TNN: Hvordan reise omhyggelig som familie: Når de er babyer, barn og tenåringer

TNN: Hvordan reise omhyggelig som familie: Når de er babyer, barn og tenåringer

Hei alle sammen,

46 land på 14 år!

Så mye av reiser er menneskene du samhandler med underveis. Enten det er på flyplassen, ved din innkvartering, eller mange viktigere, i lokalsamfunnene. Når barna går over fra babyer til tenåringer, kan hvordan vi samhandler med barna våre og de rundt oss endres litt.

I denne nomadiske nettverkspraten vil Laura dele sine tanker om hvordan de kan være oppmerksom på dine reiser med barna. Fra favelaer i Brasil til avsidesliggende landsbyer i Vietna …

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Denne korte artikkelen er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir lesere som deg selv tilgang til fordel for blogginnlegg. Medlemmene får også helt gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, eksklusive pengebesparende reiserabatter og mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler for å gjøre reisene dine rimeligere, men du hjelper oss med å fortsette å lage det omfattende reiseinnholdet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn lunsjkostnadene!

Hvis du vil ha tilgang til denne korte artikkelen (samt 100+ andre artikler på bare medlemmer) og alle de andre fantastiske fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus og begynne å få mye mer ut av reisene dine i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *