TNN: Å dra til verdens minste land … Sealand

TNN: Å dra til verdens minste land … Sealand

Hei alle sammen,

Jeg ønsket å dele en video til fra et nylig nomadisk nettverksarrangement. Dette handler om å “besøke verdens minste land … Sealand.”

Bli med for denne interessante samtalen med den spesielle gjest Dylan Taylor-Lehman, holdt av Ric Gazarian. Dylan er forfatteren av ‘Sealand: The True Story of the World’s mange sta mikronering så vel som dens eksentriske kongefamilie’.

? om Sealand

Forseglingen av SEALAND er tenkt på av mange å være sm …

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Denne artikkelen er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir besøkende som deg selv å få tilgang til til fordel for blogginnlegg. Medlemmene får også gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, få tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, spesielle pengebesparende reiserabatter, samt mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler til å gjøre reisene dine rimeligere, men du hjelper oss med å fortsette å produsere det omfattende reisematerialet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn utgiftene til lunsj!

Hvis du vil få tilgang til denne artikkelen (samt 100+ andre artikler på bare medlemmer), samt alle de andre utrolige fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus, så vel som å begynne å få mer ut av dine reiser i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *