TNN: WWOOF: Reise, Online & Discover on Farms Around the World

TNN: WWOOF: Reise, Online & Discover on Farms Around the World

Hei alle sammen,

Har du noen gang trodd på å utvide dine reiser til utlandet ved å jobbe på en gård? Verdensomspennende sjanser på organiske gårder (WWOOF) er her for å hjelpe! Bli med på WWOOF -personellmedlemmer Tori så vel som Jenna når de deler nøyaktig hvordan WWOOF -programmet fungerer globalt, nøyaktig hvordan du Kan begynne å sjekke ut gårder i 130+ land, hva du krever å gå wwoofing (hint: det er ikke mye!), Nøyaktig hvordan du kan oppdage den perfekte gården for å tilfredsstille dine interesser så vel som plan, i tillegg til de aller beste tipsene fra sine egne personlige Wwoof Adventures.

Her er …

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Denne artikkelen er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir besøkende som deg selv å få tilgang til til fordel for blogginnlegg. Medlemmene får også gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, få tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, spesielle pengebesparende reiserabatter, samt mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler for å gjøre dine reiser billigere, men du hjelper oss med å fortsette å produsere det dyptgående reisematerialet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn utgiftene til lunsj!

Hvis du vil få tilgang til denne artikkelen (samt 100+ andre artikler på bare medlemmer), samt alle de andre utrolige fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus, så vel som å begynne å få mer ut av dine reiser i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *