Sulphur Springs St. Lucia: A Guide for Travellers

Sulphur Springs St. Lucia: A Guide for Travellers

På noen måter er St. Lucia din typiske tropiske øy med nydelige strender, deilige cocktailer, samt solfylte himmel. Ingen andre steder er imidlertid hus til den utrolige svovel Springs St. Lucia har å tilby. Svovelfjærene er så unike at de er kjent som Karibien (og kanskje verdens) bare innkjørte vulkan.

Hva er svovel Springs St. Lucia?

Av alle hot spots på øya er svovel Springs St. Lucia den mest berømte. Du kan faktisk kjøre helt opp til det vulkanske feltet med sine forskjellige fargede farger på greener, gule, pink, så vel som hvite. Aromaen av svovel fører metoden langt mye bedre enn noen form for St. Lucian -skilting!

‘Vulkanen’ er ikke den tradisjonelle koniske formen man forestiller seg vulkaner å være. Det er mer hva jeg bare kan tro at innsiden av en vulkan må se ut. Robust, sparsom, så vel som dampende som jordens utpust. Sulphur Springs Park er en fascinerende forskningsstudie om geologien på en liten vulkansk øy.

Det mye aktive vulkanske området i hele det østlige Karibia, en spasertur med svovel Springs St. Lucia slynger seg med kratre, dampende gjørme groper, i tillegg til rushing svovelvannselver. 45 hektar Totalt kan svovelhjærens fumaroler nå opp til 341 ° F. Det betyr at området føles enda dampende enn resten av denne allerede varme karibiske øya.

[widget id = ”shortcodes-ultimate-5 ″]
Mud Baths of Sulphur Springs St. Lucia

Selv om du ikke tenker på den geotermiske aktiviteten i parken, er det en attraksjon til å trekke deg til svovelfjærene, gjørmebadene. Hvis du liker et flott naturlig gjørmebad, i tillegg til å glede deg over å slå sammen med vulkansk rusk, er disse noe for deg.

Du vil oppdage fjærene som ligger omtrent to mil fra Soufriere på St. Lucias vestkyst. Det er en enkel kjøretur, eller du kan ta en offentlig buss eller en taxi. Du kan også gå, men veien til fjærene fra Soufriere er mer eller mindre oppover hele tiden. Men hvis du velger å gå, når du dukker opp, vil du definitivt være forberedt på et bad.

Du har tre valg for å oppleve svovel Springs St. Lucia. Du kan gjøre en 30 minutters tur i Sulphur Springs Park med en guide, bare gjørmebadet, eller begge deler som en kombinasjon.

Etter å ha endret deg i bading (de foreslår at du bruker en mørkfarget), kan du dyppe i et av et antall betongbassenger. Hver holder varmt, svart vann som kommer rett fra under vulkanen. Vannet, som opprinnelig var regnvann, blir oppvarmet av den geotermiske aktiviteten under bakken før det strømmet ut.

☞ Se også: en reiseguide til de aller beste strendene i Grenada

Bassengene varierer mellom 95 så vel som 99 grader, men er merkelig forfriskende til tross for den varme temperaturen i den karibiske luften. Du krever å suge i bassenget i minst 10 minutter for å løsne porene og rense huden grundig. Dette sørger også for at du er ren før du begynner å skvise gjørme over deg selv.

Etter den nydelige sugen, vil du trappe opp for gjørmedelen av opplevelsen der store hvite bøtter med mørk svart gjørme venter. Du vil da bli dekket av det av noen hvis hele jobben, det ser ut til å skvise gjørme på turister.

Etter at kroppen din er belagt i den glatte gjørmen, vil du stikke ut i solen for å tørke. Når gjørme kaker så vel som sprekker, har du muligheten til å chatte med de andre reisende. Selv om du kanskje føler deg dum, bare husk at folk betaler enorme dollar for denne typen dags spa -behandling hjemme.

Når gjørmen er helt tørr, kan du hoppe tilbake i soaking -bassengene for å smelte bort overflødig. Vannet så vel som gjørmen sies å ha ‘medisinske formål’ som får deg til å se 12 år yngre ut. Selv om vitenskapen bak denne uttalelsen er diskutabel, vil huden din definitivt føles farlig glatt og uthvilt.

Turnering av svovel Springs St. Lucia

En enkel spasertur rundt den geotermiske parken tar deg omtrent 30 minutter. Stien er ikke flat, men den er generelt velstelt, så vel som ganske lett tilgjengelig hvis du ikke er sikker på å gå. Hvis du vil streife rundt rundt i parken en stund etter gjørmebadet ditt, bli advart, vil du kreve en turbillett.

☞ Se også: De fineste strendene på Jamaica – En innsideguide

De fleste mennesker vil komme i tillegg til at turen så vel som treffer gjørmebadet. Turen er absolutt verdt tiden, så vel som utgiftene er nominelt mer enn billetten for bare gjørmebadet. Guider vil forklare geoologien i området, parkenes historie, så vel som kanskje til og med litt regional historie hvis du er heldig.

Hvor du kan bo i soufriere i nærheten avSvovel Springs St. Lucia

Samfi Gardens – med utvendig basseng, hage og kjøkken. “Superb” score 9/10. Klikk her for gjeldende kostnader på booking.com.

107980327
107979412
107977077

La Haut Resort – Med ekspansiv utsikt over havet, Plantation Residential Property & Pools. “Veldig bra” poengsum 8.1/10. Klikk her for å se gjeldende kostnader på booking.com.

93048457
93043979
88156230

Fond Doux Plantation & Resort – French Colonial Estate, World Heritage Site, Gardens, Pools & More! “Fabulous” score 8,9/10. Klikk her for å se gjeldende kostnader på booking.com.

113128246
113126452
113110263

☞ Klikk her for å se alle overnattingssteder i St. Lucia på booking.com

Aktiviteter rundt svovel Springs St. Lucia

Strender i West St. Lucia

Sulhpur Springs St. Lucia er definitivt ikke det eneste utmerkede stedet å se på langs vestkysten. Noen få av de aller beste strendene i St. Lucia er ekstremt i nærheten som Soufriere Beach for snorkling eller Sugar Beach for luksuriøs avslapping.

Pitons -fossen

Rett nedover veien fra Spingene er et av mine elskede steder i St. Lucia, Piton-fossen. Denne fossen er spesiell ikke bare siden sin nydelige jungelplassering, men siden den geotermiske kilden, noe som betyr at denne kaskaden av vann er varm.

For å oppdage fossen, trekk av veien litt over en halv kilometer før svovelfjærene hvis du kommer fra Soufriere. Veien vil avvikle til du kommer til et lite bilparkeringsområde. Betal 3USD -oppføringen i tillegg til å gå 10 minutter med jungelen på den velutslette, men noen ganger gjørmete løypa.

De varme vannfossene er både naturlige og naturskjønne, så vel som ingenting føles mye bedre enn en varm foss som dunker på en reise trøtt rygg. Det er betongbassenger som er bygget for en mindre intens badeopplevelse, i tillegg til å bare ha en fin suge i det friske, varme vannet.

☞ Se også: 15 ting å gjøre i Montego Bay, Jamaica

Byen Soufriere

En søvnig fiskerby, noen dager i Soufriere er en fantastisk sjanse til å sjekke ut vestkysten av St. Lucia. Akkurat her får du en følelse av ekte St. Lucian -liv. En utmerket base å se Pitons, se regionale mineralbad, samt streife rundt i botaniske hager, byen Soufriere har på samme måte noen trekninger.

Fersk fisk fanget den dagen tilbys på de få restaurantene i byen, så vel som bakeriene ser alltid ut til å være fulle med nye godbiter. Siden det er langt færre turister her enn i andre deler av landet, kan besøkende forstå sine naboer.

Som mye av Karibia, er St. Lucian Life bodd først og fremst i offentligheten så vel som på gatene. Gå nedover veien, stopp i tillegg til å prate med lokalbefolkningen som helt sikkert vil tenke på å vite hva som førte deg til deres lille paradis.

Jeg liker å bo på steder som Soufriere. Det er litt utenfor det primære sporet, har få om noen type grupper eller cruiseskipspakker, samt en følelse av ekte mennesker som lever ekte liv. Som i Karibia, er ikke alltid det enkleste å finne.

Besøkende svovel Springs St. Lucia

Soufriere er den nærmeste byen å komme til svovelfjærene. Imidlertid kan folk som bor i Nord -St. Lucia i de mer feriestedet tunge områdene i Gros -holmen så vel som Rodney Bay definitivt ta dagsturen til Springs. Alle turbedrifter så vel som hotell i St. Lucia vil tilby dagsturer som kan omfatte Springs uavhengig av hvor du bor på øya.

Siden jeg ikke personlig er tilhenger av dagsturer, vil jeg foreslå å leie biler og lastebil i tillegg til å gjøre Sulphur Springs St. Lucia til et stopp på din egen vestkystlinje -tur. Selvtilliten til å ha dine egne biler og lastebil samt tidslinjer er uten sidestykke. St. Lucia er på samme måte et sted der du alltid vil stoppe langs metoden for utsikt, i tillegg til en snacks ved veikanten av hummer så vel som øl!

Reis til St. Lucia

St. Lucia er en fantastisk så vel som unik destinasjon i Karibia uansett hvilken metode du kutter den. Prisene, selv om de ikke er helt billige, er ikke sjokkerende dyre. Innkvartering i St. Lucia spenner fra budsjettplan gjestehus med nesten ikke vanntrykk, til toppen av linjen i luksuriøse reiser. Spising er utmerket, spesielt med all den ferske fisken rundt.

St. Lucia kan være en drøm med strandboer, men på samme måte en opplevelsesentusiaster tilfluktssted, så en tur til øya er nettopp det du vilt det å være. Men definitivt, la en dag for det gjørmebadet!

Liker du denne artikkelen? Pin det!

Ansvarsfraskrivelse: Geiter på veien er en Amazon -tilknyttet og på samme måte et tilknyttet selskap for noen andre forhandlere. Dette betyr at vi lager provisjoner hvis du klikker på lenker på bloggen vår i tillegg til å kjøpe fra disse forhandlerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *