En frosk som heter Woman Gaga: Australia Day i Hanoi

En frosk som heter Woman Gaga: Australia Day i Hanoi

Adventurous Kate inkluderer tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

I dag er Australia Day – i tillegg til at jeg ønsker å ønske en ekstremt fornøyd Australia -dag for mine elskede australske lesere.

Denne gangen i fjor var jeg i Hanoi, Vietnam, samt feiret Australia Day for aller første gang … på en virkelig distinkt måte.

Jeg bodde på de fremragende Hanoi -backpackerne, hus til en av de aller beste vandrerhjemmet glade timer i verden. Kl. 17.00 hver natt føles det som om hver backpacker i byen kommer like mye som Hanoi Backpackers Bar. I denne byen, hvor du kan oppdage Bia Hoi (billig vietnamesisk øl) for 12 cent et glass, gir Hanoi Backpackers virkelig ut øl for helt gratis på søndager!

Noen dager etter å ha møtt opp i Hanoi, ble jeg ekstremt syk. Etter fire dager med å bo i sengen i tillegg til å spise ingenting, men baguetter så vel som bananer fra vandrerhjemskjøkkenet, valgte jeg at det var på tide å være et menneske igjen. Jeg dro meg opp til baren, identifisert for å sosialisere. Det var Australia Day, så vel som jeg hørte at det ville være en feiring.

Jeg kom til toppen og så dette:

Har jeg diskutert at Hanoi -backpackere er hatt av australiere?

Hoo gutt.

Alle, uansett hvilken nasjonalitet de var, ble dekket i australske flaggtatoveringer. Grillen ble avsluttet, og serverte burgere som burde vært langt så godt velsmakende for å bli laget i Vietnam, i tillegg til at ølet rant!

Og jeg kom inn i ånden! Jeg liker australiere. Alle australiere jeg har fornøyd har vært ekstremt imøtekommende så vel som vennlige, så morsomme, så vel som alltid opp for en øl. De liker også å reise, så vel som du mest sannsynlig vil oppdage minst en australsk hvor som helst du går over hele kloden.

De fleste av menneskene der oppe den dagen var australske. Jeg ble pakket inn i det australske flagget i tillegg til å heie landets eksistens på kort tid.

Og så endte det opp med å være tid for frosk racing. Ja, den offisielle begivenheten til Australia Day på Hanoi Backpackers racing frosker.

Froskene ble satt i en sirkel så vel som den aller første som hoppet ut ville være vinneren.

Froskene hadde tall på seg, men det var ikke tilstrekkelig – vi måtte nevne dem også. De fleste av de australske mennene hadde navngitt froskene etter seg selv, men de kom med noen få forskjellige …

Jepp. Vi hadde en frosk som het Woman Gaga.

Med det forsto jeg øyeblikkelig hvem jeg hadde rot for.

Og de var av!

“Hopp, kvinne Gaga!” Jeg ropte. “DU KAN GJØRE DET! BARE DANS! La musikken spille!”

Lady Gaga ble stille, og det samme gjorde mange av froskene.

“Kom igjen, Woman Gaga!”

Lady Gaga kom ikke engang i nærheten.

Men hun var fremdeles min froggie.

Av alle landsarrangementene jeg har sett over hele verden, forblir min bisarre Australia -dag i Hanoi en som jeg alltid vil huske. Tatoveringer, øl, frosker, så vel som alle.

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *