Backpacking Kazakhstan: En 10 dagers Roundup

Backpacking Kazakhstan: En 10 dagers Roundup

Vi var ikke så godt sikre på hva vi kan forvente når vi backpacking i Kasakhstan. Vi forsto at det var det niende største landet i verden, at Ewan McGregor så vel som Charlie Boorman syklet med her på motorsykler i den lange metodeomgangen (Awesome Series forresten), så vel som at filmen Borat skulle fremstille Denne sentrale orientalske nasjonen.

Jeg husker ikke å se noe som dette i Borat …
Vi tilbrakte bare 10 dager i dette store landet siden vi ønsket å sørge for at vi var i Kirgisistan så vel som Tadsjikistan i trekkingssesongen, samt å gjøre den legendariske Parmir Highway -reisen uten å fryse i hjel. Selv om vi bare tilbrakte en uke så vel som halvparten her, hadde vi en uforglemmelig tid.

Her er noen høydepunkter fra reisen vår med Kasakhstan:

Vi tok en ekstremt lang overnattingsbusreise fra Russland for å komme til Kasakhstan – i tillegg til at vi nesten overvurderte vårt russiske visum!

Det var en ekstremt lang busstur over natten!
Vi vandret rundt i gatene i Astana og stirret i ærefrykt på de utrolige bragdene i arkitektkontor. Fra eggformede bygninger til varme inntak av teltlignende strukturer, fra moskeer til museer, fra storslåtte palasser til enorme kjøpesentre, har Astana noen få av de mest fascinerende strukturer vi har sett.

Bayterek -monumentet står på 97 meter høy
Vi gikk ombord på enda et tog i tillegg til at den 21 timers reisen fra finansieringsbyen til den tidligere finansieringsbyen, Almaty.

Nick på toget … Les opp på vår neste destinasjon: Almaty!
Vi spiste kjøttstuinger, kjøttspyd (shashlyk), stekt ris med kjøtt, dampet kjøtt dumplings, samt mer kjøtt! Kazakhene liker fårekjøtt, lam, fjærkre og storfekjøtt. Ulike brød, supper så vel som salater har gått sammen med våre utrolige kjøttretter.

Noen velsmakende fårekjøtt shashlyk

Vi vandret med regionale markeder, prøvetaking av tørket frukt samt nøtter samt honning langs metoden fra spente leverandører.

Noen velsmakende tørket frukt på markedet
Vi likte noen vestlige bekvemmeligheter av pizza så vel som øl da solen gikk ned.

mmm… .pizza !!
Vi kjøpte tonn i tillegg til tonn friske bringebær, jordbær, bjørnebær samt honningduggmeloner fra gateside-leverandører.

De friske bærene i Almaty var fantastiske. Vi kjøpte noen hver dag!
Vi skrubbet oss ned i et av Sentral -Asias fineste badehus.

Vi fornøyde noen utrolige kompiser i Kasakhstan som behandlet oss til lunsj og tilbrakte dagen med oss ​​ved den strålende enorme Almaty Lake.

Nyter naturen ved enorme Almaty Lake

Vi tok en gondol like mye som det nært skianlegget, så vel som vandret til det perfekte piknikstedet.

Av for å oppdage det perfekte piknikstedet
Vi likte dager tilbrakte i nydelige parker, mens vi stirret opp på strålende fargede russiske ortodokse katedraler.

Inne i den fantastiske Zenkov -katedralen
Men viktigst av alt, vi slappet av! Vi hadde noen utrolig nedetid i Kasakhstan i tillegg til at vi likte å vandre rundt de grønne gatene i Almaty, i tillegg til at de ikke måtte være et sted. Vi hadde taklet noen “neddager” før vi kom til Kasakhstan, men etter kostnadene 10 dager i dette nydelige landet ble vi kurert! Ikke flere lave dager for oss, vi var tilbake i reisemodus så vel som å elske livet.

Føler meg ganske glad her! nyter en iskrem fra en ganske fantastisk leverandør

Rakhmet Kasakhstan!

Sjekk ut denne raske videoen av vår tidsbruk med Kasakhstan:

Har du noen gang reist til et land så vel som ikke var helt sikker på hva du kan forvente? Fortell oss om det nedenfor!

Topp 10 ting å opptre i Almaty

De grønne gatene i Almaty: Er vi i Kasakhstan?

Astana: Dubai i Sentral -Asia

Liker du dette innlegget? Pin det!

Ansvarsfraskrivelse: Geiter på veien er en Amazon -partner i tillegg til at en tilknytning til noen andre forhandlere på samme måte. Dette betyr at vi lager provisjoner hvis du klikker på lenker på bloggen vår i tillegg til å kjøpe fra disse forhandlerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *