5 ting for å gjøre julebordet ditt til det beste av sesongen

5 ting for å gjøre julebordet ditt til det beste av sesongen

desember bringer alltid løftet fra julefester, men hvordan får du festen til å skille seg ut fra resten? Her er de fem beste tingene våre for å gjøre julebordet ditt til den beste i sesongen.

Brakt til deg av Lanson Champagne

Fru Romance elsker jul. Og ikke bare fordi det er bursdagen hennes uken før. Hun kommer virkelig inn på det og elsker en god julebord.

Og med julefest, skal jeg avklare at jeg ikke mener de arbeidsdosene som kan bli så ille så raskt.

Jeg snakker om å få alle dine favorittvenner og familiemedlemmer sammen og feire den kommende høytiden.

Da vi bodde i Storbritannia, betydde en festlig fest vanligvis bunkring ned i en varm pub et sted. Men her i Australia, varme dager og mange utendørs arenaer betyr å kaste julebord som går ned i historien.

For å gi julebordet ditt sjansen den fortjener, her er våre topp 5 tips for å gjøre din festlige bash det beste i sesongen.

5 ting for å gjøre julebordet ditt til det beste av sesongen

Det er ikke et julebord uten …

1.… presenterer – men med en forskjell

Det er fornuftig at alle skal få en gave på en julebord. Men det er noen alternativer til en vanlig Kris Kringle som virkelig bringer festen sammen.

Jeg elsker denne listen på den nådige verten, som tilfeldigvis inkluderer et par av favorittene våre. Kringle Gamble (kalt ‘Dirty Santa’ i den nådige vertslisten) er der du i utgangspunktet bytter din uåpnede Kris Kringle for en muligens bedre nåtid noen andre allerede har åpnet. Det er en morsom gamble, men det kan ordne seg.

Det er også ‘Krap Kringle’, der alle gir veldig dårlige (men morsomme) gaver som Kris Kringle.

Du kan også tema Kris Kringle hvis festen din har en eller til og med gjøre det til en regel at alle Kris Kringle -gaver må være en type hatt mottakeren har å ha på seg under festen. Denne er til og med et godt solsikkert alternativ!

2. … musikk – men med et tema

Selvfølgelig må det være musikk, men å lage en spilleliste som er minneverdig er mye morsommere enn å gå for generiske treff.

Sett en spilleliste sammen som følger med temaet for festen din hvis du har en. Tenk 90 -tallsfesten eller kanskje stedsbasert musikk. Eller hvis du er sammen med en bestemt vennegjeng, kan du lage den til en liste fra da du møttes eller var på skolen sammen.

Pluss at alt er bedre enn julesanger.

3. … Champagne – men velg riktig flaske

Du må ha bobler på en fest – det er loven. Vi har virkelig falt for Lanson – et vakkert fransk merke og et av de eldste champagnehusene som stammer fra 1760.

Vårt varme tips er Lanson Black Label NV Brut (RRP $ 49.99 fra Dan Murphy’s). Det er et perfekt eksempel på en forfriskende, elegant, godt alderen champagne som ikke bare drikker vakkert på de varme sommerdagene, men også sier feiring bedre enn noe annet.

Og hvis du virkelig vil vinne, kan du se etter de spesielle musikkboksene som kommer gratis med hver flaske Lanson Black Label NV … som fører meg videre til festideen nummer 4.

4. … festlåter – men batterier er ikke inkludert

Du trenger noe for å forsterke festlåtene dine. Vi har prøvd noen få ting gjennom årene som de bærbare høyttalerne – til og med å sette telefonen vår i en bøtte for å resonere lyden.

Problemene vi fant var at batteriet gikk tom for høyttalerne ganske raskt, og bøtta fungerte bare ikke i det hele tatt.

Lanson Champagne har kommet med denne gode ideen om å lage en spesialutgave ‘Music Box’ ut av Champagne -skjermene deres. Du tar flasken med sprudlende ut av boksen, løfter ut klaffen i bokselokket og skyver mobilen inn i gapet.

Jeg må si at jeg ble overrasket over hvor godt høyttaleren faktisk fungerer.

Mobilholderen er konstruert, slik at den kanaler høres ned fra telefonens høyttaler veldig bra. Og hullene i høyttalergrillen overrasket oss med lydkvaliteten. Men best av alt er at du bare er begrenset av telefonens batterilevetid.

Forresten, hvert av disse hullene er faktisk i form av det historiske Lanson -emblemet til et stilisert maltesisk kors. Grunnleggeren for merket fikk det fra sønnen, som var ridder av Malta -ordenen. Fin oppmerksomhet på detaljer der.

Ikke gå glipp av disse musikkboks -spesialene – de er i Dan Murphy for $ 49.99 – samme pris som en flaske Lanson Black Label NV på egen hånd. Det er riktig – boksen er gratis!

5.… Pavlova – men med en julefølelse

Er det noe mer australsk enn en Pav på en fest? Fru Romance’s mamma er litt av en Pavlova-mester også, så det er alltid en på hver familiesamling og samvær med venner.

For julefeiringen, hvorfor ikke gi Pav et festlig preg? For det meste av Pavlova er det marengs-and-cream-virksomhet som vanlig. Men for å dekorere, bruk skiver jordbær og kiwi -frukt for å få inn julens farger.

Vi har også hakket jordbær i to, limt dem sammen igjen med krem ​​og lagt en blogg med krem ​​på toppen for å lage som nissehatter.

Med disse 5 enkle tipsene er du sikker på MFå julebordet ditt til å skille seg ut over resten.
Har du noen tips for å gjøre inntrykk med julebordet ditt? Har du en favoritt champagne? Fortell oss i kommentarene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *