – alle de sjarmerende varme dagene så vel som milde kvelder. Hold øyet åpent for resten av denne uken for våre ideer om nøyaktig hvordan du kan komme deg ut av denne Aussie -vinteren uten noen form for planlegging eller budsjettering.

Pluss en utmerket konkurranse hvor du kan vinne en tonn penger for flyreiser! Men mye mer om det senere.

Foreløpig, håper du gleder deg over vår nyeste IG -utgave, så vel som vi ser deg igjen snart! x

Flashback til Thailand – Vi gikk langs en nydelig strand i Hua Hin til disse gamle strandriggene. Hver natt blir de seilt ut til sjøen av de regionale fiskerne for å søke ut fangster etter neste dags middag.

Elsker mønstrene i sanden her. I tillegg til den grunne lagunen mellom båtene så vel som havet er full av liv. Sjarmerende del av den thailandske kystlinjen her.

Vårt leiebolig i Hua Hin, sør for Bangkok, er absolutt lykke. Det er en del av Aleenta Hotel Group. Kos deg med dette området for lavt ned på denne biten av thailandske paradis.

Tilbake i Sydney er vi på de australske olympiske komitékontorene i Museum of Contemporary Art Today. For å feire så vel som å støtte det miljøvennlige så vel som gull på OL i dette termin i Brasil, har Cadbury’s gitt ut to nye smaker.

Lamingtons smaker sjokolade med ekte syltetøyer samt kokosnøtt, så vel som eple smuldre med knasende kjeks og eple.

Begge er overraskende mer -spesielt ettersom jeg virkelig ikke liker Lamingtons -og jeg tror vil være en stor hit i dette OL.

I kveld er vi på grunn av Alexandria for deres mest nåværende opptog. Stylingen her er over den mest fantastiske. Som det de gjør her.

Natten på eiendommen fortsetter. Det er en Hillbilly Circus -stil med sjonglere, Bluegrass Musicians, en kullkornkoker samt mange andre fremragende ting i morgen.

Selv om nettene blir ekstremt kalde her i Sydney, gjør himmelen fortsatt den ideelle tingen. Lyset har vært helt enestående denne uken bare ved solnedgang. Vel verdt å holde øye med så vel som en kam som er nyttig rundt solnedgangen.

Denne ukens reiseoppsummering

Hver uke går vi tilbake i tid over noen av våre høyt elskede reisedestinasjoner ved å bruke aldri før sett bilder av våre reiser. Her har vi sett tilbake på denne uken.

Vannet rundt Napoli er fantastisk … opptatt, hvor fantastisk. Fru R har virkelig overgått seg selv med dette ekstraordinære skuddet bare ved solnedgang over denne enestående sørlige byen.

Toscana er et av de aller beste stedene på jorden for utmerket gatefotografering. Det ser alltid ut til å være noe som skjer selv i de roligste gatene i den minste landsbyen.

Sjekk ut artiklene våre om vår høyt elskede del av Italia her.

Den mye nydelige stranden i verden – som ifølge Trip Advisor. så vel som oss også! Fru Romance flytur over denne berømte stranden har bekreftet utrolig.

Denne tradisjonelle skulpturen av Robert Indiana er et ekte fokuspunkt i NYC. Det er hundrevis som dette rundt om i verden, men dette må være det beste! Så ikonisk.

Ta en titt på vår førstetimers laug til NYC for å se de aller beste tingene å opptre i verdens mye ekstraordinære by.

Sanden langs Hyams Beach sør for Sydney er oppgitt å være en av de hviteste sandene i verden. Det er et oppsiktsvekkende sted for en strandretrett uansett hvilken tid på året. Spesielt hvis du er i Sydney, er dette et toppområde å gå til.

Hvis du vil ha mye mer om enkle rømming fra Sydney, klikk her.

Matsumoto Castle i Japan er helt suveren. En så kjent scene midt i det japanske landskapet. I tillegg til at det også er mye mer å gjøre akkurat her.

Her er ideene våre om hva du kan utføre i denne delen av Japan!

Jeg forstår at vi fortsetter med det, men utsikten over øya Capri er bare utrolig. Da vi var her, var det midten av den italienske sommeren, men vi håndterte fortsatt for å komme oss bort fra alle folkemengdene.

Klikk her for å se nøyaktig hvordan du kan få mest mulig ut av turen til denne enestående sørlige italienske øya.

Og det er det for denne ukens IG -utgave. Vi håper du har glede deg over det. Nøyaktig hvordan var uken din? Fikk du så mye som noe morsomt? Fortell oss i kommentarene!

Bilder av Mr samt fru Romance ved hjelp av Instagram: @MrandMrsromance, @Hairromance, @Christina.Butcher – Mrs R’s Insta -konto samt @angrybastard selvfølgelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *