Midwest Roadtrip Destination – Waupaca så vel som kjeden O’Lakes

Midwest Roadtrip Destination – Waupaca så vel som kjeden O’Lakes

gjemt bort i hjertet av Wisconsin er en ekte skjult perle som kan skryte av miles med skjønnhet ved vannkanten: Waupaca samt kjeden O’Lakes, den beste helgeferien for familier. Raskt lett tilgjengelig fra Wisconsin spesifiserer Highway US 10, dette utenfor elskers paradis er omtrent to timers kjøretur fra Milwaukee- eller Madison -områdene. Enten du vil sparke tilbake i tillegg til å slappe av eller oppdage opplevelse, så vel som underholdning i en fantastisk destinasjon i Midwest Roadtrip, har Waupaca så vel som Chain O’Lakes noe for enhver smak i familien.

Hvor du skal bo

Det er mange valg i Waupaca -regionen for helgeturene dine. Airbnb så vel som VRBO tilbyr en overflod av utleie, fra rustikke hytter til high-end innsjøhjem. Bestill overnattingsstedene dine på forhånd, ettersom sommermånedene har en tendens til å være travlere! Hvis du planlegger å bo på en campingplass, er det ti forskjellige campingplasser/bobilparker i regionen med en rekke natur samt fasiliteter.

Hvis du liker å bo på et hotell, kan du ta et feriested i Waupaca et 18-hulls bøyd plengolfprogram på stedet, i tillegg til en bistro for avslappet servering.

Chain O’Lakes leverer ubegrensede valg for båtfolk, kanoer, samt kajakkpadlere. Alle bilder av Leia Cullen

Opplev kjeden O’Lakes

Det er 22 separate nydelige innsjøer som består av kjeden. Vannsportelskere vil oppdage ingen ende på fritidstilbud eller vannveier å utforske. Mange båt introduserer steder så vel som fiskebrygger kan oppdages på mangfoldet av parker i fylket.

Familier som ønsker å ta til vannet i en pontong, kajakk, kano eller paddleboard, kan oppdage vannscooterutleie hos utleiefirmaer som Ding’s Dock eller Experience Outfitters. Min husholdning gledet seg over å leie en pontong for en ettermiddag i tillegg til å cruise kjeden. (Hvis du planlegger å leie ut et vannscootere, sørg for å ta med redningsvester for alle typer barn i alderen 13 og under føderal lov.)

Hartman Creek spesifiserer Park bruker 1 417 dekar med natur på kjeden O’Lakes. Denne nydelige pausen bruker camping, båtliv, svømming, terrengsykling, piknikområder, en lekeplass samt pittoreske turspor omgitt av Midtvest -naturen. Hvis du har yngre barn, foreslår jeg de asfalterte sporene for den beste husholdningsturen; Dike -banen var det beste vanskelighetsgraden for mine to små barn, ved å bruke pittoreske utsikt over to innsjøer. Det er også mange vanskeligere spor i hele parken hvis du er oppe for en tur!

Det er en rekke spor for turen din på Hartman Creek Spesificy Park.

South Park sørger også for den beste ettermiddagsferien for husholdninger som søker å ta en svømmetur på stranden, kaste en linje på fiskekapelen, eller ta en piknik. Ungdommene mine likte å klatre på lekeplassen i tillegg til å løpe på sandstranden. Ta med sandaler!

Piknikbord samt svømmehavn for en morsom ettermiddag på South Park Beach.

Hvis du føler deg eventyrlystne, bruker Wolf River Trips & Campingplasser slange, kanopadling, kajakkpadling, samt camping langs den pittoreske Wolf River. Tilbring en dag (eller mer!) Akkurat her på å oppleve en morsom elvetur.

Kulturelle høydepunkter

Hvis du vil ta inn litt regional historie under besøket ditt, er det mange tilbud som tilbys i Waupaca County. Sørg for å komme innom Hutchinson Home Museum for å se tilbake i tid i tillegg til å se viktorianske gjenstander samt møbler. Ungdommer i alderen 5 til 12 år kan ta del i jakter på bildet, så vel som andre aktiviteter.

Det historiske huset som nå er Hutchinson Home Museum, ble opprinnelig utviklet i 1854.

Eller hvis du har noen form for togelskere i familien din, kan du ta turen til jernbanen Depot for å inspisere en G-skala designtog, historiske kunstverk, samt en vintage bagasjebil.

Lokal mat

Når det er måltid, tilbyr en rekke restauranter som er ideelle på kjeden O’Lakes mat samt glede med utsikt.

Waupaca så vel som Chain O’Lakes

Clear Water Harbor Waterfront Restaurant & Bar har både familievennlig servering i tillegg til å underholde nattelivet på innsjøen. For en morsom husholdningsaktivitet, inspiser ut sin 90 minutters fortalte historiske båtutflukt av kjeden O’Lakes!

Finn båtturer, glede i tillegg til å spise med utsikt på Remove Water Harbor Waterfront Restaurant.

Regjeringen i styrehuset, på samme måte med utsikt over kjeden O’Lakes, er forstått for fantastisk pizza så vel som smørbrød; I tillegg til måltidet, kan du hodet ideelt ved siden av scoopers for litt iskrem. Hvis du vil hente noen lokalt dyrkede råvarer, tilbyr Turners Fresh Market & Greenhouse en rekke planter, frukt og grønnsaker.

Turners Fresh Market & Greenhouse bruker en rekke sesongens friske skaper så vel som planter.

Hvis du noen gang oppdager deg selv i det nordøstlige Wisconsin -området, er Waupaca -regionen så vel som Chain O’Lakes vel verdt en helgetur. Begynn å planlegge turen ved å inspisere OUnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *