Fotturer Terrell’s Island i Wisconsin’s Lake Butte Des Mortes Wildlife Area

Fotturer Terrell’s Island i Wisconsin’s Lake Butte Des Mortes Wildlife Area

Forrige måned var jeg tilbake i Wisconsin for et virvelvindbesøk som hadde meg i Oshkosh / Fox Valley -regionen på østsiden av staten. En elsker av lange turer, Four Mile Loop Trail på Terrell’s Island sørget for en behagelig måte å få en følelse av den store innvirkningen av vann på regionens flora og fauna.

Ter Terrell’s Island, like ved en halvøya appendage som er omfattet av det 265 mål store innsjøen Butte des Morts Wildlife Area, er en liten del av landet som bare er lett tilgjengelig med båt. Litt av en feilnummer, hvis du vil vandre en av de tre løypene på Terrell’s Island, vil du finne deg selv på Terra Firma i det myrrike og lave landet som er populære blant trekkende fugleentusiaster, naturvernere, sportsfiskere og idrettsutøvere.

Hvor du skal bo

Finn familievennlige overnattingssteder på Terrell’s Island, Wisconsin fra Standard Hotels til Private Holiday Rentals gjennom Stay22.com:

Vi sjekket ut på en kald og blasende høstdag og satte ut på sti 1, det minst rustikke alternativet, i en retning der vinden ville være på ryggen når de var utsatt for det hakkete vannet i Lake Butte des Morts. Denne løypa er hevet grus og vil ha det bra for en langvarig barnevogn og muligens rullestol. En flokk pelikaner og gjess avbrøt vår vei, og vi måtte manøvrere rundt en alvorlig bæsj!

Omtrent halvveis gjennom reisen vil du krysse en trebro og kan hvile for en trollformel på en trebenk (se funksjonsbildet over). Avrunding tilbake mot parkeringsplassen, vil du passere gjennom løvskog og plantede frukthager; Epler, for det meste, vi nappet på noen få.

Andre høydepunkter inkluderer denne skumle snappende skilpadden og en behagelig endring av trærne som gjør fall i Wisconsin virkelig en spektakulær tid på året.

Ta med en hatt, bruk skitne sko og glade stier! Bruk de bærbare toalettene før du drar, da det ikke er mye privatliv når stien blir et åpent vann-voll.

Les dette innlegget for mye mer informasjon om opplevelsen:

I slekt

Wye Island på Marylands østlige Shoreif du ikke fanget den første delen i denne todelte serien på mindre kjente perler på Marylands Eastern Shore, leste den første delen om Tilghman Island. Her utforsker vi Wye Island, et ideelt sted for en dagstur med dyrelivsvisning, fotturer eller kajakkpadling bare en 1,5 timers kjøretur fra metroen …
4. mars 2019in “Gjesteforfatter”

Topp 10. 4. juli Fyrverkeri 2011Americas bursdag er bare ikke komplett uten fyrverkeri. Hvert år velger vi de 10 beste stedene vi ønsker å se noe fyrverkeri. Her er årets valg. (Ikke glem å se tidligere års vinnere også.)
2. juni 2011in “Sesongreiser”

Niagara Falls Family VacationniGara Falls Family Holiday Vi pleide å bo i Toronto, og mannen min er fra Buffalo, så jeg kjenner området godt. Hvis du vil bo i nærheten av Niagara Falls, vil jeg vurdere den kanadiske siden; Det er mye hyggeligere med mye mer å gjøre innen gangavstand fra flere store …
6. august 2012 i “Canada”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *